Neví co chce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
27.8.16 15:04

Tak holky, příběh pokračuje :D
Přiznal, že mám ve spoustě věcech pravdu, chce abych mu odpustila, že se cítí bezmocně a má výčitky svědomí, že náš vztah takhle zvoral. Ale vztah nechce, dokud nebude psycicky v pořádku, vztah nechce. Žádná jiná v tom není, zeptala jsem se ho narovinu. Přijde mi, jako by se mnou chtěl udržovat nějaký vztah, aby mě měl jako jistotu a neztratil mě. A pak se uvidí…Ví, že mi ublížil, vzal všechnu vinu na sebe, ale NEVÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
28.8.16 05:25

@Nikol007 řekla bych mu něco v tom smyslu, že ať se ozve až bude psychicky ready, že to řešit teď uz nebudeš a buď budeš volná nebo né.
Hlavně mu tím dáš najevo, že tady necekas jako pejsek až se probere a že Tě nemá rozhodně jistou, což je nutnost.
A nenech se citově vydírat jeho řečmi o lítosti. Jednou se k tomu vyjádřil, stačí, víc se nenech otrávit. Žij si svůj život a rozhodně ho jako první nekontaktuj… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.8.16 06:18

Já bych naopak řekla, že panáček ví dobře, co chce.
A jistě sama vidíš, že zaláskovanost do tebe by se projevovala úplně jinak.
Vyprdni se na něj, tahle divadýlka nemáš zapotřebí (a zvlášť po půl roce vztahu!!!)

• Citovat
  • Upravit
19
17.10.16 10:00

Ahoj,
chci abyste věděly jak to pokračuje :D
Momentálně se vídáme 2-3× do týdne, většinou přes víkend někdy i v týdnu. Volá každý den, já se mu vůbec sama od sebe neozvu. Asi před 14 dny mě pozval na rande i mi řekl, že mu s nikým líp nebylo. Nechodíme spolu, ale chováme se jako pár. Držení za ruce, pusy normální jako vždy. Včera mě představil svojí tetě, mám u něj ted i nějaký věci.
ALE…je mu sice se mnou prý dobře, ale pořád je ve svých citech zmatený :zed: bud se vymlouvá nebo si to jenom neuvědomuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
17.10.16 20:28
@Nikol007 píše:
Ahoj,
chci abyste věděly jak to pokračuje :D
Momentálně se vídáme 2-3× do týdne, většinou přes víkend někdy i v týdnu. Volá každý den, já se mu vůbec sama od sebe neozvu. Asi před 14 dny mě pozval na rande i mi řekl, že mu s nikým líp nebylo. Nechodíme spolu, ale chováme se jako pár. Držení za ruce, pusy normální jako vždy. Včera mě představil svojí tetě, mám u něj ted i nějaký věci.
ALE…je mu sice se mnou prý dobře, ale pořád je ve svých citech zmatený: bud se vymlouvá nebo si to jenom neuvědomuje..

Krucinál, holka, že na tohle máš ještě nervy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria