Zahořklá v 25 letech

885
18.8.16 13:30

zahořklá v 25ti

Ahoj všichni. Nevím už, jak to řešit, tak se jdu poradit sem. Dnes jsem se dozvěděla od muže, s kterým se denně vídám na pracovišti, že na lidi i zákazníky v práci působím tak, že nenávidím všechny chlapy. Prý se moc neusmívám, budím dojem zahořklé ženské a je si prý jistý, že kdybych měla partnera, bylo by to jinak. Nemyslel to ani náhodou zle, takže to rozhodně nebylo myšleno jako urážka. Spíš jako dobrá rada. Je na mě hrozně znát, jak jsem zapšklá, chovám se arogantně atd… A mému postoji, jak si děsně užívám single život, naprosto nikdo prý nevěří. Jsem z toho hotová, nikdy by mě nenapadlo, že to ze mě takhle vyzařuje. Je to rok, co mě partner po 4 letech vyměnil za jinou a je pravda, že na to pořád myslím, ale že to dojde do tohohle stadia…Nejsem schopná se zamilovat, několik kluků se o to snažilo a já prostě necítím nic. A je fakt, že ani ten sex nemám, protože mě nikdo nepřitahuje. Nemáte někdo nějakou radu, co s tím, nebo jak s tím bojovat? Už jsem uvažovala o psychologovi, ale platit za to takový prachy jen abych se vypovídala? Každej mi říká, že v mých 25ti to přejde časem, ale jestli od sebe takhle všechny chlapy podvědomě odháním? To je strašný :(

Příspěvek upraven 18.08.16 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
18.8.16 13:34
  1. Nejsi anonymní.
  2. Lásku a zamilovanost si neporučíš. Až přijde ten pravej, podloměj se ti kolena a všechno půjde samo.

Hlavu vzhůru, jsi mladá. A co si myslej ostatní ti může být šumák. Je to tvůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916

@Monikap3 Až na to že nejsi anonym :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323

Nejsi anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.8.16 13:40

Rok není tak dlouhá doba, myslím, že je to docela běžný průběh, musíš se vyrovnat s rozchodem/zradou a potom budeš schopná navazovat vztahy, není potřeba se do něčeho nutit, jsi mladá :hug: :hug:
Bav se, cestuj, sportuj, najdi něco, co tě bude naplňovat, co ti vykouzlí úsměv na rtech ;) a především bych ex naprosto vymazala ze života, abys mohla jít opravdu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
18.8.16 13:40

@mamule42 V tom pripade je nejlepsi ji zminit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
18.8.16 13:41

@Premek_Orac @mamule42 @fifinkaa mám přezdívku, která se ani náhodou nezakládá na pravém jméně a nikdo mě nezná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.8.16 13:41

@mamule42 Tak jí hlavně zmiň, aby to už nemohla změnit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
18.8.16 13:42

Hele, já taky tak působím na lidi… ne tedy jako zapšklá co nemá chlapa, ale negativně..Neusmívám se jak měsíček na hnoji, jsem upřímná a přímočará a okolí to někdy těžce nese. Dřív jsem se snažila, ale už na to kašlu, není to pro mě přirozené. Moji dobří kamarádi ví, že bych se rozdala a zbytek- co se dá dělat.
Pokud ty necítíš nějaký problém, nechala bych to plavat. Pokud cítíš, že nějaký problém tam je, doporučila bych kineziologii. Psychologové jsou v mnoha případech ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61069
18.8.16 13:44

Myslim, ze zakladatelka anonymne myslela na anonymnim servru.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.8.16 13:46
@Monzumka píše:
Hele, já taky tak působím na lidi… ne tedy jako zapšklá co nemá chlapa, ale negativně..Neusmívám se jak měsíček na hnoji, jsem upřímná a přímočará a okolí to někdy těžce nese. Dřív jsem se snažila, ale už na to kašlu, není to pro mě přirozené. Moji dobří kamarádi ví, že bych se rozdala a zbytek- co se dá dělat.
Pokud ty necítíš nějaký problém, nechala bych to plavat. Pokud cítíš, že nějaký problém tam je, doporučila bych kineziologii. Psychologové jsou v mnoha případech ztráta času.

To máme stejně :oops:

Ještě jsem chtěla dodat, že psychologové jsou hrazeni ze zdravotního pojištění, u mě to třeba ztráta času nebyla, vyzkoušela jsem asi tři a k tomu poslednímu chodím už 10 let, hrozně mi pomohl s traumatem z dětství. Nicméně si podle popisu nemyslím, že by to zakladatelka potřebovala. Kineziologie je prý dobrá, ale osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
18.8.16 13:51

No na mě ta poznámka působí docela urážlivě, tak trochu jako že by ses měla nechat od někoho ošustit, abys byla v práci milejší. Pokud žádného chlapa nechceš, tak je to naprosto v pořádku a dokážu si představit, že by si kolegové představovali, že na ně budeš dělat cukrbliky.
A jestli jsi zapšklá, ty víš nejlíp, jak se cítíš. Předstíráš jak jsi v pohodě a večer brečíš do polštáře? Nádáváš na chlapy obecně a viníš je ze svého osudu? Mně to tak nepřipadá. Myslím, že kdybys opravdu byla zapšklá a arogantní, tak tě ta poznámka nerozhodí a nekonzultuješ to tady.

• Citovat
  • Upravit
10426
18.8.16 13:52

Za psychologa se neplatí, když zajdeš k obvoďákovi s tím, že máš psychické problémy, normálně ti ho napíše :nevim: nicméně rok po rozchodu podle mě není nic fatálního, kor jestli jsi ho měla ráda a byl to pro tebe šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.8.16 13:54
@Meera píše:
Za psychologa se neplatí, když zajdeš k obvoďákovi s tím, že máš psychické problémy, normálně ti ho napíše :nevim: nicméně rok po rozchodu podle mě není nic fatálního, kor jestli jsi ho měla ráda a byl to pro tebe šok.

Nemusí jí nic psát obvoďák, stačí se normálně objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.8.16 13:54

1. pokud sama sebe máte ráda (takovou jaká jste, ne jen některé aspekty) a s jinými lidmi, než je dotyčný exemplář vycházíte dobře, tak je namístě zvažovat variantu, že vám prostě chtěl ublížit, protože ho nepovažujete za vhodného samce k páření a poněkud ho to uráží. To se holt stává a problém má, ne vy.

2. pokud ovšem vztah k sobě samotné máte přinejlepším komplikovaný a většinou lidstva nevycházíte tak, jak byste si představovala, tak troška sebepoznání a nácviku jiných způsobů chování v bezpečném prostředí je dost užitečná věc. To bezpečné prostředí je právě psychoterapie. Vážně nejde jen o to se „vypovídat“.

A není nutné ji hradit za přímou platbu - je možné si najít psychoterapeuta hrazeného městem či krajem - v poradnách pro rodinu. Je zcela běžné, že tam zajde člověk co je singl a řeší sebe, nikoliv rodinu. Anebo je možné hradit psychoterapii ze zdravotního pojištění - k tomu se hodí mizerné spaní, úzkosti, nespecifické bolesti hlavy, tiky, žaludeční potíže bez zjevné zdravotní příčiny, derpese a tak. Vony ty neurotické příznaky nejsou slabost, nebo něco co samo zmizí, ale příznaky úzkostných poruch, dříve neuróz.

Jestli jste v Praze, jak praví váš profil, tak můžu jen doporučit zajít za někým z http://www.centrumtriangl.cz/ hrazeno městem a celý tým je minimálně nadprůměrný.

Kineziologie je placebo - jen se vypovídám, hodná paní po mě bude trošku šmátrat a zaplatím za to takové prachy, to by bylo, aby to nezabralo. Hodná paní navíc nemá potřebný sebezkušenostní výcviky a supervizi a často se „pomáháním“ snaží utéct před vlastními démony, jako zástupy další „terpeutů“, ale nepotřebujeme akreditovaný, ověřený výcvik a natož rozumnou supervizi.

Příspěvek upraven 18.08.16 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria