Problém s odesláním na Vinted

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
11.12.25 18:12

Problém s odesláním na Vinted

Dobrý večer. Předevčírem jsem posílala balík na Vinted. Nemam s Vinted zkušenosti. Bylo to asi po 3 co jsem posílala balík přes Vinted a poprvé přes PPLparcel box Zvolila jsem ale špatnou velikost schránky. Máme tu stary box jen s malým displejem. Myslela jsem, že když ho zavřu, zeptá se mě jestli byl balík vložen a popřípadně mi dá na výběr větší schránku. Nicméně se tak nestalo, automaticky si to myslelo že balík jsem vložila. Kód nelze znovu použít a Vinted si teď myslí že balík je na cestě. Psala jsem na pomoc a automat mi řekl ať kliknu v chatu na " mám problém" jenže to v chatu nemohu najít. Jak mám postupovat? Jak se to řeší? :nevim: Poradíte mi někdo prosím? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5878
11.12.25 18:27

To je blbý no, ještě před vložením by mělo být na boxu zvolit jinou velikost.
Nicméně ikonka mám problém tam je pod ikonkou pomoc myslím.
Jelikož nemám rozpracovanou žádnou objednávku, tak nevím kde přesně to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
11.12.25 18:53

Zkus počkat, ozve se příjemce, že má problém. Pak by se mohl proces opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
11.12.25 19:46

Ja jsem tohle presne udelala taky. Zvolila jsem u ppl spatnou velikost schranky.. hned jsem volala na podporu ppl, jestli to nemuzou odblokovat/zrusit, ze to tam dam znova. To zadnou cenu neslo. Musela jsem odnest balik na vydejni misto ppl, kde samozrejme nastal dalsi problem( ac podle podpory nemel nastat), ze balik je uz odeslany. No x telefonatu s podporou, aby to vydejnimu mistu vysvetlili, co se stalo. Az nakonec teda na vydejnim miste odeslani stornovali a vzali si odeme balik a znovu ho nacetli.. stravila jsem s tim pul odpoledne :pocitac:
Nicmene zkusila bych zavolat na ppl, at ti pomuzou.. nejdriv, nez to zacnes resit s vinted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 21:09

Jednou se mi to stalo u zásilkovny, ještě stal pan vedle mě, ale řekl mi, že když to nešlo vložit, že si to nemůže vzít…změna velikosti mi taky nešla..
Odvezla jsem to na nejblizsi zasilkovnu, paní to zadat nešlo, ale nechala si to, autu to dala a v pohodě to doručili…

• Citovat
  • Upravit
22800
12.12.25 06:37

Určitě hned zavolat na ppl a dořešit s nimi než čekat než se to celé zprocesuje. A kdyby to měla prijemkyne k Vánocům, tak se to nestihne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.26 21:47

Vinted a odeslani baliku

Dobry den,

Mam trochu jiny problem - jedna pani si odemne neco koupila na vinted a nyni jsem doma a pecuji o dite, ktere ma nestovice. Mam prodlouzit lhutu k odeslani mate s tim nekdo zkusenost nebo, kdyz poslu treba pritele at to odesle nemuze to pani nejak chytit? Nebo nevim jako dite na ty veci roky nesahalo, ale ma je ve skrino v pokojicku. Uz asi prehanim, ale domnivam se, ze se daji rychle chytit. Nebo to mam vyprat? Dekuji za nazor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.26 22:02

Neštovice se přenáší jen přímým kontaktem, u nás to od sebe nechytili ani sourozenci, i když kontaktu bylo až až…normálně to odešli, paní si to stejně vypere

• Citovat
  • Upravit
7239
8.2.26 07:05
@Anonymní píše: Více

Ty jsi ta co to chtěla hlásit na hygienu a manžela nepustit do práce, že?
Prosím tě normálně ten balík pošli. Neštovice jsou normální dětské onemocnění. Trochu se hod do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33151
8.2.26 07:08
@Anonymní píše: Více

Neplaš, zabal to a pošli chlapa aby to odeslal. Paní si to stejně vypere. Jak by to mohla chytit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák