Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Heled to asi nebude tchyni, normalni chlap by se k zene takhle nechoval - problem asi nebude v ni, ale v manzelovi… toto by si slusny chlap k zene a matce jeho deti nemel nikdy dovolit.
Promiň, ale jestli si s takovým volem, tak já to teda nechápu… ![]()
Nechápu jak tohle chování můžeš tolerovat a být s takovým hovadem??Normální chlap kterej si dostatečně váží své partnerky by tyhle slova nikdy nevypustil z úst a to i kdyby se tchýně stavěla na hlavu…
Pokud takovy nebyl, nema problemy v praci, nebo financni problemy? Neni ve stresu z toho, ze cekate druhe dite a uvedomuje si fin. zatez? To by mozna vysvetlovalo (NEOMLOUVALO ALE!!!) jeho chovani.
Proboha, neříkej mi, že se takhle NIKDY nechoval…že je to ze dne na den…tomu fakt nevěřím…neznám člověka, co by se takhle změnil ze dne na den…z bezproblémového vztahu do hororu…
Asi náznaky už byly v minulosti…a tohle je vystupňování problémů…
Tchýně je (asi) čůza…pokud je vše co píšeš pravda. Je mi fakt divný, že by se milující chlap nechal tak moc ovlivnit matkou…píšu MILUJÍCÍ…to je narážka na tu poslední větu: " Nikdy jsme nemeli problemy…"
Co poradit? Zklidnit emoce…oba…ale začít musíš u sebe, protože TY chceš NĚCO změnit…a až bude doma relativně klid na frontě, s mužem promluvit…"Fakt si myslíš, že nic nedělám? ( a vyjmenovala bych náhodně činnosti běžného dne…úklid, vaření, praní, žehlení, prcka…)Opravdu všechno mámě věříš? Proč mi nadáváš do děvek, mě to bolí…to nevidíš? " Ale to chce fakt v klidu…ne teď…
Držim palce…no…
Věřím, že tchýně dokáže udělat neskutečné zlo ve vztahu, vím z vlastní zkušenosti, ale ustáli jsme to a tchýni v podstatě vyřadili ze života. Udělala megaprůser a manžel sám přišel na to jaká je a odmítá se s ní stýkat - již 5 let. Tak pokud se opravdu takto k tobě manžel nikdy nechoval, musíte odstranit tchýni, myslím, že jiné řešení není. Ovšem pokud by se k tobě takto chovat opakovaně, pryč od něj…
Bych s nim vyrazila dveře takovým způsobem, že by ani pípnout nestihnul.. Tohle není tchýní, tohle je prostě vůl
nějak nechápu tu náhlou změnu ![]()
Příspěvek upraven 04.07.14 v 20:31
@RoseK Finční problémy určitě ne, a v práci je dost vysoce postavenej, tak nevím, a pto to druhý ditě byl hlavně on ![]()
Ze je tchyne krava je jedna vec, ale tady vidim zasadni problem v manzelovi. Kdyby moje tchyne rekla pred manzelem, ze jsem k nicemu, nepochybuji o tom, ze by ji slusne a jasne utnul. Pokud by o mne rekla, ze jsem devka, asi bychom tam vickrat nesli ani jeden… Pises, ze takhle mluvi i pred Tebou. Nechas si to libit? Nijak na to nereagujes?
@katty89 Jasně, už jsme měli na toto téma výstupů až až, i s tchýní jsme se to snazila nejak vyrikat, ale bezvysledne..
@Doubra1 Asi to jinak nepůjde, ale zas nechci aby moje deti meli jen jednu babičku a tak, ale asi to jinak nepůjde ![]()
Předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě dost osobní

Tak abych začala, včera k nám přišel syn do postele, jelikož nemohl spát, tak jsem řekla, at si jde lehnout k nám a manžel na mě, že ne nemuze, at si jde lehnout zpátky k sobě ( většinou ho bere do postele k nám on), řekla jsem at si jde lehnout k nám a manžel na mě hned jako co si o sobe myslím, proc si jako nejde lehnout k sobe a pak k tomu jeste pridal, že jsem uplne neschopná, že nic neudělám, že jenom doma lezim a nic nedělám, neuvarim, nevyperu a nic, no a to mu „vtlouká“ do hlavy tchyne, ta jak k nám nebo my k ní přijedem tak hned, na manzele, že ti nic neuvari, pojd se najist, mam např. svickovou a tak… Tchýně na mě porád neco vidí, že jsem nechopná nic neumim a proc si me vlaste bral…
Tchyne taky rekne prede mnou i manzelem, že jsem děka, že jsem akorat chtěla, aby mi udelal dite a nic víc…
No a dneska to s manzelem vyvrcholilo, ráno na mě uplne normálně, že jsem asi uplne blbá, že jako co jsem si to jako dovolila vzit syna k nám do postele, doma noc neudelam a jeste tohle delam, a řekl mi: Jsi asi opravdu děka jak mi máma říkala, nic neumis a jako má mít syn ze mě respekt a má mě poslouchat a ne, že si uděláš něco jinýho, no a na to, že mi řekl, že jsem děka, tak jsem mu vlepila facku a on mě na to konto chytim dost silne za zápěstí a posadil mě na židli a řekl mi, že jsem kráa…
Spíš něž radu jsem se potřebovala vypsat a dostat to ze sebe… Nikdy jsme nemeli problemy máme syna a ted cekame miminko, nevim jestli to na nej nejak dolehlo nebo co, ale hlavne mi je to dost líto, že se takhle chová