XBOX Kinect - poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
25.10.13 13:13
Stačí bohatě, pokud máš hry na na cd, tak se hraje z her na cd, pak stačí bohatě, jenže hry stojí okolo tisícovky. Pak jsou originál hry, co dostaneš jen kód k jejich stažení, uloží se na harddisk a haraješ z harddisku stejně jako z počítače, ty jsou monohem levnější, klidně kolem 400, pak ale potřebuješ velkou paměť.
@MickyG píše:
@terinka4444 vlezu Vám do diskuze jestli nevadí ;) manžel chce k 30.narozeninám X Box a v obchodě mi řekli že 4 GB paměť stačí pokud se jen hrají hry a neukládají se filmy.Jak to máte vy??děkuju za názor :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
25.10.13 14:07

Tak pokud chcete kupovat ty předražené hry na discích tak si pořiďte jen ten 4GB.
pokud Xbox tak určitě s velkým HDD uvnitř nebo pokud by člověk sehnal levně jen ten 4GB tak si pak HDD koupit extra (ale když se porovná cena toho již s hdd vyjde snad líp si koupit už ten než ten s malým diskem a disk solo).

píšu z vlastní zkušenosti, jen tedy znalost angličtiny opravdu výhodou, já už si párkrát psala s microsoftem neboť mi to nebralo platební kartu.

obecně to ale funguje tak že xbox se připojí k internetu doam normálně přes wifi třeba jako mobil. na netu si musíš zřídit účet na stránkách xbox live a zaregistrovat si tam kartu pro on-line platby.
pak je nejpohodlnější vybrat si hru přímo ze storu v xboxu a ten si ji do sebe stáhne a je to ;)
originál hry stojí již od 199, microsoft má taky různé akce, takže třeba 1.5. jsme koupili angry birds na kinect jen za 399.
nevíc většina her má hratelné demo, které je zdarma aje možné jej taky okamžitě si stáhnout, na vyzkoušení stačí, človět třeba zjistí že je to kravina nebo že se to dětem špatně ovládá..nebo že dítěti stačí jen to demo :-)
nevýhodou je že tyto stažené hry jsou nepřenosné.
nákup hry se provádá online platbou z registrované karty.
pokud to koupíš na webu přes PC tak si to pak xbox stáhne při prvním připojení.
doporučuji se podívat na stránky xbox live, jsou tam i ceny her.

když se pak ceny her ještě v ohledu k ceně nákupu xboxu s větší pamětí tak je volba jasná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
25.10.13 14:09
@terinka4444 píše:
A troufneš si na ten xbx dát i stažené hry z internetu? To se prý nesmí, jak nenáí originál za litr, může prý poškodit xbox, takže se to prý načipuje a normálně se tam nastahují hry aniž by byl samotný xbox ohrožen :think: jenže to jen papouškuju něco, čemu absolutně nerozumím.

aha, tak takové hry z netu bych tam skutečně nedala, ani na načipovaný HDD, do operačního systému xboxu se člověk nedostane jako je to u pc a prostě bych do toho nešla, ale to je můj názor, při stahování originál her na HDD jsou ceny docela v pohodě, většina do 400, novinky samozřejmě dražší, ale i kinectové hry se dají sehnat levně. na aukru se dá koupit spousta her z druhé ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.10.13 20:23

Děkuju za rady a chápu to tak, že si teda založím účet a od tam platím hry co si chcu stáhnout a jsou levnější než v obchodě a na to potřebuju tu větší paměť? A to je taky v angličtině, že? ten účet? a odkud se ty peníze strhávají? z platebního účtu? a ten načipovanej HDD je co? slyšela jsem, že se to prý dá někde odblokovat nebo něco takovýho, aby tam šly pouštět stahovaný hry z netu.To je ono? omlouvám se, ale tomuhle opravdu nerozumím těm X Boxům :roll: děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
25.10.13 22:34
@MickyG píše:
Děkuju za rady a chápu to tak, že si teda založím účet a od tam platím hry co si chcu stáhnout a jsou levnější než v obchodě a na to potřebuju tu větší paměť? A to je taky v angličtině, že? ten účet? a odkud se ty peníze strhávají? z platebního účtu? a ten načipovanej HDD je co? slyšela jsem, že se to prý dá někde odblokovat nebo něco takovýho, aby tam šly pouštět stahovaný hry z netu.To je ono? omlouvám se, ale tomuhle opravdu nerozumím těm X Boxům :roll: děkuju za rady :kytka:

jj naprosto správně, stránky xbox live josu v češtině, tam se jednoduše udělá účet (jméno a heslo) a zaregistruje se vaše kreditní nebo debetní karta a nákup hry se strhne přes kartu přímo z vašeho účtu, ceny jsou v Kč. a pak se hra stáhne přímo do xboxu. jak jsem psala pohodlnější je zaregistrovat se přes pc a pak hry vybírat a stahovat přímo v xboxu, tam je „obchod“ na hry stejný jako na webu, hezky přehledný…nákup hry se potvrdí, hra se stáhne přímo do xboxu a strhne z účtu.
jiné HDD, „odblokované“ apod. s tím nemám zkušenost, nemohu poradit, vychválit ani pohanět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
25.10.13 22:37

Samozřejmě je podmínkou mít xbox připojený k netu ať už přes wifi doma a nebo kabelem, záleží jak máte doma řešený net. velikost jedné hry je značná, třeba 5GB, někdy mnohem více někdy méně, takže je třeba počítat s tím že to chvíli trvá než se stáhne a taky pokud byste měli nějaké limity na stahování mohou se tak lehce překročit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
28.10.13 14:04

@Ankili Ahoj,děkuju za rady. Ještě mám pár dotazů :oops: jeden prodavač tvrdí, že na hry stačí ta paměť 4GB a druhej zase, že některý hry potřebujou větší paměť, že jsou větší :roll: tak teď fakt nevím a tvrdí mi to ve stejným obchodě akorát tam dnes byl druhej prodavač. Z netu to určitě přes ten kod stahovat nebudem, když je to v angličtině :roll: takže budem kupovat hry normálně na netu se daj celkem dobře sehnat. A u nás i vykupujou starý hry, tak se daj pak otočit. A ještě mě zajímá, když bych mu koupila ten s pamětí 4GB jestli se na ten X Box dá připojit jakejkoliv externí harddisk nebo jen ten co oni prodávaj za 2000 Kč? na to jsem se zapomněla zeptat :roll: A ještě jsem se chtěla zeptat ta hra Angry Birds Kinect to jsou tři díly samostatně nebo je ta trilogie na jednom disku? a hrát se musí jen přes kinect nebo i přes ovladač? jestli mi rozumíš? děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
28.10.13 23:52
@MickyG píše:
@Ankili Ahoj,děkuju za rady. Ještě mám pár dotazů :oops: jeden prodavač tvrdí, že na hry stačí ta paměť 4GB a druhej zase, že některý hry potřebujou větší paměť, že jsou větší :roll: tak teď fakt nevím a tvrdí mi to ve stejným obchodě akorát tam dnes byl druhej prodavač. Z netu to určitě přes ten kod stahovat nebudem, když je to v angličtině :roll: takže budem kupovat hry normálně na netu se daj celkem dobře sehnat. A u nás i vykupujou starý hry, tak se daj pak otočit. A ještě mě zajímá, když bych mu koupila ten s pamětí 4GB jestli se na ten X Box dá připojit jakejkoliv externí harddisk nebo jen ten co oni prodávaj za 2000 Kč? na to jsem se zapomněla zeptat :roll: A ještě jsem se chtěla zeptat ta hra Angry Birds Kinect to jsou tři díly samostatně nebo je ta trilogie na jednom disku? a hrát se musí jen přes kinect nebo i přes ovladač? jestli mi rozumíš? děkuju za rady :kytka:

záleží n ajeké hry. pokud je budete kupovat na discích pak 4Gb stačí, pokud je chcdeš nakupovat přes net tak to je tak na jednu dvě :lol:
ten nákup přes net není vůbec složitý, celý xbox je v angličtině, tedy jako jazyk toho zařízení, ale stránky http://www.xbox.com/cs-CZ/Live/ jsou česky, zřízení účtu, výběr her, nastavení platební karty..vše je česky. i hry je možné koupit tam a xbox si je pak sám stáhne při prvním připojení k xbox live (připojuje se autommticky po spuštění pokud má dostupnu wifi)
já jen psala že pohodlnější je nákup her přímo z menu xboxu, protože vyberu a hned vidím že stahuje, ale ano, menu i popis her tam je anglicky.

pokud koupíš ten 4Gb je možné k němu připojit přímo disky xbox od microsoftu, ty se fakt jen připojí a měl by fungovat. ale nedělali jsme a nemám zkušenost. pak uživatelé tvrdí že jde připojit i jiný disk SATA, ale ten se musí tzn. načipovat a to už je úplně mimo to o čem bych něco věděla. nevím kolik takový HDD stojí, nemyslím si že by byl nějak závratný rozdíl v ceně mezi origoš diskem a jiným klasickým HDD do pc možná tisíc korun, fakt nevím. taky tvrdí že pak jde z na takového disku přehrávat i hry z netu, které jsou jakoby upravené.

no já nějak nevidím důvod proč řešit nějaké čipování, kompatibilní sata disky, cracknuté hry z netu když rozdíl v ceně xboxu s velkým diskem a 4gb je menší než cena toho disku, určitě se vrátí v ceně her jelikož stažené jsou levnější než na discích (ceny je možné najít na xboxlive.com)

my loni čekali na vánoční akce a koupili jsem na alze limitovanou edici xboxu star wars s 320GB diskem, dvě hry k tomu a má super design za necelých 8 tis. vyšlo to úplně stejně jako pak nabízel electro world ten 4GB za 5tis. když jsme přičetla cenu HDD a hra navíc.

je to ale můj názor, jsme uživatel nic víc. pokud by člověk měl doma někoho kdo se skutečně vyzná v IT a PC tak by asi mluvil jinak, ale my šli nekomplikovanou nejvýhodnější cestou a jsem spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
2.11.13 15:08

@Ankili Ahoj,prosimtě tak sme dneska koupili ten X Box a zkoušeli jsme ho zapojit. Když sme dávali kalibraci kinectu, tak se to na druhej zkoušce u toho hlasu vždycky kousne a nejde nic..To by asi nemělo, že? a zkoušeli sme hrát hru co u toho byla ten kinect sport a u šipek, když sem hrála a pak to zkoušel manžel v moji hře a já se pak zvedla a odešla, tak se to taky kouslo a ten kinect vůbec neblikal a nešlo to zprovoznit a na obrazovce bylo napsáno diváci..To se nějak nesmí víc lidí objevit ani jen malinko v dosahu toho kinectu? to by se ale nemělo takhle kousat, aby to vůbec nereagovalo ne? anglicky neumíme jen pár slov, tak to nikde nevyčtem :roll: nevíš co by to mohlo být? asi se ti mé dotazy budou zdát blbý :mrgreen: ale nemám s tím žádnou zkušenost. Děkuju za rady a promiň, že tě furt otravuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
2.11.13 15:27

V pohode, klidne napis i do zpráv, s nastavením hlasu jsme nemeli zádné potíže, občas se u některých her stane ze pokud nejsou určeni pro více hráčů a hrací se uprostred hry vystřídají ze je kinect zmatený a chvíli nevidí nikoho ale vždy se nám třeba do pul minuty zase chytí, v některých hrách je ale nutne aby postava která chce hrát se nějak přihlásila, nejčastěji uvednutim ruky, vetsinou to tam někam xbox píse.
Ale ze by se nám někdy úplne zakousnul se za cely rok nestalo a to u nás hraji i pětileté deti a dělají u toho psi kusy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
2.11.13 15:29

Kdyz někdo hraje a jiny mu přejde pred kinectem stane se ze se hra zastavi a hleda hráče ale vždy najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
2.11.13 21:42

@Ankili ty jo tak my máme asi vadnej kus :( zejtra mu to půjdu do obchodu omlátit o hlavu :cert: jak sme dali malou spát, tak sme to zprovoznili zase a šipky se nám dvakrát kously a jednou ragby a když sme tam dali tu druhou hru, tak se to kouslo úplně ještě než se rozjela :roll: nic s tím nejde vůbec dělat jen na tvrdo vypnout..je pravda, že sme neměli zaplou wifinu, ale to by s tím souviset nemělo ne, když máme hry na cd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
3.11.13 12:01
@MickyG píše:
@Ankili ty jo tak my máme asi vadnej kus :( zejtra mu to půjdu do obchodu omlátit o hlavu :cert: jak sme dali malou spát, tak sme to zprovoznili zase a šipky se nám dvakrát kously a jednou ragby a když sme tam dali tu druhou hru, tak se to kouslo úplně ještě než se rozjela :roll: nic s tím nejde vůbec dělat jen na tvrdo vypnout..je pravda, že sme neměli zaplou wifinu, ale to by s tím souviset nemělo ne, když máme hry na cd.

to určitě nemelo, pokud neni WiFi tak normálně funguji i hry uložené na HArddisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 20:09

Ahoj poradí někdo? Na x-boxu nám po zapnutí místo zelené svítí červená a vlastně nenaběhne děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák