Tchyně a přispění dárek

35
8.7.14 14:36

tychne a darek

Ahoj holky, chtěla bych znat vas nazor…za mesic se budeme s pritelem brat a za tyden ma 30narozeniny. Tak jsme se dohodli s myma rodice a jeho mamou ze se slozime na darek a koupime mu ho. Po te co jsme darek koupili jsem psala jeho mame kolik stal a jesli teda prispeje…prispela mene nez my s rodice a kdyz jsem ji psala ze jsem si myslela ze pujdeme rovnym dilem tak mi na to odepsala ze mi odecetla dluh ktery u ni mam za kosmetiku ( kosmetiku jsem si koupovala pred 4mesici a asi dva mesice jsem ji uhanela ze to zapatim a ona to furt nechtela tak sem to prestala resit a ted tohle…) jaky na to mate nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
8.7.14 14:39

No takový, že ti vlastně dala rovný díl na dárek a nemáš už u ní dluh na kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
8.7.14 14:39

Podle mě je to v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.7.14 14:40

Takže je to normální takovy chovaní? me to teda zarazilo…2mesice uhaneni a ona to nechce pak dva mesice klid a ted tohle?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
8.7.14 14:40

Jo, jo, ona nemá dluh u tebe, ty nemáš dluh u ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.7.14 14:41

@marty368 takový jednání nemusím, nicméně bych to nechala být, nic bych neřešila a můžeš být klidná, že jí nejsi nic dlužná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 14:41
Jako ano, je to normální chování dospělého člověka, tys jí dlužila, ona ti dlužila víc, zaplatila ti rozdíl, nedlužíte se nic a je to.
@marty368 píše:
Takže je to normální takovy chovaní? me to teda zarazilo…2mesice uhaneni a ona to nechce pak dva mesice klid a ted tohle?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
8.7.14 14:42
@marty368 píše:

Byla bych ráda, že je tímhle můj dluh smazán a nedlužím jí už ani korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.14 14:42

V pohode, dokonce bych ji to i sama nabidla, ale zalezi na tom, jak spolu vychazite celkove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.7.14 14:44

Ja jsem si myslela, že to nechala byt když to nechtela kdyz ji uhanela dva mesice a pak dalsi mesice si o to nerekla…proto me to prekvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.7.14 14:44

Mně to přijde od tchýně normální, já bych se sama připomněla, když by mi měla platit, ať dá míň, že jí pořád dlužím za tu kosmetiku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 14:45

No jo, překvapená být můžeš, ty sis něco myslela, ona si evidentně myslela něco jiného. Okrást tě neokradla, třetinu plnou za dárek dle dohody zaplatila…víc to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
8.7.14 14:46

Pro příště hned zaplatit, i kdyby nechtěla. Nesnáším řešení typu, někdy mi ty peníze dáš. No jo, bude je chtít zrovna v době, kdy budu švorc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
8.7.14 14:46
@marty368 píše:
Ja jsem si myslela, že to nechala byt když to nechtela kdyz ji uhanela dva mesice a pak dalsi mesice si o to nerekla…proto me to prekvapilo

Takže jsi vlastně naštvaná, že ti to nakonec nenechala zadarmo? :mrgreen:
Hele já taky kolikrát říkám, když mi někdo dluží „teď to nech být, někdy to srovnáme“, a mám na mysli zrovna takového situace. Tady se to zrovna nabízelo, tak to srovnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.7.14 14:47

Ok no pokud ty penize chtela mela si o ne rict a ne mi rikat ze je to v pohode pak byt zticha a pak tohle…ale v pohode chtela jsem vas nazor a ten mam takze diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová