Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dále, ta schránka je dobře přístupná a i vedení pošty uznalo že já jsem v právu a holky tohle dělat nesmí. Nemůžu za to že po nich chci aby dělali svou práci, sakra však jsou za to placené. Já se taky v práci kolikrát zdražím a rozhodně nehulákám na klienty že už jsem měla být dávno doma. Neřeknu kdybych byla jediná kdo má problém, ale jak jsem již psala je nás víc a proto mě zajímá co s tím můžeme dělat
Tak pokud vedení pošty uznalo, že jsi v právu, tak bych si stěžovala. Písemně, samozřejmě.
@Čičorečka píše:
Takže tobě dá poštu za stěrač a důchodcům, co v tom domě bydlí, poštu donese do schránky?
Ne, všechnu poštu nechávala na autě dokud jsem si nestěžovala. Nemyslím to tak že jen poštu s mím jménem, ale třeba i časopisi pro prarodiče. Kdyby to bylo jen tohle tak to hodím za hlavu, ale dopisy a složenky jsou docela důležitá věc
Pokud je cesta mezi ohradama pro koně, tak schránka má být na domě. Takže jste v právu. Párkrát bych si nechal zaplatit nedodaný dop. dopis a časopisy a byl by klid. Vy jste zákazník a platíte za služby. Stěžovat si vytrvale!
Nechci se zastávat téhle paní pošťačky, protože jí asi ujíždějí nervy už trochu moc a není to úplně v pořádku, ale ty schránky na domech jsou fakt mor. Řekneš 50 metrů, půlminuta, jen u tebe je to sem a tam krát dva, jenže ono je takových baráků víc, k tomu u některých je potřeba otevřít branku, přejít k baráku, u baráku vyjít schůdky, pak sejít schůdky, dojít k brance, zavřít ji, to je v rámci jedné obce dohromady opravdu dost metrů a dost času navíc. Mám kamarádku poštovní doručovatelku a dost o tom mluví. Nikdy na lidi nekřičí a nenadává jim, jen si mně občas posteskne, jak jsou ti lidi s těma schránkama bezohlední. Víš, kolik kilometrů taková pošťačka nachodí? A každý den? (Takže nejde o to, že „někdy“ zůstane v práci dýl, ona tam zůstává dýl prakticky každý den, o několik hodin.) Ony to ty schránky fakt dost prodlužují. Jednou jsem s kámoškou šla na pochůzku, ušly jsme na té pochůzce 16 km a to jsem s ní nechodila k těm schránkám, co nebyly u silnice, na to jsem fakt neměla nervy. Byla to fakt každá druhá a pár kilometrů jí tím oproti mně naskočilo. A to nechceš vědět, kolik kilo té pošty táhla. Nebylo to jednociferné číslo a nezačínalo jedničkou. (Jo a na tu pochůzku jsem s ní šla ve státní svátek, protože jí bylo líto, že by staří lidi nedostali včas velikonoční pohledy jen kvůli tomu, že pošta má málo lidí a musí chodit obden a střídat rajóny. Obětovala svůj volný den, bez nároku na honorář, v krásném počasí místo výletu v přírodě obcházela baráky… Některé pošťačky jsou skvělé holky.)
Někdy je fajn se na věc mrknout i z druhé stránky.
Prosím anonym kvůli infu o kamarádce, jsem podle ní poznatelná.
@Anonymní píše:
Nechci se zastávat téhle paní pošťačky, protože jí asi ujíždějí nervy už trochu moc a není to úplně v pořádku, ale ty schránky na domech jsou fakt mor. Řekneš 50 metrů, půlminuta, jen u tebe je to sem a tam krát dva, jenže ono je takových baráků víc, k tomu u některých je potřeba otevřít branku, přejít k baráku, u baráku vyjít schůdky, pak sejít schůdky, dojít k brance, zavřít ji, to je v rámci jedné obce dohromady opravdu dost metrů a dost času navíc. Mám kamarádku poštovní doručovatelku a dost o tom mluví. Nikdy na lidi nekřičí a nenadává jim, jen si mně občas posteskne, jak jsou ti lidi s těma schránkama bezohlední. Víš, kolik kilometrů taková pošťačka nachodí? A každý den? (Takže nejde o to, že „někdy“ zůstane v práci dýl, ona tam zůstává dýl prakticky každý den, o několik hodin.) Ony to ty schránky fakt dost prodlužují. Jednou jsem s kámoškou šla na pochůzku, ušly jsme na té pochůzce 16 km a to jsem s ní nechodila k těm schránkám, co nebyly u silnice, na to jsem fakt neměla nervy. Byla to fakt každá druhá a pár kilometrů jí tím oproti mně naskočilo. A to nechceš vědět, kolik kilo té pošty táhla. Nebylo to jednociferné číslo a nezačínalo jedničkou. (Jo a na tu pochůzku jsem s ní šla ve státní svátek, protože jí bylo líto, že by staří lidi nedostali včas velikonoční pohledy jen kvůli tomu, že pošta má málo lidí a musí chodit obden a střídat rajóny. Obětovala svůj volný den, bez nároku na honorář, v krásném počasí místo výletu v přírodě obcházela baráky… Některé pošťačky jsou skvělé holky.)
Někdy je fajn se na věc mrknout i z druhé stránky.Prosím anonym kvůli infu o kamarádce, jsem podle ní poznatelná.
Každá práce má něco do sebe. Každý by mohl na něco, nebo někoho nadávat. Pokud jsem pošťák, musím počítat s každodenní chůzí. A schránka 50 m od baráku není pod dohledem a může se vykrást. Navíc na nějaké ohradě přibitá…