Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych se zeptat zda měl někdo problém nebo vím někdo jaký může být problém s notebookem když se mi zapne notebook a než se stihnu přihlásit tak se mi vypne obrazovka nebo se vypne až po přihlášení a nebo se mi notebook zapne až po dlouhé době…
Ahoj, dítě mi záhadně zamčelo touchpad, zřejmě nějakou klávesovou zkratkou. Svítí mi tam oranžová kontrolka. Mám myš, ale stejně mi to vadí. Žádné spešl tlačítko na zamykání nemáme. Poradí někdo?
@Genovesa píše:
Ahoj, dítě mi záhadně zamčelo touchpad, zřejmě nějakou klávesovou zkratkou. Svítí mi tam oranžová kontrolka. Mám myš, ale stejně mi to vadí. Žádné spešl tlačítko na zamykání nemáme. Poradí někdo?
Zmáčkni fn a F7 zároveň. Mělo by to odemknout.
Tak pro další bezradné - stačí 2× kliknout na oranžovou kontrolku
.
Jdu si pro radu, dítě mi cosi udělalo s notebookem
myš mi normálně jezdí, ale když s ní chci cokoliv otevřít tak notebook nereaguje, čím to je?
@ka2ka zkousela jsi „tvrdy restart“ dlouho podrzet zapinaci tlacitko. A pak znovu zapnout? A jakou mas mys? Bezdrat? Nebo poizivas tpuchpad.
@Elzaaa píše:
@ka2ka zkousela jsi „tvrdy restart“ dlouho podrzet zapinaci tlacitko. A pak znovu zapnout? A jakou mas mys? Bezdrat? Nebo poizivas tpuchpad.
používám tpuchad, zkoušela jsem to ani ![]()
@ka2ka píše:
Jdu si pro radu, dítě mi cosi udělalo s notebookemmyš mi normálně jezdí, ale když s ní chci cokoliv otevřít tak notebook nereaguje, čím to je?
Restartovalas? Ne ze bych z tebe delala blbca
,ale muz je z oboru defakto a prvni veta, kterou rika vsem a u vseho, je restart. I ja zapominam, jen mu vse hazu, ze tomu neco je, at to vyresi ![]()
@wildcherry jojo několikrát, a nic v nejhorším to manžel zítra odnese kamarádovi, ale fakt nevím kam zase malej sáhnul,
@ka2ka píše:
@wildcherry jojo několikrát, a nic v nejhorším to manžel zítra odnese kamarádovi, ale fakt nevím kam zase malej sáhnul,
Vsad se, ze to bude prkotina ![]()
http://poraditsnakupem.kvalitne.cz/