Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám přítele a je o 20 let starší, jsme spolu téměř rok. Miluji ho, akorát mě tíží jedna věc. Má svůj byt a stále u něj bydlí jeho bývalá. Pořád slibuje, že budeme bydlet spolu a že čeká až vypadne, říká, že ji nechce a má jen mě. Připadá mi ale, že je k celé situaci strašně flegmatický a s ní ani nekomunikuje o tom, že by měla odejít. Párkrát ji to sice řekl, ale teď se nic neděje a ona si dal vesele a zadarmo žije u něj a akorát dělá doma strašný nepořádek a on to nijak neřeší. Mě je už blbé se ptát jak to bude…ptala jsem se dlouho a vždy mi odpověděl, že chce a má jen mě. Vždycky si říkám, že kdyby opravdu tak o mě stál, tak by se ji snažil dostat pryč. Zajímal by mě objektivní názor. Už jsem i přemýšlela, že mu to vpálím, ať se vzpamatuje, že nemůže předci s jednou chodit a s druhou žít a dělat, že ho nezajímá. Kdo ví co se u nich doma děje..
![]()
Počkej on žije s ni, ale chodí s tebou?
no nazdar, tak to by buď ex vystěhoval nebo sbohem a šáteček
Nooooo mohla bych ti o podobné situaci vyprávět hooodně dlouho. Ačkoliv nejsem zastánce žádných ultimát atp. v téhle situaci (a s mými osobními zkušenostmi) bych mu dala na výběr: buď do měsíce vypadne a nebo je konec.
Ahoj, moje kamarádka měla podobnou situaci, byli v tomto vztahu nějak rok a pak zjistila že její milovaný to stále táhne s bývalou… Tyhle vztahy nepochopím, sice slibuje ale bývalá tam bude pořád..
Spíš jsi pro něj jen Bokovka, mela by ses začít ohlížet po jiném a normálním..
No, já jsem to tak měla, po rozvodu, půl roku. Ex u mě ještě bydlel, a už jsem chodila s jiným. Jenže v tom byly malé děti, nešlo ho jen tak vyhodit, musel si najít něco solidního, v blízkosti, kde by měly děti zázemí po jeho odchodu. Ale i tak, dost dlouho sliboval a zdržoval, až jsem mu pohrozila že příští měsíc vyměním zámky a pošlu jeho věci k rodičům. do 3 týdnů byl pryč. Přítel si ťukal na čelo, ale bral to že je to moje věc. Jsem ráda že už je všechno jak má být.
Pokud už rok se ošívá a nemá se k tomu to s tou první řešit, tak by mi to přišlo hodně divné. Kdoví jak to mezi sebou mají. Ty to asi moc nevíš co? Dala bych mu ultimátum, teď už fakt jo. Vztah skončil, má tebe, ať si to pořeší (čí je byt apod), dá čas na odstěhování a nazdar.Rok takhle trdlovat je fakt trapné. V podstatě s ní žije a ty jsi milenka ![]()
Uprimne? Myslim si ze spolu normalne partnersky a sexualne ziji a Tebe vodi za nos a ma sexu co hrdlo raci…nikdo kdo to mysli vazne prece nebydli s ex. A ty tam chodis na navstevy? Vis jen od nej ze spolu nejsou?
Natvrdo, nebuď hloupá s přestaň se zahazovat se starým dědkem, který tě má jen na sex.
Já po rozchodu byla pryč do tří dnů, nevydržela bych tam. A to jsem v té době byla bez peněz.
Osobně bych tohle nesnesla, rok je opravdu dlouhá doba. Pochopila bych možná pár týdnů, protože stěhování je finančně náročnější.
Nechápu, že to pořád snášíš. Já bych takovému chlapovi nevěřila. Je to podle mě jen slibotechna.
@Anonym00721 píše:
Mám přítele a je o 20 let starší, jsme spolu téměř rok. Miluji ho, akorát mě tíží jedna věc. Má svůj byt a stále u něj bydlí jeho bývalá. Pořád slibuje, že budeme bydlet spolu a že čeká až vypadne, říká, že ji nechce a má jen mě. Připadá mi ale, že je k celé situaci strašně flegmatický a s ní ani nekomunikuje o tom, že by měla odejít. Párkrát ji to sice řekl, ale teď se nic neděje a ona si dal vesele a zadarmo žije u něj a akorát dělá doma strašný nepořádek a on to nijak neřeší. Mě je už blbé se ptát jak to bude…ptala jsem se dlouho a vždy mi odpověděl, že chce a má jen mě. Vždycky si říkám, že kdyby opravdu tak o mě stál, tak by se ji snažil dostat pryč. Zajímal by mě objektivní názor. Už jsem i přemýšlela, že mu to vpálím, ať se vzpamatuje, že nemůže předci s jednou chodit a s druhou žít a dělat, že ho nezajímá. Kdo ví co se u nich doma děje..![]()
A ty jsi tam u nich nekdy byla, nebo kde se schazite? Kolik casu spolu travite? Pusobi totna me take tak, jak pisi holky vyse, ze te ma jako bokovku a s ni normalne zije, mozna maji i deti…?
@Annení ní píše:
A není z Hradce Králové?Tam je jeden, co taky bydlí se svojí a přitom loví. Magor trochu.
Nene z Hradce neni