Problém s láskou ve vztahu

6
16.4.20 10:09

Chybí láska ve vztahu

Dobrý den, chtěla bych napsat můj příběh a poradit se s vámi. Jaký máte na to názor.
S přítelem jsme spolu 7 let. Začínali jsme spolu jako kamarádi, on vztah nechtěl. Ale později to se s mnou zkusil. I když řekl, že pokud mě nebude moci milovat a ta láska nepřijde z jeho strany tak to ukončíme. Po 2 letech jsme se rozhodli pro miminko, chtěli jsme to společně. Narodila se nám holčička, teď má 5 let. A teď poslední 4 měsíce máme problém v tom, že přítel nechce mít se mnou sex, necítí ke mě lásku a neumí dal se smnou spát. Zkoušel tu lásku od začátku vztahu ke mě, ale bohužel mě milovat neumí. Jinak vše v našem vztahu klape, trávíme spolu čas, jezdíme na dovolené na výlety, povídáme si, hrajeme si společně s dcerou. Všechno super, jen ta láska z jeho strany. A teď o tom stále mluvíme co bude dál. Jestli tu rodinu zachránit nebo se rozejít. Co bude lepší pro dítě i pro nás. Děkuji za Vaše názory.

Příspěvek upraven 16.04.20 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3281
16.4.20 10:19

Buď ráda, co by za to maminky zde daly, kdyby nemusely mít sex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.4.20 10:20

Pokud o tom jste schopní mluvit, tak to je rozhodně něco, co evidentně půjde nastavit tak, abyste byli oba spokojení - ať už spolu zůstanete a nebo ne.

Domluvte se, že až skončí karanténa, tak se objednáte do nejbližší rodinné poradny a zkusíte to probrat z jiných úhlů, než do kterých se obvykle dostáváte. Právě od toho je tu rodinné poradenství/terapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
16.4.20 10:23

Záleží, jaký je váš názor na to, zda držet rodinu kvůli dítěti. Znám páry, co drží, i co se rozešli - základ spolu prostě vycházet. Nevím, zda by se mi chtělo čekat, až se partner zamiluje někde jinde a až pak sebere koule a opustí mě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
16.4.20 10:24

@9petra9 Nikoho jiného nemá, není nikde zamilovanej?

Hele, oni lidi obecně často přijdou na to, že toho druhého mají rádi až když jdou od sebe. Divná lidská vlastnost.

• Citovat
  • Upravit
6
16.4.20 10:31

Mluvili jsme o párové poradenství a terapie. Já jsem že začátku byla proti, myslela jsem si, že to vyřešíme sami. Ale asi ne. Není zamilovaný jinde a ani nikoho nemá. On mě má hodně rád, chova se ke mě hezky. Ale neumí mě milovat. Já bych chtěla tuhle situaci ustát a udržet tu rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11148
16.4.20 10:52
@9petra9 píše:
Mluvili jsme o párové poradenství a terapie. Já jsem že začátku byla proti, myslela jsem si, že to vyřešíme sami. Ale asi ne. Není zamilovaný jinde a ani nikoho nemá. On mě má hodně rád, chova se ke mě hezky. Ale neumí mě milovat. Já bych chtěla tuhle situaci ustát a udržet tu rodinu.

To je nejaky divny. Ze chlap, kterej te ma hodne rad, dokazal s tebou spat a udelat si dite, ze najednou s tebou sex mit nemuze. Ja bych za tim taky videla zamilovani do jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
16.4.20 10:57
@jita22 píše:
To je nejaky divny. Ze chlap, kterej te ma hodne rad, dokazal s tebou spat a udelat si dite, ze najednou s tebou sex mit nemuze. Ja bych za tim taky videla zamilovani do jine.

Podle mne je to také celé nějaké divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.4.20 10:59
@9petra9 píše:
Dobrý den, chtěla bych napsat můj příběh a poradit se s vámi. Jaký máte na to názor.
S přítelem jsme spolu 7 let. Začínali jsme spolu jako kamarádi, on vztah nechtěl. Ale později to se s mnou zkusil. I když řekl, že pokud mě nebude moci milovat a ta láska nepřijde z jeho strany tak to ukončíme. Po 2 letech jsme se rozhodli pro miminko, chtěli jsme to společně. Narodila se nám holčička, teď má 5 let. A teď poslední 4 měsíce máme problém v tom, že přítel nechce mít se mnou sex, necítí ke mě lásku a neumí dal se smnou spát. Zkoušel tu lásku od začátku vztahu ke mě, ale bohužel mě milovat neumí. Jinak vše v našem vztahu klape, trávíme spolu čas, jezdíme na dovolené na výlety, povídáme si, hrajeme si společně s dcerou. Všechno super, jen ta láska z jeho strany. A teď o tom stále mluvíme co bude dál. Jestli tu rodinu zachránit nebo se rozejít. Co bude lepší pro dítě i pro nás. Děkuji za Vaše názory.Příspěvek upraven 16.04.20 v 10:38

Klasika. Uhnala jsi ho a nepřitahovala jsi ho od začátku. Párkrát se přemohl. A co chceš teď? Prostě ho sexuálně nebereš

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
16.4.20 11:00
@9petra9 píše:

Jsi pro něj jen kámoška, ale né sex partnerka.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
16.4.20 11:02
@9petra9 píše:
S přítelem jsme spolu 7 let. Začínali jsme spolu jako kamarádi, on vztah nechtěl. Ale později to se s mnou zkusil. I když řekl, že pokud mě nebude moci milovat a ta láska nepřijde z jeho strany tak to ukončíme. Po 2 letech jsme se rozhodli pro miminko, chtěli jsme to společně. Narodila se nám holčička, teď má 5 let. A teď poslední 4 měsíce máme problém v tom, že přítel nechce mít se mnou sex, necítí ke mě lásku a neumí dal se smnou spát. Zkoušel tu lásku od začátku vztahu ke mě, ale bohužel mě milovat neumí. Jinak vše v našem vztahu klape, trávíme spolu čas, jezdíme na dovolené na výlety, povídáme si, hrajeme si společně s dcerou. Všechno super, jen ta láska z jeho strany. A teď o tom stále mluvíme co bude dál. Jestli tu rodinu zachránit nebo se rozejít. Co bude lepší pro dítě i pro nás. Děkuji za Vaše názory.

To vytucnene je důležité. Jste prostě jen kámoši a rodiče. Chuť se vynutit nedá a u chlapa už tuplem. Buď se rozejít nebo milenec. Lepší to u chlapa nrbude, s tím nepočítej

• Citovat
  • Upravit
3281
16.4.20 11:20
@Mango_Lassi píše:
To vytucnene je důležité. Jste prostě jen kámoši a rodiče. Chuť se vynutit nedá a u chlapa už tuplem. Buď se rozejít nebo milenec. Lepší to u chlapa nrbude, s tím nepočítej

Čtyři měsíce bez sexu není ještě tolik, už tu byly ženy rok nebo dva bez sexu a ta manželství stále drží. Budou dalším z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.4.20 11:29
@izquierdo píše: Čtyři měsíce bez sexu není ještě tolik, už tu byly ženy rok nebo dva bez sexu a ta manželství stále drží. Budou dalším z nich.

Možná. To záleží, jak moc to té konkrétní ženě vadí. Já bych už asi měla milence, zejména kdyby mi chlap řekl, že mě nedokáže milovat. Ale to je volba každé

• Citovat
  • Upravit
6
16.4.20 11:38

Nejde tak úplně o sex, ale o ten vztah. Ten sex byl jen impulz k tomu, že je něco špatně. Jde hlavně o ten vztah, jestli to udržet. A třeba později přítel najde tu lásku ke mě. Jestli to ještě zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.4.20 11:39
@9petra9 píše:
Nejde tak úplně o sex, ale o ten vztah. Ten sex byl jen impulz k tomu, že je něco špatně. Jde hlavně o ten vztah, jestli to udržet. A třeba později přítel najde tu lásku ke mě. Jestli to ještě zkusit.

Na to zkoušení musí být dva. On ti jasně řekl, že tě milovat neumí a spát s tebou nedokáže. Co bys chtěla dál řešit?

Respektive, co on je ochoten udělat pro vztah?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky