Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nějak mi blbne notebook furt mi to hlásí,že problém způsobil,že aplikace internet Explorer nemusí správně fungovat.A nějaké chyby systému,že může být webová stránka špatně zobrazena a furt dokola.Nevím co s tím udělat.Čím to může být?
nainstaluj si jiný a bezpečnější prohlížeč - Opera, Mozilla, Google Chrome
Zkus, jestli ti něco nenajde antivirák.
A pak doporučuju používat třeba prohlížeč Firefox, který má většinou méně takových hlášek… Dá se stáhnout a nainstalovat a budeš si moci vybrat, jestli použiješ Explorer nebo jiný prohlížeč.
Monny89 píše:
jo, tak to bude vir… preinstalovat Windows…
není nutné přeinstalovávat windows, stáhni si antivirový program počítač pust v nouzovém režimu( v tomto režimu se ti vir neaaktivuje a antivirový program ho dokáže odstranit) nouzový režim spuštíš(tuším) mačkáním F8 před zapnutím počítače pořád dokola… Stáhni si potom lepší prolížeč než je internet explorer nej je asi google chrome nebo mozzila,,, ![]()
Win nemusíš předělávat, ale chtělo by to zajít do specializovaný prodejny přes pc a nechat odvirovat. Já měla antíků plno a stejně mi trojskýho koně nezlikvidovaly! Tak jsem ho tam šoupla a od tý doby mam klid, ty míň vážný mi to hned likviduje. Nejdřív si zkus nainstalovat jiný prohlížeč a pokud ti bude dělat to samé, tak odvirovat, pokud ne, tak je špatnej prohlížeč a nebo stará verze.
Pettulle píše:
Win nemusíš předělávat, ale chtělo by to zajít do specializovaný prodejny přes pc a nechat odvirovat. Já měla antíků plno a stejně mi trojskýho koně nezlikvidovaly! Tak jsem ho tam šoupla a od tý doby mam klid, ty míň vážný mi to hned likviduje. Nejdřív si zkus nainstalovat jiný prohlížeč a pokud ti bude dělat to samé, tak odvirovat, pokud ne, tak je špatnej prohlížeč a nebo stará verze.
Antivirový program nezlikviduje vir, kdyžř je počítač spuštěn v normálním režimu musíte ho právě pustit v tom nouzovém, jelikož to se vir neaktivuje jako při běžném zapnutí počítače a pak už to odvirovat jde a vir se smaže a nenapadne počítač potom restartujete počítač a spustíte v norm. režimu
Tak jsem to pustila v tom nouzovém režimu,vir to žádný nenašlo.Antivirový program mám avast.Uvidím co to teď bude dělat.prohlížeč Google mám stažený,tak budu používat ten.
Mnohokrát děkuji všem za pomoc.
Pokud to bude ještě dělat problémy odnesu to asi někam do opravy.
slunečnice 31 píše:
Tak jsem to pustila v tom nouzovém režimu,vir to žádný nenašlo.Antivirový program mám avast.Uvidím co to teď bude dělat.prohlížeč Google mám stažený,tak budu používat ten.
Mnohokrát děkuji všem za pomoc.
Pokud to bude ještě dělat problémy odnesu to asi někam do opravy.
Avast je dobrej antivirák, kdyby tam byl vir mělo by ho to najít… je taky možné, že to může být tím, že sis neaktualizovala novou verzi exploreru? ten google chrom je rychlejší a lepší ![]()
Nebo si nainstaluj operacni system Linux - Ubuntu 10.10 a nikdy nebudes muset resit problem s virem a spamy, protoze u Ubuntu je jich minimum a na vsechny uz je automacky antivirus a navic, je tezke ho napadnout virem ![]()
A mas online podporu zadarmo, a operacni system taky…
Vrele doporucuji ![]()
Monny89 píše:
Nebo si nainstaluj operacni system Linux - Ubuntu 10.10 a nikdy nebudes muset resit problem s virem a spamy, protoze u Ubuntu je jich minimum a na vsechny uz je automacky antivirus a navic, je tezke ho napadnout virem
A mas online podporu zadarmo, a operacni system taky…
Vrele doporucuji
já mám už dva roky Linux a o počítač se de facto vůbec nemusím starat ![]()
Takže při používání Exploreru problém přetrvává.
Když používám Google je to v pohodě.
Akorát na něj nejsem zvyklá,je to trochu jinak než u exploreru(nám tam už své záložky a oblíbené).
Na Googlu to jde určitě taky,jen musím přijít na to jak.Jsem nějaká konzervativní čím jsem starší a nerada něco měním.
Asi taky máte pravdu,že jsem možná neaktualizovala tu novou verzi exploreru-vždy mi chodila ta aktualizace automaticky já to jen odklikla.
Holky zkuste ty Linuxy, pak nebudete mit zadny problemy s PC ![]()