Problém s jeho ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.8.16 18:55
[ciprávě
@Teremii píše:
Ahoj, moje kamarádka měla podobnou situaci, byli v tomto vztahu nějak rok a pak zjistila že její milovaný to stále táhne s bývalou… Tyhle vztahy nepochopím, sice slibuje ale bývalá tam bude pořád..

No prave ale pořád vykládá jak ho ona nezajímá a že nechce aby tam byla, ale nic se neděje a už mě to připadá dost dlouho a říkám si jestli má cenu mu vůbec věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 18:56

No prave ale pořád vykládá jak ho ona nezajímá a že nechce aby tam byla, ale nic se neděje a už mě to připadá dost dlouho a říkám si jestli má cenu mu vůbec věřit

Lže jako když tiskne. Chce si s tebou pouze užívat a s tou druhou normálně žije. Nebuď hloupá a kopni ho do zádele a možná i zepředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 18:58
@tronelka píše:
A ty jsi tam u nich nekdy byla, nebo kde se schazite? Kolik casu spolu travite? Pusobi totna me take tak, jak pisi holky vyse, ze te ma jako bokovku a s ni normalne zije, mozna maji i deti…?

Jen jednou jsem u něj byla a to zrovna ona nebyla doma. Jinak spolu trávíme poněkud dost času. Z týdne tak 3-5 dní cca a scházíme se kde se dá. Jinak děti má, ale ne s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
18.8.16 19:02

Čísla mluví jasně. 99,9% holek se ti snaží otevřít oči. Takže staryho vrat manželce a tes se na na nové zítřky :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
18.8.16 19:06

@Anonym00721 takže spolu nejste, jsi jen milenka tak zvaž co Tě vyhovuje a jak chceš žít. On problém žádný viditelně nemá a jeho o Tobě možná ani neví :? No dočítam a děti s ní nemá takže otázka pro si jí ta drží? nejspíš ona žije v předstaě spkojeného vztahu a jemu vyhovuje jak to je + milenka co čeká rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
18.8.16 19:07

Příspěvek upraven 18.08.16 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:07
Děti maace] @andelka83 píše:
No, já jsem to tak měla, po rozvodu, půl roku. Ex u mě ještě bydlel, a už jsem chodila s jiným. Jenže v tom byly malé děti, nešlo ho jen tak vyhodit, musel si najít něco solidního, v blízkosti, kde by měly děti zázemí po jeho odchodu. Ale i tak, dost dlouho sliboval a zdržoval, až jsem mu pohrozila že příští měsíc vyměním zámky a pošlu jeho věci k rodičům. do 3 týdnů byl pryč. Přítel si ťukal na čelo, ale bral to že je to moje věc. Jsem ráda že už je všechno jak má být.
Pokud už rok se ošívá a nemá se k tomu to s tou první řešit, tak by mi to přišlo hodně divné. Kdoví jak to mezi sebou mají. Ty to asi moc nevíš co? Dala bych mu ultimátum, teď už fakt jo. Vztah skončil, má tebe, ať si to pořeší (čí je byt apod), dá čas na odstěhování a nazdar.Rok takhle trdlovat je fakt trapné. V podstatě s ní žije a ty jsi milenka :nevim:

Děti má už právě dospělé a nejsou ani její. Byt je jeho, vzatí spolu nejsou, tak v čem je ten problém. Mě říká že ji nemůže dostat z baráku a tak dále. Ale ona má kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.8.16 19:08
@Lenye píše:
No potěš - děti s jinou jinde, doma tahle utěšovatelka a venku zase ty… Utíkej!
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
18.8.16 19:18

@Anonym00721 podle mě je to jasný. Byt není její, nemaji spolu jiné závazky, ona má kam jít, s tebou prý rok chodí..buď tě lakuje a normálně s ní žije a ty jsi bokovka nebo je to totální slaboch. Takového chlapa chceš? Vždyť to chlap vůbec není. To by se k tomu jinak stavěl kdyby o tebe stál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:19
[citacmě ví,
@Markéta80 píše:
@Anonym00721 takže spolu nejste, jsi jen milenka tak zvaž co Tě vyhovuje a jak chceš žít. On problém žádný viditelně nemá a jeho o Tobě možná ani neví :? No dočítam a děti s ní nemá takže otázka pro si jí ta drží? nejspíš ona žije v předstaě spkojeného vztahu a jemu vyhovuje jak to je + milenka co čeká rok :lol:

Ona o me ví, tak nechápu co ji u něj drží. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
18.8.16 19:21
@Anonym00721 píše: [citacmě ví,
@Markéta80 píše:
@Anonym00721 takže spolu nejste, jsi jen milenka tak zvaž co Tě vyhovuje a jak chceš žít. On problém žádný viditelně nemá a jeho o Tobě možná ani neví :? No dočítam a děti s ní nemá takže otázka pro si jí ta drží? nejspíš ona žije v předstaě spkojeného vztahu a jemu vyhovuje jak to je + milenka co čeká rok :lol:
Ona o me ví, tak nechápu co ji u něj drží. :?

To ale není tvůj problém, ale jeho. Aby se ho držet přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.8.16 19:28

@Anonym00721 Podle mě poslední, o co stojí, je nastěhovat si k sobě mladý kuře a dělat kolem něj tanečky. Doma chce mít teplou večeři a klid na televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:30
ka.br. píše:
@Anonym00721 Podle mě poslední, o co stojí, je nastěhovat si k sobě mladý kuře a dělat kolem něj tanečky. Doma chce mít teplou večeři a klid na televizi.

Asi ano..i když tu večeři bych zvládla taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria