Problém s jeho ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32877
18.8.16 19:18

@Anonym00721 podle mě je to jasný. Byt není její, nemaji spolu jiné závazky, ona má kam jít, s tebou prý rok chodí..buď tě lakuje a normálně s ní žije a ty jsi bokovka nebo je to totální slaboch. Takového chlapa chceš? Vždyť to chlap vůbec není. To by se k tomu jinak stavěl kdyby o tebe stál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:19
[citacmě ví,
@Markéta80 píše:
@Anonym00721 takže spolu nejste, jsi jen milenka tak zvaž co Tě vyhovuje a jak chceš žít. On problém žádný viditelně nemá a jeho o Tobě možná ani neví :? No dočítam a děti s ní nemá takže otázka pro si jí ta drží? nejspíš ona žije v předstaě spkojeného vztahu a jemu vyhovuje jak to je + milenka co čeká rok :lol:

Ona o me ví, tak nechápu co ji u něj drží. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
18.8.16 19:21
@Anonym00721 píše: [citacmě ví,
@Markéta80 píše:
@Anonym00721 takže spolu nejste, jsi jen milenka tak zvaž co Tě vyhovuje a jak chceš žít. On problém žádný viditelně nemá a jeho o Tobě možná ani neví :? No dočítam a děti s ní nemá takže otázka pro si jí ta drží? nejspíš ona žije v předstaě spkojeného vztahu a jemu vyhovuje jak to je + milenka co čeká rok :lol:
Ona o me ví, tak nechápu co ji u něj drží. :?

To ale není tvůj problém, ale jeho. Aby se ho držet přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.8.16 19:28

@Anonym00721 Podle mě poslední, o co stojí, je nastěhovat si k sobě mladý kuře a dělat kolem něj tanečky. Doma chce mít teplou večeři a klid na televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:30
ka.br. píše:
@Anonym00721 Podle mě poslední, o co stojí, je nastěhovat si k sobě mladý kuře a dělat kolem něj tanečky. Doma chce mít teplou večeři a klid na televizi.

Asi ano..i když tu večeři bych zvládla taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
18.8.16 19:31

@Anonym00721 mluvila jsi s ní? tak asi víš co ona na to. Proč on nebydlí s Tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
18.8.16 19:32

Ač to nerada přiznávám tak 3 roky mě takhle bývalý tahal za nos, neustále řeči jak chce být semnou a jak miluje jen mě a plánování společného života, já mu to 3 roky žrala (no jo mladá, blbá a zamilovaná) dala jsem ultimátum a teprve tehdy se ukázala pravda se mnou si užíval a sní žil… nejsem na tohle hrdá, ale zase vím že už bych nikdy takovou situaci nepřipustila NIKDY!!! Jen tě ponižuje, dej od něj ruce pryč a najdi svou hrdost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 19:35
@Markéta80ničem :
@Anonym00721 mluvila jsi s ní? tak asi víš co ona na to. Proč on nebydlí s Tebou?

No mluvila a bylo to o nicem. Nesnáší mě a spíš mi vyhrožovala. Ale o bydlení nic. Akorát jsem ji napsala, kdy hodlá vypadnout a nic nenapsala..akorát jemu si prý stěžovala že ji píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.8.16 19:35
@Anonym00721 píše:
Asi ano..i když tu večeři bych zvládla taky :lol:

To jo, ale musel by tě zabavovat, chodit s tebou ven, spát, tokat, poslouchat tvoje švitoření, prostě si hrát na mladýho, aby s tebou udržel krok. To je unavující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
18.8.16 19:37
@Anonym00721 píše:
No mluvila a bylo to o nicem. Nesnáší mě a spíš mi vyhrožovala. Ale o bydlení nic. Akorát jsem ji napsala, kdy hodlá vypadnout a nic nenapsala..akorát jemu si prý stěžovala že ji píšu.

On ti řekl že ona si na tebe stěžovala? No to je fakt formát :zed: prosím tě, udelej si dobrou službu a Vykašli se na něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
18.8.16 19:40

@Anonym00721 jí musí řešit on, možná vás chce obě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
18.8.16 20:01

Asi čeká, že to jeho harém vyřeší za něj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
18.8.16 22:23
@Anonym00721 píše:
Jen jednou jsem u něj byla a to zrovna ona nebyla doma. Jinak spolu trávíme poněkud dost času. Z týdne tak 3-5 dní cca a scházíme se kde se dá. Jinak děti má, ale ne s ní.

Takže děti má ještě s jinou, no raději to ukonči, jestli není byt její a on nemá kam jít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 23:09

Asi bych zacala veci nazyvat pravymi jmeny. Urcite nejsi jeho pritelkyne, ale jen obycejna milenka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.16 04:36
@Lorr píše:
Ač to nerada přiznávám tak 3 roky mě takhle bývalý tahal za nos, neustále řeči jak chce být semnou a jak miluje jen mě a plánování společného života, já mu to 3 roky žrala (no jo mladá, blbá a zamilovaná) dala jsem ultimátum a teprve tehdy se ukázala pravda se mnou si užíval a sní žil… nejsem na tohle hrdá, ale zase vím že už bych nikdy takovou situaci nepřipustila NIKDY!!! Jen tě ponižuje, dej od něj ruce pryč a najdi svou hrdost :hug:

To je mi líto. Asi pristoupim na ultimátum :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí