XBOX Kinect - poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
22.11.10 09:21

XBOX Kinect-poradíte?

Prosím o radu,
nějak se v tom nevyznám, který komplet: konzoli XBOX Kinect-pohybový senzor musím koupit, abych měla funkční komplet?
Doma máme základní XBOX 360 + ovladač /takový šedý/.

Když dám do vyhlédavače Xbox kinect, vyjedou mi tyto 3 varianty ve 3 různých cenových kategoriích:
XBOX Kinect

Ale nevím, když už máme doma tu základní konzoli, jestli nestačí dokoupit jen určitou sadu, no prostě se v tom vůbec nevyznám a manžela se zeptat nemohu, protože se jedná o vánoční dárek :roll:
Snad se najde někdo, kdo mi poradí, co přesně mám dokoupit :wink:
Psala jsem i dotazy do e-shopů, ale jaksi odezva žádná, asi mají předvánoční frmol všude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
22.11.10 09:35

Ahoj!
Včera jsme zakoupili XBox + Kinect a večer už vesele pařili :lol:.
My jsme koupili ještě starší verzi konzole, protože tu novou vylepšenou s WiFi nevyužijeme. A i kdybychom se chtěli připojit na net, stačí síťový kabel.

Z těch 3 variant, které jsi uvedla, je jen ta druhá pohybový senzor - ostatní jsou pouze konzole. Tobě stačí koupit právě ten Kinect senzor, ke kterému dostaneš i jednu hru už v ceně.
Senzor se jen připojí ke konzoli a pak se vše zkalibruje, krok po kroku tě konzole navede.
Doporučuji ale rovnou přikoupit hru navíc, nejlépe nějakou svižnou, ať je zábava.
Já jsem si včera večer u boxu namohla záda a ramena :mrgreen:.

Přeji pěknou pařbu :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.11.10 09:41

Jj, děkuji tomu rozumím, jen jsem někde slyšela, že ten Xbox, co máme doma prý není kompatibilní s kinectem :nevim: a na jiných stránkách zase píšou, že je kompatibilní se všemi… mám strach koupit něco a pak to bude na prd.
Tak nevím, jak zjistím, že to na ten náš xbox půjde, to náhodou nevíš :?: :wink:
A hry určitě dokoupím hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
22.11.10 09:42

Jaký máš přesně typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.11.10 09:56

Tak z hlavy nevím, ale je to ten co dávali v létě zdarma v mountfieldu k zakoupeném zboží, vypadá takto, tak snad je to tento typ:
XBOX 360

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
22.11.10 11:13

My máme XBox 360 Premium a na něj to šlo bez problému.
Taky jsem četla, že Kinect je kompatibilní se všemi verzemi XBoxu. Ale být tebou, pro jistotu bych napsala dotaz třeba na stránky Microsoft,snad by ti to potvrdili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fredys
24.11.10 20:40

Kinect je kompatibilni se vsemi verzemi XBOXu 360. Zapojuje se do zadniho USB portu…

• Citovat
  • Upravit
Alenka206
10.12.10 11:57

kde koupit Kinect?

Ahoj, mohli by jste mi poradit kde bych koupila samotny Kinect? jelikoz xbox mame tak nam staci jen snimac. Ale mam strasny problem vubec najit obchod kde ho prodavaji. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3011
10.12.10 13:21

Já ho pořídila tento týdne na hrypc.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alsk1793
25.12.12 20:59

dotaz

Ahoj, koupili jsme si xbox 360 s kinectem 4gb, snažím se stáhnout hry z netu. Jelikož jsou většinou velikostně okolo 8gb, tak se chci zeptat, zda půjdou pustit třeba z falsh disku nebo jestli je budu muset vypálit na cd - jenže se mi to na jdeno cd nevejde. Poradíte mi někdo, jak to udělat? díky

• Citovat
  • Upravit
13.3.13 20:10

xbox360kinect 4GB

Máme od vánoc ale asi jsem debil prostě s tím neumím pořádně pracovat všechno je anglicky a to mě dost sklamalo jinak je to suprová věc když se ví jak na to nejvíc mě štvou hry co stojí docela dost a ani slovo česky kdo se v tom má vyznat a vůbec nevím jestli se mohu připojit na net na live skoušeli jsme to ale vůbec jsme nezjistili jak to spustit docela jsem přemýšlela jestli není nějaký člověk který to perfektně ovládá a osobně by mi to vyvoslil v okolí Kyjova
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.10.13 11:53

Ahoh, zkusím obnovit diskuzi, potřebovala bych nějakého šikovného IT, z okolí K. Varů. potřebuju načipovat xbox, asi to píšu blbě, potřebuju k xboxu načipovat externí hardisk, máme málo paměti, potřebuju ji přidat. Jenže jsem totální trotl obecný, ani pořádně netuším, co potřebuju, natož abych to dokázala sama udělat. Nemáte někdo tady u nás šikovného chlapa doma? Samozřejmě to nechci zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
25.10.13 12:14

My tedy máme XBox s 320GTB diskem takže to nepotřebujeme, ale pokud koupiš origoš box hard disk tak se jen připojí a nic se s tím už nedělá, ne? to tam chcete dát jiný SATA disk? nejsem od IT ano z okolí, jen jestli neřešíte něco zbytečnmě složitě.
 http://www.alza.cz/…-d274802.htm#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.10.13 12:47
A troufneš si na ten xbx dát i stažené hry z internetu? To se prý nesmí, jak nenáí originál za litr, může prý poškodit xbox, takže se to prý načipuje a normálně se tam nastahují hry aniž by byl samotný xbox ohrožen :think: jenže to jen papouškuju něco, čemu absolutně nerozumím.
@Ankili píše:
My tedy máme XBox s 320GTB diskem takže to nepotřebujeme, ale pokud koupiš origoš box hard disk tak se jen připojí a nic se s tím už nedělá, ne? to tam chcete dát jiný SATA disk? nejsem od IT ano z okolí, jen jestli neřešíte něco zbytečnmě složitě.
http://www.alza.cz/…-d274802.htm#…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.10.13 13:00

@terinka4444 vlezu Vám do diskuze jestli nevadí ;) manžel chce k 30.narozeninám X Box a v obchodě mi řekli že 4 GB paměť stačí pokud se jen hrají hry a neukládají se filmy.Jak to máte vy??děkuju za názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák