Problém s pamětí v telefonu - Huawei

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9090
12.10.16 16:56

Problém s pamětí v telefonu - Huawei

Holky najde se tu někdo šikovný, kdo rozumí chytrým telefonům? Už fakt nevím co s tím mým krámem.
Mám telefon Huawei Ascend Y330, byl levný (1700Kč), takže nečekám žádné zázraky ale ta paměť mě fakt štve. Mám v telefonu 16 GB paměťovou kartu, v telefonu jsem si nastavila, aby se mi všechno ukládalo právě na kartu a stejně se tak neděje. Ukazuje mi to 2% zaplnění karty a 97% na telefonu, i když jsem vymazala většinu fotek, videí, stejně to není lepší a xkrát denně se mi to kvůli tomu seká a skáče mi tam plná paměť.
Neřešil někdo podobný problém, co se s tím dá dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
12.10.16 17:27

Ručně přetahat aplikace, u kterých to půjde, na kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
12.10.16 17:27

@Verca1989 řeším to dennodenně..počkám si jestli někdo poradí..furt V úložišti je málo místa..nemůžu si nic stáhnout, proste nic..

Příspěvek upraven 12.10.16 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
12.10.16 17:28

@SussieS já ani žádný aplikace krom whatsApp nemám, protoze je v úložišti málo mista :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
12.10.16 18:07

Zakázat aktualizace, m u všech věcí který nepoužíváš, tak všechny aktualizace smazat a nechat jen tovární nastavení. Pokud máš něco nainstalovanýho, tak to přesuň na kartu a v nastavení foťáku dát aby ukládal na kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31530
12.10.16 18:18
@Spokojení píše:
Zakázat aktualizace, m u všech věcí který nepoužíváš, tak všechny aktualizace smazat a nechat jen tovární nastavení. Pokud máš něco nainstalovanýho, tak to přesuň na kartu a v nastavení foťáku dát aby ukládal na kartu.
:palec:

@Verca1989 nicméně v téhle cenové kategorii s tím problém bude bohužel. Teoreticky máš možnost si tam nainstalovat „upravený operační systém“ (předpokládám, že máš Androida, takže v tom případě třeba nějaký CyanogenMod tam dá), to by mělo s pamětí trošku pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
12.10.16 21:03

A když se podíváš v nastavení na to, co ti paměť nejvíc zaplňuje? Ono hodně zabere sám systém, ale co tam máš dál? Která aplikace? Máš třeba synchronizaci e-mailového klienta? Nezabírají ti místo právě e-maily? Už jsem se s tím setkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.10.16 00:56

Když mi vyskočí plná paměť a chtěla bych promazat co je zbytečné, tak je semtam akorát něco v mezipaměti ale to je minimum. Jinak mi to ani neukáže žádné zřídka používané aplikace, soubory, prostě nikde nic není. Z 95% mám telefon pouze na facebook, na emaily přes něj nechodím, semtam si něco najdu na googlu, jinak nic. Kromě FB a messengera tam nemám žádné aplikace, jen to co bylo v telefonu původní. Takže to prostě nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
15.10.16 18:05

Ale ty původní aplikace si stahují aktualizace a tím zabírají pořád víc a víc místa. Uložené sms zabírají místo, stejně tak záznamy o hovorech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.10.16 00:09

SMS tam nemám žádné, ty hned mažu, to samé hovory. Jedině teda ty původní aplikace, to by se tedy dalo přetáhnout na kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
11.3.20 19:05

Ahoj všem, oživuji. Daji se nějak promazat ty aktualizace? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
12.3.20 08:13

Tak jsem tohle řešila u Androidu.
Nasrala sem se a koupila iPhone. Nikdy se nezasekl a paměť úplně v pohodě. Ta investice se skutečně vyplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
14.3.20 19:40

Tohle není věc Androidu ani ceny. Y330 má malou paměť - 0,5/4 GB.
Nepamatuju si, jestli Android 4 umožňuje formátovat kartu jako interní úložiště. Doporučuju to vyzkoušet.
Chtělo by to odinstalovat všechno nepotřebné. Na to, co nejde, ROOT. Stejně to už není v záruce.
Zkus nainstalovat nějaký čistič. Bohužel všechny obsahují velice otravné reklamy.
Chápu, že nechceš nosit velké pádlo. Situace je ale taková, že všechny 4" telefony mají malou paměť a některé aplikace nejdou nainstalovat na kartu.
 https://www.tipypropc.cz/…tatek-mista/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák