Neví co chce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
17.8.16 19:10

Neuvedomuje si, ze ti tim ublizuje a to by sakra mel! Ja kdyz jsem resila jestli s mym klukem zustat, nebo odejit (a stale to jeste resim) tak jsem si to resila v hlave, trochu s nim omezila kontakt ale nikdy bych mu neublizovala tim, ze se s nim budu rozchazet, pak s nim budu venku, vyspim se s nim… a reknu mu ze stejne to dohromady zpet dat nechci.
Tohle znaci detinske chovani a nevyrovnanost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.8.16 19:13

@Nikol007 To je fajn, ale já bych pořád hledala, co s ním doopravdy je, jestli mu něco na mě vadí, nebo z čeho má strach, nebo jestli se nechce ještě vázat, nebo ví nebo tuší, že by jsi chtěla v brzké době děti a on se ještě na to necítí, nebo jestli nemá nějaký problém, o kterém je mu blbé s tebou o tom mluvit, nebo, takových nebo je strašně moc a myslím si, že mi to tu nedohledáme, nebo snad ano, ale jak budeme vědět jestli je to pravda nebo ne…ještě jednou šla bych s otázkami za ním…třeba potřebuje jen pomoc, ale neví jak…jen on jediný ví, kde je nebo není problém… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisi21
17.8.16 19:14

Zažila jsem to samé, jen z opačné strany… Když jsem měla deprese, vůbec jsem nevěděla, jestli s přítelem chci být nebo ne.. Několikrát jsem ho opustila, chudák už z toho byl zoufalý a já taky… Teď když deprese přešly, vím že ho miluji… Myslím že tvému příteli by mohl pomoct psychiatr nebo terapie… Záleží na tobě, jestli budeš chtít pokračovat, uvidíš, jestli se to zlepší :dance:

• Citovat
  • Upravit
19
17.8.16 19:15
@Vaal píše:
Chápu, že je to těžký, ale já být tebou, tak s ním vůbec nejsem v kontaktu, prostě bych ho nechala, ať si teda všechno promyslí a zjistí, jestli se mnou chce být nebo co vlastně chce. Prostě bych si s ním nevolala a ani se nescházela a dala mu čas a uvidíš, s čím přijde nebo nepřijde… :kytka:

On je ted na 3 týdny pryč, tak uvidíme…pořád v hloubi srdce doufám, že se to srovná. Slíbil mi, že půjde k psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.16 19:21
@Petulka1234 píše:
@Nikol007 To je fajn, ale já bych pořád hledala, co s ním doopravdy je, jestli mu něco na mě vadí, nebo z čeho má strach, nebo jestli se nechce ještě vázat, nebo ví nebo tuší, že by jsi chtěla v brzké době děti a on se ještě na to necítí, nebo jestli nemá nějaký problém, o kterém je mu blbé s tebou o tom mluvit, nebo, takových nebo je strašně moc a myslím si, že mi to tu nedohledáme, nebo snad ano, ale jak budeme vědět jestli je to pravda nebo ne…ještě jednou šla bych s otázkami za ním…třeba potřebuje jen pomoc, ale neví jak…jen on jediný ví, kde je nebo není problém… :think:

Myslím, že za hodně může jeho bývalá. Ona je fakt psycho, deprese, táta jí týral…Nebyl s ní vůbec štastný, nikdy se nezamiloval. Řekl mi, že se bojí aby neudělal stejnou chybu jako předtím. :,( Což nechápu, jsme dva odliční lidé. Oni byli nejlepší kamarádi, ona ho měla ráda, nechtěl jí zklamat a začal si s ní. Byl s ní neštastný a v téhle době začaly ty jeho depky a úzkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.16 19:23
@Sisi21 píše:
Zažila jsem to samé, jen z opačné strany… Když jsem měla deprese, vůbec jsem nevěděla, jestli s přítelem chci být nebo ne.. Několikrát jsem ho opustila, chudák už z toho byl zoufalý a já taky… Teď když deprese přešly, vím že ho miluji… Myslím že tvému příteli by mohl pomoct psychiatr nebo terapie… Záleží na tobě, jestli budeš chtít pokračovat, uvidíš, jestli se to zlepší :dance:

A jak jsi si to uvědomila? Jak dlouho jste byli bez sebe? Vídali jste se, byli jste v kontaktu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
17.8.16 19:40

Zakladatelko, pokud se chce hledat, tak mu v KLIDU řekni že to plně respektuješ, a že mu nebudeš v jeho hledání žádnou překážkou ( tím mu dáš čas a prostor). A až si svou situaci vyřeší s bude stabilní a vědět co chce, že se třebas ozve. Chlapovi se musí dát čas aby zjistil co vlastně chce, a hlavně ho nekontaktovat. On musí zjistit že Tě ztrácí a hlavně tě nesmí mít jistou a vědět, že na první zavolání Tě má v hrsti. To chlapy nudí. Takže si jeď svůj život a aktivity a neřeš jeho, to si musí chlapec v hlavě srovnat sám, Ty mu dej k tomu srovnání prostor a nic za něj a s ním neřeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.8.16 19:53
@Malina7 píše:
Zakladatelko, pokud se chce hledat, tak mu v KLIDU řekni že to plně respektuješ, a že mu nebudeš v jeho hledání žádnou překážkou ( tím mu dáš čas a prostor). A až si svou situaci vyřeší s bude stabilní a vědět co chce, že se třebas ozve. Chlapovi se musí dát čas aby zjistil co vlastně chce, a hlavně ho nekontaktovat. On musí zjistit že Tě ztrácí a hlavně tě nesmí mít jistou a vědět, že na první zavolání Tě má v hrsti. To chlapy nudí. Takže si jeď svůj život a aktivity a neřeš jeho, to si musí chlapec v hlavě srovnat sám, Ty mu dej k tomu srovnání prostor a nic za něj a s ním neřeš…

A hlavne nebezet za nim hned, kdyz pan rekne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.8.16 20:32

Minulý týden jsme spolu byli zadobře, byli jsme u vody, říkal že nejhezčí okamžik bylo obejmutí se mnou. Pak jsme se viděli v pátek, složil se mi do náruče, pořád mě objímal. A v neděli jsem byla u něj, neudržela se a vyspali se spolu. Po sexu jse spolu leželi, povídali si, říkal že má velký strach a nechce už nikomu ubližovat. Tulil se ke mně, chtěl abych tam s ním přes noc, nechtěl být sám a je mu se mnou fajn. Potom mi v pondělí volal. Pořád všechno v poho. Jenže včera jsem se tak nějak neudržela a začala se ho vyptávat. On neví odpovědi na moje otázky, neví. Má v hlavě takový zmatek, že prostě neví. Tak jsem mu řekla, že s ním být kamarádka nechci, že je mezi námi příliš velká sexuální chemie. Že by to bylo jen prodlužování mého trápení. On mi potom psal, že bych se na něj měla vykašlat, že mě stahuje ke dnu… :,( Ted se bojím, že o něj minimálně jako o člověka přijdu, že už mi nikdy nenapíše, protože mě nebude chtít trápit. Dneska jsem mu psala aby mi zavolal, abych se sním rozloučila než odjede. Zavolal, ale že by bylo nějaké nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.8.16 20:38

@Nikol007 podle me nikdy vedet co chce nebude… jak jste spolu byli dlouho? Pul roku? To jeste nic neni, pockej si jak by ti bylo za pet let… za pul roku cloveka nepoznas :) jestli se tak chova uz za tak kratkou dobu, co bude delat za 10 let? V tomhle obdobi by vse prece melo byt krasne a bez trapeni :). Zkus se od toho oprostit a kdyz uz, tak se schazet nezavazne a pro zabavu zatim :) a nijak se na to neupinat…

Příspěvek upraven 17.08.16 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
17.8.16 20:40

@Nikol007 strašně se mu podbízíš, to ho otravuje, nepodbizej se mu, nevolej, nečekej, nespi s ním a neřeš ho. On má snad zmatek nikoliv Ty. Až si ho vyřeší, ozve se, ale dej mu opravdu prostor a dej mi možnost se nadechnout. Pokud ho budeš dusit, uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.8.16 20:50
@Malina7 píše:
@Nikol007 strašně se mu podbízíš, to ho otravuje, nepodbizej se mu, nevolej, nečekej, nespi s ním a neřeš ho. On má snad zmatek nikoliv Ty. Až si ho vyřeší, ozve se, ale dej mu opravdu prostor a dej mi možnost se nadechnout. Pokud ho budeš dusit, uteče…

Pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.8.16 20:54

@Nikol007 Ano, to by už mohlo poukazovat pomalu na to, proč ty depky, stavy má…jelikož, nechtěl zklamat svou ex, tak mohl začit potlačovat sám sebe a s tím i spojené, že se snažil splňovat její očekávání, očekávání jiných a pořád neplnil ta svá, nemohl být plně sám sebou. Je to v podstatě určitě hodně kluk, který nechce udělat chybu. (snad).
A proto teď s tebou má tyhle úskokné stavy, kdy vypadá, že vlastně neví co chce. Až začne být více sám sebou, až bude více se sebou, tak začne být více spokojený a s tím by i jeho deprese, stavy mohli odejít.
Dle mého s tebou je a není, protože nechce udělat stejnou chybu jako u ex, a proto ti nemůže slíbit, to co si myslí, že po něm žádáš.
Ale pamatuj, že ani já nemusím mít pravdu, ju
Jen se ti snažím nastínit, co si já myslím, co z toho cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.8.16 13:12

On mi taky hodne psal. Jeden den jsem byla pryc a neodepisovala, psal mi snad kazde dve hodiny, bal se o me jestli se neco nestalo. Pak mi psal ze mu bylo smutno. Kdyz mi tohle pondeli volal, rikal ze mu muzu uplne kdykoliv zavolat. Nevim, tu schuzku v nedeli taky navrhl on, na te v patek se domluvili spolecne a tu v pondeli jsem navrhla ja. On jen vymyslel program. Potom mi psal ze to bylo moc fajn a krasne, ze se mu styska, prosi o odpusteni a chce jen trochu pochopeni a prizne. Ze po me ani nemuze chtit neco vic, ikdyz touzil i po necem jinem. V to pondeli jsme se jenom objali. V nedeli me dokonce vzal na letiste za svymi kamarady! Fakt nevim co si o tomhle mam myslet. Myslim, ze ma uzkosti a je opravdu zmateny. Ja to taky tak mela, pak me to opustilo a ja vedela ze ho miluji. Nebo ho presla tak blazniva zamilovanost jako na zacatku, uz to neni takove a nevi co to je. On se fakt chova jakoby me miloval, jenom nevedel jak to vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
18.8.16 14:23

@Nikol007 Do hlavy mu opravdu nevidíme…může to být cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie