Neví co chce!

19
17.8.16 15:33

Neví co chce?!

Ahoj holky, přicházím si sem pro radu protože už jsem zoufalá. Byli jsme s přítelem půl roku, je mu 27 let. Od začátku byl do mě hodně intenzivně zamilovaný, cítila jsem z něj opravdový zájem, rozuměli jsme si snad ve všem- počtu dětí, budoucnosti, bydlení, názoru na život…Zhruba po 5 měsících mu začaly deprese. Nedokáže se normálně bavit s rodinou, nemá téměř žádné přátele, všechny od sebe jakoby odkopal vlastní vinou. Ted je mu to hrozně líto a chce si ty vztahy napravit. Druhý den deprese přešla a přišlo mi vše v pořádku. Asi za měsíc to přišlo zase. Rozešel se se mnou, že neví co ke mně cítí a neví co chce! Ani neví jestli se mnou chce mít vztah nebo se chce jen kamarádit. To mě fakt dostalo. Prý ho strašně přitahuju, nejradši bysme po sobě hned skočili když se vidíme. Má mě rád, nechce mě ztratit, ale hledá se. Jako někdo nemůže vědět co ke komu cítí? Když jsme se viděli, říkal jak se mu stýská, jak na mě myslí, že rozchod bere těžce, ale pořád neví. Objímal mě, říkal že ted mu je mnohem líp. Přijde mi jakoby se nechtěl vázat nebo byl emočně chladný. Dál jsme se viděli ted v neděli, neovládli jsme se a vyspali se spolu. Všechno mi přišlo jako dřív, objímal mě, tulil se a pak řekl že pořád neví! Vidí v našem vztahu budoucnost, ale neví jakou. Jestli kamarádi (to nemůžeme, ale to nechápe) nebo vztah. Dokud nebude mít v hlavě jasno, přizná kdy komu ublížil nemůže o mě bojovat. Nechápu ho. Ted odjíždí na 3 týdny na trek. Nevím co mám dělat, jsem z jeho chování fakt zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
17.8.16 15:38

To samé jsem zažila, jen to bylo bez depresí. Zapomeň na něj, opravdu, pryč od něj, protože do depresí dostane i tebe tím, jak ti bude snižovat sebevědomí..vím, o čem mluvím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
17.8.16 15:48

Tak pokud extra netouzis se zoufale usadit, tak to ber formou kamaradstvi s vyhodami…treba nekde mezi tim zmatenym vztahem si te najde jeden, co vi co chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
17.8.16 15:49

Tak tady je to jasné- pro mě. Ten chlap už by mě vživotě neviděl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.8.16 15:50

@Nikol007 Bič a pryč. V 27 by měl vědět, co od života chce s depresí i bez. A deprese je velmi vážná nemoc, nevaž se. Mám kamarádku, která se léčí 20 let a zničená je celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
17.8.16 16:05

@Nikol007 Nejhorší partneři jsou ti, kteří nezvládají ani sebe sama.
Být tebou, tak udržuji vazby, ale do vztahu bych se nepouštěl. Počkal bych, až si ten druhý vyřeší své démony. Jinak z toho kouká trápení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.16 16:06

Nemyslím si, že je nemocný, má občas depky. Deprese to podle me není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
17.8.16 16:15

Tak ho nechej válet se v bahně a mazej pryč. Ať si léčí svoje depky jinak.
Nevidíš to? On se s tebou vyspí /dosáhne svého/ a hned zas upadne do deprese a neví. Ať se hledá jinde. :roll: On tě nepotřebuje, potřebuje sex. A ty mu ho jednou za čas poskytneš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.16 16:17

On byl do mě celý vztah hrozně zamilovaný, nevím co se s ním ted stalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
17.8.16 16:23
@Nikol007 píše:
On byl do mě celý vztah hrozně zamilovaný, nevím co se s ním ted stalo :think:

Celá doba = 5 měsíců. To je na jednu stranu dost, aby věděl, co k tobě cítí. Ale on to neví. Nevíííííí :zed: To je jen výmluva. Srabáctví. Prostě tě nemiluje. Kdyby tě miloval, tak ti to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
17.8.16 16:25
@Nikol007 píše:
Nemyslím si, že je nemocný, má občas depky. Deprese to podle me není

depka je deprese :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.16 16:29

Jednou mi to řekl. V opilosti. Když jsem se ho ptala proč mi v tomhle lhal, tak prý nelhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
17.8.16 16:31

@Nikol007 vem nohy na ramena. Jsi asi zamilovaná, to je pochopitelné, ale opravdu, važ si sama sebe a uteč. S tímhle tě nic dobrého nečeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
17.8.16 16:34

@Nikol007 A to tě jako vážně sebemrskačsky „baví“, když se s tebou každý!!! měsíc rozejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.16 16:47
@Halibar píše:
@Nikol007 vem nohy na ramena. Jsi asi zamilovaná, to je pochopitelné, ale opravdu, važ si sama sebe a uteč. S tímhle tě nic dobrého nečeká

jsem do něj asi až moc zamilovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria