Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych znat vas nazor…za mesic se budeme s pritelem brat a za tyden ma 30narozeniny. Tak jsme se dohodli s myma rodice a jeho mamou ze se slozime na darek a koupime mu ho. Po te co jsme darek koupili jsem psala jeho mame kolik stal a jesli teda prispeje…prispela mene nez my s rodice a kdyz jsem ji psala ze jsem si myslela ze pujdeme rovnym dilem tak mi na to odepsala ze mi odecetla dluh ktery u ni mam za kosmetiku ( kosmetiku jsem si koupovala pred 4mesici a asi dva mesice jsem ji uhanela ze to zapatim a ona to furt nechtela tak sem to prestala resit a ted tohle…) jaky na to mate nazor?
No takový, že ti vlastně dala rovný díl na dárek a nemáš už u ní dluh na kosmetiku.
Takže je to normální takovy chovaní? me to teda zarazilo…2mesice uhaneni a ona to nechce pak dva mesice klid a ted tohle?…
@marty368 takový jednání nemusím, nicméně bych to nechala být, nic bych neřešila a můžeš být klidná, že jí nejsi nic dlužná…
@marty368 píše:
Takže je to normální takovy chovaní? me to teda zarazilo…2mesice uhaneni a ona to nechce pak dva mesice klid a ted tohle?…
@marty368 píše:
Byla bych ráda, že je tímhle můj dluh smazán a nedlužím jí už ani korunu
V pohode, dokonce bych ji to i sama nabidla, ale zalezi na tom, jak spolu vychazite celkove…
Ja jsem si myslela, že to nechala byt když to nechtela kdyz ji uhanela dva mesice a pak dalsi mesice si o to nerekla…proto me to prekvapilo
Mně to přijde od tchýně normální, já bych se sama připomněla, když by mi měla platit, ať dá míň, že jí pořád dlužím za tu kosmetiku ![]()
No jo, překvapená být můžeš, ty sis něco myslela, ona si evidentně myslela něco jiného. Okrást tě neokradla, třetinu plnou za dárek dle dohody zaplatila…víc to neřeš.
Pro příště hned zaplatit, i kdyby nechtěla. Nesnáším řešení typu, někdy mi ty peníze dáš. No jo, bude je chtít zrovna v době, kdy budu švorc ![]()
@marty368 píše:
Ja jsem si myslela, že to nechala byt když to nechtela kdyz ji uhanela dva mesice a pak dalsi mesice si o to nerekla…proto me to prekvapilo
Takže jsi vlastně naštvaná, že ti to nakonec nenechala zadarmo? ![]()
Hele já taky kolikrát říkám, když mi někdo dluží „teď to nech být, někdy to srovnáme“, a mám na mysli zrovna takového situace. Tady se to zrovna nabízelo, tak to srovnala
Ok no pokud ty penize chtela mela si o ne rict a ne mi rikat ze je to v pohode pak byt zticha a pak tohle…ale v pohode chtela jsem vas nazor a ten mam takze diky ![]()