Tipy na teplé pánské kabáty/bundy

Anonymní
7.12.25 20:38

Tipy na teplé pánské kabáty/bundy

Zdravím… Máte někdo prosím tip na opravdu teplé pánské zimní kabáty/bundy? Manžel shání už strašně dlouho, ale zatím všechny bída :lol: Ideálně do 2-3 tis., v obchodech, která se dají najít v OC (Reserved, HM, atd.) a ideálně taky aby byla delší +- do půlky stehen. Barva černá a aby obecně daný kabát nebo bunda vypadala reprezentativně, na nošení i do práce…

Děkuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21712
8.12.25 07:43

Já mám pocit, že v obchodech jsou v pánské verzi buď sportovní bundy nebo klasické kabáty… Čeká nás to s manželem brzo taky, stávající bunda se začíná rozpadat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
8.12.25 08:15

Zkuste Celio, viděla jsem tam docela pěkné delší bundy, ale je to už nějaký čas zpátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.12.25 22:20

„Ideálně do 2-3 tis.“ – s tímhle rozpočtem bohužel neporadím. Opravdu teplé a reprezentativní jsou kvalitní péřovky, ale ty jsou cenou úplně někde jinde. Co by mohlo zahřát a je to i levné je „vaťák“ (vatový kabát) a další pracovní oděvy do zimy. Ty bývají odolné a funkční, ale málokdy reprezentativní. I tak bych to ale být váma zkusil - mrkněte do nějakého obchodu s pracovními oděvy, občas tam mají i věci co jsou do civilu, třeba pro různé hlídače co stojí venku v mrazu.
Jinak mne ještě napadá - bunda je krunýř, ale záleží co je pod ní. Možná bych místo bundy investoval do kvalitního dlouhého trika z merinovlny, to by tak cenově odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
9.12.25 23:25

Mám super od Woox, koukněte, zda-li nenabízí i pánské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák