Problém s poštou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
3.5.19 20:02
@ka2ka píše:
haha ha tak zrovna mudr na mě byl drzý a arogantní

Pokud to byl soukromý lékař, tak jdi k jinému, pokud to byl zaměstnanec, tak si stěžuj zaměstnavateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
3.5.19 20:03
@Prof. Farnsworth píše:
Pokud to byl soukromý lékař, tak jdi k jinému, pokud to byl zaměstnanec, tak si stěžuj zaměstnavateli.

od soukromého jsem odešla, státní je mi už jedno nepůjdu tam a pěknou recenzi nedostal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.19 20:07
@Prof. Farnsworth píše:
Pokud ty tvoje stížnosti neřeší pošta odkud ti pošťáci jezdí, tak si stěžuj u nadřízené pošty. Dobré by bylo taky ty stížnosti co nejvíc specifikovat (kdo doručoval, kdy - datum a čas, popř. SPZ auta).Pošťáci určitě nemají jednoduchou práci, a sehnat někoho kdo to bude chtít dělat není jednoduché, ale to neznamená, že nebudou dělat svoji praci a ještě budou na zákazníky drzí. Kdyby tohle udělal třeba lékař nebo úředník na finančním úřadě, tak to by byl skandál jak hrom - tak proč to omlouvat u pošťáků.

Právě, já proti nim nic nemám ale tohle mi připadá už moc. Nikdy jsem problém neměla, jen tahle paní. A to že na mě dnes řvala přes celou ves se mě dost dotklo

• Citovat
  • Upravit
3503
3.5.19 20:14

Napsala bych stížnost, a to stručně a ostře.

V zásadách pošty je toto:
Domovní schránka se umisťuje na řádně osvětleném místě poblíž vchodu do domu, ve stejném podlaží jako vchod, a to tak, aby byla bez větších obtíží přístupná poštovnímu doručovateli. Je nutné, aby byla dostatečně velká a v dobrém technickém stavu.

https://www.ceskaposta.cz/…znich-castek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
3.5.19 20:45

A to ti jako vadi, ze bys minutu pockala, nez postacia zajede, hodi postu a pak vycouva jo? Se jim asi nedivim, kdyz resis kraviny, nez sbys je nechala byt. Schranku soupni a hotovo nebo si zarid datovku a mas klid uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.19 20:54
@Micaella22 píše:
A to ti jako vadi, ze bys minutu pockala, nez postacia zajede, hodi postu a pak vycouva jo? Se jim asi nedivim, kdyz resis kraviny, nez sbys je nechala byt. Schranku soupni a hotovo nebo si zarid datovku a mas klid uplne.

Dítě v autě, kdyby mi usnula tak bych musela 2 hodiny sedět v autě a ano za minutu je schopná usnout. Už je dost těžká takže když spí moc jí neunesu. Ale o to mi vůbec nešlo. Šlo o to že paní viděla že jdu parkovat a zrychlila aby mi tam vjela

• Citovat
  • Upravit
Janli
3.5.19 23:41

Mám pro tebe dobrou radu. Nech se zaměstnat na poště, možná pak dost pochopíš. U nás je spousta statků a každý má schránku u silnice, ne na dveřích. Kdyby měli takhle lítat ke každýmu, tak jsou opravdu v práci až do večera. Měj trochu soudnosti…

• Citovat
  • Upravit
ShadowDancer
4.5.19 07:08

Tak já tě tedy chápu. Taky bych byla docela naštvaná a to, že toho někdo na poště má moc, to teda pro mě není omluva a ani můj problém. Možná bych tam zkusila zajít s někým kdo se stejnou paní má problémy, aby těch stížností bylo víc a nevypadalo to jen na nějaký spor z osobních (ne)sympatií. Bohužel ale v případě, že to bude stejné což je velká pravděpodobnost protože pošta nemá lidi, bych si zařídila tu datovku na důležitý psaní…

• Citovat
  • Upravit
26232
4.5.19 08:02

Sama s poštou dost bojuju, ale to, co řešíš ty, zakladatelko, to mi přijde jako malicherné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 11:56
@neumisa píše:
Sama s poštou dost bojuju, ale to, co řešíš ty, zakladatelko, to mi přijde jako malicherné věci.

Takže vám připadá normální když jsem zaplatila nemalou částku za papíry ke koním, které mi poslali z anglie a paní pošťačka mi papír dá za stěrač když prší? Jiné pošťačky mi normálně volali že vezou balíček a tahle paní si ani nezjistí jestli jsem doma, hned dala papírek. Já pak měsíc hledala papíry které paní nebyla schopná doručit, nakonec mi řekli že je poslali na druhou půlku republiky do evidence koní protože nevěděli co snimi. To mi nepřipadá jako malicherné. Půlka pošty za stěračem uletěta, nebo jsem jí v lepším případě našla ráno zmrzlou a zničenou

• Citovat
  • Upravit
5040
4.5.19 13:08
@Anonymní píše:
Takže vám připadá normální když jsem zaplatila nemalou částku za papíry ke koním, které mi poslali z anglie a paní pošťačka mi papír dá za stěrač když prší? Jiné pošťačky mi normálně volali že vezou balíček a tahle paní si ani nezjistí jestli jsem doma, hned dala papírek. Já pak měsíc hledala papíry které paní nebyla schopná doručit, nakonec mi řekli že je poslali na druhou půlku republiky do evidence koní protože nevěděli co snimi. To mi nepřipadá jako malicherné. Půlka pošty za stěračem uletěta, nebo jsem jí v lepším případě našla ráno zmrzlou a zničenou

Tomu by ses vyhla, kdybys měla schránku pohodlně přístupnou u silnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 13:12
@Čičorečka píše:

Jsem na vesnici a takhle tu má schránku každý druhý. Paní má ovšem problém hlavně semnou protože musela platit škody za ztracené věci, od té doby dělá naschvál

• Citovat
  • Upravit
21311
4.5.19 13:14
@Anonymní píše:
Jsem na vesnici a takhle tu má schránku každý druhý. Paní má ovšem problém hlavně semnou protože musela platit škody za ztracené věci, od té doby dělá naschvál

Možná. Zajímala by mne i její verze. Nicméně vše se to dá jednoduše vyřešit přesunutím té zatracené schránky k silnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.5.19 13:16
@Anonymní píše:

Takže tobě dá poštu za stěrač a důchodcům, co v tom domě bydlí, poštu donese do schránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 13:17
@Čičorečka píše:

Dále, ta schránka je dobře přístupná a i vedení pošty uznalo že já jsem v právu a holky tohle dělat nesmí. Nemůžu za to že po nich chci aby dělali svou práci, sakra však jsou za to placené. Já se taky v práci kolikrát zdražím a rozhodně nehulákám na klienty že už jsem měla být dávno doma. Neřeknu kdybych byla jediná kdo má problém, ale jak jsem již psala je nás víc a proto mě zajímá co s tím můžeme dělat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová