Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vykašli se na něj, dokud je čas. Co kdybyste spolu měli děti a on by takhle od tebe každou chvíli odcházel?
Z něho by ses akorát jednou zbláznila. On nejspíš nebude vědět nikdy, co chce.
@Nikol007 jasně tě využívá. Vždy, když jsem ve svém okolí slyšela nějakého muže říkat, že neví, tam myslel na jinou. Jen buď byla nedosažitelná, nebo už s ní něco měl a nechtěl zároveň ztratit možnost vyspat se i s tou druhou. ![]()
První je zamilovanost a přechází v lásku-u něj byla jen zamilovanost, ta se vytratila a láska tam není. Já bych hledala dál. Přeji ji ať najdeš s chlapem, který tě udělá šťastnou.
Jestli co chce (a takhle ti to rika, jine je premyslet o tom v duchu), tak to podle me taky nema smysl… vim, ze to boli, chapu to. Ale kluk v 27 letech by preci mel uz vedet co chce. A kdyz si tebou neni jisty ted, nebude nikdy… podle me tohle je u kluka dulezitejsi nez u holky, stat si za svym a bojovat…
@Nikol007 Ahoj, ty ho znáš líp než my tady všichni dohromady a nejlépe sebe sama zná jen on, já být tebou, tak si najdu tu správnou hodinu a nějak bych opatrně z něho vypáčila co s ním doopravdy je. A pokud to ani on sám neví, tak zkuste na to společnými silami přijít ![]()
Tak proč se tak chová? Ptala jsem se ho jestli to na mě nehraje, PRÝ nehraje. Ten rozchod podle jeho slov nebyl dobrovolný, ale nutný z důvodu snad osobní krize? Neví za jak dlouho se z toho dostane a nebylo by fér abych na něj čekala. Moc ho to mrzí. Podle něho jsme si společné štestí ještě nevyčerpaly.
Je pravda co tady píšete, že bych se na něj asi měla vykašlat. Jenže…kdyby mi s ním nebylo tak dobře (i on to říká), tak by to bylo mnohem jednodušší.
Mozek ho nechce, srdce si strašně přeje aby se vrátil a mohlo to být jako dřív.
Tohle jeho nevědení trochu víc chápu, měla jsem to samé. Měla jsem trochu depky a ani jsem nevěděla jestli jsem zamilovaná. Bylo mi s ním dobře, ale nevěděla jsem co k němu cítím. Trvalo to přes měsíc, pak si ke mně tak lehnul a já si říkám: Já ho fakt miluju…
@Nikol007 pokud to prejde tak ok, ale co kdyz se to bude opakovat furt? Jak uz tu nekdo psal, co kdybyste spolu meli deti a on takhle odchazel?
Chápu, že je to těžký, ale já být tebou, tak s ním vůbec nejsem v kontaktu, prostě bych ho nechala, ať si teda všechno promyslí a zjistí, jestli se mnou chce být nebo co vlastně chce. Prostě bych si s ním nevolala a ani se nescházela a dala mu čas a uvidíš, s čím přijde nebo nepřijde… ![]()
Neuvedomuje si, ze ti tim ublizuje a to by sakra mel! Ja kdyz jsem resila jestli s mym klukem zustat, nebo odejit (a stale to jeste resim) tak jsem si to resila v hlave, trochu s nim omezila kontakt ale nikdy bych mu neublizovala tim, ze se s nim budu rozchazet, pak s nim budu venku, vyspim se s nim… a reknu mu ze stejne to dohromady zpet dat nechci.
Tohle znaci detinske chovani a nevyrovnanost…
@Nikol007 To je fajn, ale já bych pořád hledala, co s ním doopravdy je, jestli mu něco na mě vadí, nebo z čeho má strach, nebo jestli se nechce ještě vázat, nebo ví nebo tuší, že by jsi chtěla v brzké době děti a on se ještě na to necítí, nebo jestli nemá nějaký problém, o kterém je mu blbé s tebou o tom mluvit, nebo, takových nebo je strašně moc a myslím si, že mi to tu nedohledáme, nebo snad ano, ale jak budeme vědět jestli je to pravda nebo ne…ještě jednou šla bych s otázkami za ním…třeba potřebuje jen pomoc, ale neví jak…jen on jediný ví, kde je nebo není problém… ![]()
Zažila jsem to samé, jen z opačné strany… Když jsem měla deprese, vůbec jsem nevěděla, jestli s přítelem chci být nebo ne.. Několikrát jsem ho opustila, chudák už z toho byl zoufalý a já taky… Teď když deprese přešly, vím že ho miluji… Myslím že tvému příteli by mohl pomoct psychiatr nebo terapie… Záleží na tobě, jestli budeš chtít pokračovat, uvidíš, jestli se to zlepší ![]()
@Vaal píše:
Chápu, že je to těžký, ale já být tebou, tak s ním vůbec nejsem v kontaktu, prostě bych ho nechala, ať si teda všechno promyslí a zjistí, jestli se mnou chce být nebo co vlastně chce. Prostě bych si s ním nevolala a ani se nescházela a dala mu čas a uvidíš, s čím přijde nebo nepřijde…
On je ted na 3 týdny pryč, tak uvidíme…pořád v hloubi srdce doufám, že se to srovná. Slíbil mi, že půjde k psychologovi.
@Petulka1234 píše:
@Nikol007 To je fajn, ale já bych pořád hledala, co s ním doopravdy je, jestli mu něco na mě vadí, nebo z čeho má strach, nebo jestli se nechce ještě vázat, nebo ví nebo tuší, že by jsi chtěla v brzké době děti a on se ještě na to necítí, nebo jestli nemá nějaký problém, o kterém je mu blbé s tebou o tom mluvit, nebo, takových nebo je strašně moc a myslím si, že mi to tu nedohledáme, nebo snad ano, ale jak budeme vědět jestli je to pravda nebo ne…ještě jednou šla bych s otázkami za ním…třeba potřebuje jen pomoc, ale neví jak…jen on jediný ví, kde je nebo není problém…
Myslím, že za hodně může jeho bývalá. Ona je fakt psycho, deprese, táta jí týral…Nebyl s ní vůbec štastný, nikdy se nezamiloval. Řekl mi, že se bojí aby neudělal stejnou chybu jako předtím.
Což nechápu, jsme dva odliční lidé. Oni byli nejlepší kamarádi, ona ho měla ráda, nechtěl jí zklamat a začal si s ní. Byl s ní neštastný a v téhle době začaly ty jeho depky a úzkosti.