Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky, příběh pokračuje ![]()
Přiznal, že mám ve spoustě věcech pravdu, chce abych mu odpustila, že se cítí bezmocně a má výčitky svědomí, že náš vztah takhle zvoral. Ale vztah nechce, dokud nebude psycicky v pořádku, vztah nechce. Žádná jiná v tom není, zeptala jsem se ho narovinu. Přijde mi, jako by se mnou chtěl udržovat nějaký vztah, aby mě měl jako jistotu a neztratil mě. A pak se uvidí…Ví, že mi ublížil, vzal všechnu vinu na sebe, ale NEVÍ.
@Nikol007 řekla bych mu něco v tom smyslu, že ať se ozve až bude psychicky ready, že to řešit teď uz nebudeš a buď budeš volná nebo né.
Hlavně mu tím dáš najevo, že tady necekas jako pejsek až se probere a že Tě nemá rozhodně jistou, což je nutnost.
A nenech se citově vydírat jeho řečmi o lítosti. Jednou se k tomu vyjádřil, stačí, víc se nenech otrávit. Žij si svůj život a rozhodně ho jako první nekontaktuj… ![]()
Já bych naopak řekla, že panáček ví dobře, co chce.
A jistě sama vidíš, že zaláskovanost do tebe by se projevovala úplně jinak.
Vyprdni se na něj, tahle divadýlka nemáš zapotřebí (a zvlášť po půl roce vztahu!!!)
Ahoj,
chci abyste věděly jak to pokračuje ![]()
Momentálně se vídáme 2-3× do týdne, většinou přes víkend někdy i v týdnu. Volá každý den, já se mu vůbec sama od sebe neozvu. Asi před 14 dny mě pozval na rande i mi řekl, že mu s nikým líp nebylo. Nechodíme spolu, ale chováme se jako pár. Držení za ruce, pusy normální jako vždy. Včera mě představil svojí tetě, mám u něj ted i nějaký věci.
ALE…je mu sice se mnou prý dobře, ale pořád je ve svých citech zmatený
bud se vymlouvá nebo si to jenom neuvědomuje..
@Nikol007 píše:
Ahoj,
chci abyste věděly jak to pokračuje
Momentálně se vídáme 2-3× do týdne, většinou přes víkend někdy i v týdnu. Volá každý den, já se mu vůbec sama od sebe neozvu. Asi před 14 dny mě pozval na rande i mi řekl, že mu s nikým líp nebylo. Nechodíme spolu, ale chováme se jako pár. Držení za ruce, pusy normální jako vždy. Včera mě představil svojí tetě, mám u něj ted i nějaký věci.
ALE…je mu sice se mnou prý dobře, ale pořád je ve svých citech zmatený: bud se vymlouvá nebo si to jenom neuvědomuje..
Krucinál, holka, že na tohle máš ještě nervy. ![]()