Problém s komunikací

76
14.7.14 07:58

Problém s komunikací

Chci Vas poprosit o nazor. Jsem 5. rokem doma s detmi a trosku nevim, jestli nejsem precitlivela, trosku ztracim pudu pod nohama, ale jaky byste mely nazor na svagrovou, ktera se bavi tak, ze si dela neustale srandu z lidi? Kazdeho chyta za slovo, kdyz se nekdo prerekne, jeste to vypichne, zesmesnuje, celkove ma nadrazeny a povysenecky postoj ke kazdemu, je z Prahy a my z obce, okamzite je to zapadakov, ton kterym to rika, je opravdu arogantni, radsi si nas nepredstavuje pri sexu, narazky na meho pritele, ze neni hezkej ( pritom sama ma 120kg), pomlouva nase kamarady, ze jsou vycurany, ani je nezna, rekla mi, ze skorotchan pochyboval, jestli je jeho syn otcem naseho ditete, kdyz jsem do te rodiny prisla, vsichni se ji bali, jeji manzel absolutni podpantoflak a to neni vsechno. Vsechno jsem ji vycetla sms a ona na mne chtela poslat policajty a pravniky. Myslite, ze jsem na vine ja? Podotykam, ze 5 let jsem to v sobe dusila ale porad se k ni snazila chovat slusne, zvala jsem ji na rozhovor mezi 4 ocima, abychom si to vyrikaly, ale vzdycky moje pozvani ignorovala. Je normalni, aby se takhle chovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
14.7.14 08:03

@angelaaa A proč neignoruješ i ty ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.7.14 08:07

Často se tak chovají ti, kteří nejsou spokojení se svým životem, se sebou. A tímto si to kompenzují.
Jinak s takovým člověkem bych se nestýkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
14.7.14 08:07

@angelaaa a proč s ní nepřerušíš veškerý kontakt a měla by jsi klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.7.14 08:10

Pošli jí někam, přestaň jí absolutně řešit, když se potkáte na rodinné oslavě, dělej, že jí nevidíš…a budeš mít svatej klid…někdy mě fakt překvapuje, co dokáže ženský nervovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.7.14 08:14

Ja ji ignorovala a myslela si svoje…ale to nejde samozrejme donekonecna. Je to pribuzna, tak moc nejde ji ignorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.7.14 08:18

Ale to už si jednou řešila v diskusi https://www.emimino.cz/…osti-195492/
Utkvěla mi ta 120 kg švagrová:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.7.14 08:24
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.7.14 08:24

Docela mne to trapi, tak se kdyztak omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.7.14 08:26

@angelaaa Vykašli se na ni. Není spokojená sama se sebou, tak pomlouvá ostatní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.7.14 08:27
@angelaaa píše:
Docela mne to trapi, tak se kdyztak omlouvam

Omlouvat se není důvod, spíš to nějak řešit:-). Nejlepší na takové lidi je můj manžel, dělá si z nich srandu:-). Já nevidím jediný důvod proč ty její řeči brát vážně:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.7.14 08:30

Resim to no, jsem blba, ale zakazala mi kontakt s jejima detma, jen proto, ze jsem se k ni 14 dni chovala stejne jako ona ke me nekolik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
14.7.14 08:31

Vykaslat se na ni a ignorovat. Bude ro nejspis nespokojena zenska a tak.si to potrebuje vybit na ostatnich.
Vsimni si treba na skolach - ti co sikanuji jsou vetsinou nejaci chudaci, kteri maji nejaky problem a potrebuji si hrat na neco co nejsou a snazi se ziskat tu pozornost timto zpusobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.7.14 08:32

Ja se chtela bavit normalne, me tyhle plky o nicem, kor v nasem veku (35 a 36 let) nebavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.7.14 08:53

Hezka fotka :) Taky mam Angelinu moc rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová