Problém s jeho ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.8.16 04:37
@Ellusa píše:
Jsi si jistá, že bývalá ví, že je „bývalá“?

Tímhle jediným jsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
19.8.16 05:48

Zkušenost mého kamaráda. S bývalou (pouze přítelkyní) bydlel, ale poslední roky už nežil. Ta za tu dobu vystřídala několik milenců, u kterých příležitostně i pobývala, ale u něj měla trvalý pobyt a stále se tam vracela. Také jí několikrát řekl, aby odešla, ale nic. Až na naše rady se spojil s právničkou a po půl roce se mu podařilo ji z domu vyštípat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.16 18:51
@sign45 píše:
Zkušenost mého kamaráda. S bývalou (pouze přítelkyní) bydlel, ale poslední roky už nežil. Ta za tu dobu vystřídala několik milenců, u kterých příležitostně i pobývala, ale u něj měla trvalý pobyt a stále se tam vracela. Také jí několikrát řekl, aby odešla, ale nic. Až na naše rady se spojil s právničkou a po půl roce se mu podařilo ji z domu vyštípat.

Ona u něj má právě taky trvalý pobyt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.8.16 13:50
@Anonym00721 píše:
Mám přítele a je o 20 let starší, jsme spolu téměř rok. Miluji ho, akorát mě tíží jedna věc. Má svůj byt a stále u něj bydlí jeho bývalá. Pořád slibuje, že budeme bydlet spolu a že čeká až vypadne, říká, že ji nechce a má jen mě. Připadá mi ale, že je k celé situaci strašně flegmatický a s ní ani nekomunikuje o tom, že by měla odejít. Párkrát ji to sice řekl, ale teď se nic neděje a ona si dal vesele a zadarmo žije u něj a akorát dělá doma strašný nepořádek a on to nijak neřeší. Mě je už blbé se ptát jak to bude…ptala jsem se dlouho a vždy mi odpověděl, že chce a má jen mě. Vždycky si říkám, že kdyby opravdu tak o mě stál, tak by se ji snažil dostat pryč. Zajímal by mě objektivní názor. Už jsem i přemýšlela, že mu to vpálím, ať se vzpamatuje, že nemůže předci s jednou chodit a s druhou žít a dělat, že ho nezajímá. Kdo ví co se u nich doma děje.. :( :(

Prosím tě, pošli ho do háje, jenom tě využívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí