Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli se k tobě nechová hezky, může to být důvod vašich problémů. Prostě se v jeho přítomnosti neuvolníš. Může se to opakovat, když si neuvědomíš, co je špatně. Počkej na kluka, se kterým tě ani nenapadne o tom přemýšlet.
@Anonymní píše:
Zdravím, omlouvám se za anonymní dotaz, ale je to dost osobní, tak snad to pochopíte. Mám přítele už 2 roky. Začali jsme spolu spát až od 7 měsíce, kdy jsme spolu začali chodit. Byl to můj první, takže jsme čekali až budu připravená. Poprvé to bylo bolestivé, i přesto, že přítel byl nejohleduplnější, jak mohl být. Podruhé to taky nebyla žádná sláva. Nakonec to začalo jít lépe, ale i přesto to nebylo ono a cítila jsem bolest. Mysleli jsme s přítelem, že se to zlepší po nějaké době a asi budu potřebovat jen více času. Bohužel se to zlepšilo jen do takové podoby, že to bolí,,jen" ze začátku. Abych pravdu řekla, poslední dobou máme problémy a cítím z obou stran, že to není ono. A od té doby se to jen zhoršilo. Už nevím, co mám dělat. Myslím, že stejně bude nejlepší řešení rozchod (ne jen kvůli sexu, ale jeho chování), ale bojím se, aby se mi to nestalo s dalším partnerem.
Moc děkuju za rady nebo vaše zkušenosti.
Tyhle obavy chapu, znam je. Velky penis byl pro mne vzdy utrpenim.
Tenhle problem konzultuj s gynekologem. Nestyd se za to. Pro me jsou bolestiva i vaginalni vysetreni u lekare (nerodila jsem vaginalne, ale cisarem, takze problem stale trva).
Pokud nejsi ve vztahu spokojena, nesetrvavej v nem. Skoda casu ![]()
Byla jsem 6 let s klukem „mym prvnim“ co ho mel velkyho a zaroven to s nim v sexu celkove bylo o ničem… Sice to chtel, ale zadna predehra, zadny cit a vzrušení.. Potom co se nechtel zenit, jeste delal frajera pred kamarady, ze ho uhanim a „on nechce“ a zacal s kamarady probirat, ze mě neudělá a „kde je u me chyba“… me probiranim verejne timto osobnim tematem nastval natolik, ze jsem to zkusila i s jinym, jestli je to vazne jen ma chyba… A vazne nebyla… Jemu jsem se priznala s tim, ze se s nim chci rozejit. Nebylo to jen proto, ze nam to v posteli neklapalo… ale chlap to potrebuje, pokud vam to v posteli nesedi budes trpet a jeste to dostanes otriskane o hlavu… Radeji se tomu vyvaruj a hlavne neudelej takovou blbost jako ha, ze to nakonec zkusis nekde jinde…
Zdravim, mam problem s pritelem a sexem. Drive nam stacila klasika, ja byla hned mokra a orgasmus sem mela vaginalni bez problemu. Takze se ani nemusel extra snazit. Jenze po case uz byl u me problem dosahnout orgasmu.Uz se mi porad to same prejedlo.Tak zacal pritel zkousel oralni sex a dalsi. Jenze to zase po par vterinach si stezuje. Jednou ho boli jazyk, jindy zase prsty, ze uz nemuze, co sotva zacal…Jeste to komentuje, ze mi,,to" dlouho trva, jindy zase, ze sem moc mokra, ze on se tak neudela
.Sice se omluvi, ze ho boli prsty atd.,ale me prijde, ze mi podsouva, ze je to ma chyba, ze mi to trva. Pritom jemu to taky trva vecnost a musim se hodne a dlouho snazit.Taky me kolikrat boli to a to, ale nestezuju si. Nevim jak to vyresit. Navic me stve, jak si pochvaluje, ze mame dlouhou predehru, pritom mi doslo, ze predehru delam hlavne ja jemu a podstatne dele nez on me.Asi je to tim, ze ja hodne vlhnu a tak ma pocit, ze ani se nemusi nejak snazit
.Kdyz je on na me, tak zase cim dal casteji rekne, ze se omlouva, ale uz nemuze, boli ho nohy
,takze bud musim ja na nej nebo zboku.To rekne, ze sem mokra moc, ze mu to nepujde.Kdyz ho dodelam pusou, tak pak on uz me neresi…To mu to hrozne trva a jeste do toho keca, ze me to za chvili prestane bavit, jak jemu to trva
.Nekdy mi ten sex prijde jak nejaka technicka zkouska a jeste on vse musi komentovat. Nevim, jak to s nim vyresit.On porad rika, jak jsme si v sexu sedli a ja z toho mam stres.Me to trva, jemu to trva
,pak memuze, boli ho to a to…
On je nějaký invalidní důchodce nebo je jen líný? Za prvé bych omezila dělat potěšení jemu, když je mu vše zatěžko a za druhé bych si pořídila hračku a zapojila jí při společném milování. To by mu mohlo ulevit, chudinkovi udřenému. Jo a jemu roubík do pusy, radši ať mlčí než ty blbé kecy ![]()
@terien Rika,ze je unaveny z prace.On by byl nejradsi abych se drela jen ja. Idealne abych ho jen kourila a po nem nic nechtela. Takze uz sem ubrala a uz se tolik nesnazim, ale tim je to jeste horsi.On si predstavuje, ze ja budu hned a pak se budu dlouho venovat jemu asi. A me uz nebavi se snazit.Ja mu treba libala i cele telo, to on me neudelal nikdy.Tak uz sem mu to taky prestala delat.Sex chce zboku, jelikoz to se nenadre
.Kdyz je na me, chytaji ho krece do nohou, jindy rekne, ze se tak neudela, ze sem zas moc mokra. Nejvic me stvou ty jeho pripominky. To sem mu rikala nekolikrat. Pokazde se omluvi a za chvili to zas obkecava.
Tak to mě pobavilo ![]()
Píšeš, že je to přítel, tak co ho třeba vyměnit? Myslím si, že bude hůř a hůř.
Po čase ti řekne, že ho ten sex nebaví a bude se chovat sobecky. Aby si neřekla, tak třikrát zasune a hotovo.
Tohle by mě nebavilo, ještě když vím, že po světě běhá plno úžasných milenců.
Kolikátý je to tvůj chlap?
Kolik je vám let? Jak dlouho jste spolu? Tohle jsou důležité informace, které chybí.
@Tinunka Jsme spolu 2 roky a neco.Me je 34let, jemu 35let.Ja mela vic muzu nez on zen. S nim se nejvic nadřu a jeste mak pocit, ze on se skoro nesnazi
.Jinak s bejvalou mel sex pry cca 5krat rocne za posledni 3 roky vztahu.Byly spolu 8let.Ale pry nemel chut, ze jen se hadali
.Ja si spis myslim, ze ma chut, dokud se dre zena.Pak ji to prestane bavit, tak je radsi skoro bez sexu, nevim…
Ja sem vic naruziva, coz mi i rekl, ze ja to potrebuju vic
.Ja bych chtela dene, max obden.Jemu staci jednou tydne bez problemu. Takze uz to je asi problem.Nebo mi rekl, ze si s nim muzu delat co chci. Takze zas naznak, at se snazim, kdyz to chci. Bohuzel ja jak mam potrebu zvysenou, tak zatim vsichni partneri mi prisli, ze sex nepotrebuji, kdyz jim stacilo jednou az 2krat tydne a pocase i jednou mesicne
.Uz neverim, ze najdu nekoho, kdo chce pravidelne a dlouhodobe a jeste abysme se oba snazili, ne jen ja
.
Ježiši. Takovýho lenocha vyměň proboha
A ještě takový komentáře, moc taková, moc maková, přitom sám je milenec na dvě věci…
@Tinunka píše:
Tak to mě pobavilo
Píšeš, že je to přítel, tak co ho třeba vyměnit? Myslím si, že bude hůř a hůř.
Po čase ti řekne, že ho ten sex nebaví a bude se chovat sobecky. Aby si neřekla, tak třikrát zasune a hotovo.
Tohle by mě nebavilo, ještě když vím, že po světě běhá plno úžasných milenců.
Kolikátý je to tvůj chlap?
Kolik je vám let? Jak dlouho jste spolu? Tohle jsou důležité informace, které chybí.
Jo takovyho jsem taky mela…
Chtel casto sexovat, ale me vubec neudelal.. to ho pichalo v boku, to jsem nebyla moc „tesna“ to jsem byla moc kluzka… to uz nemohl, protoze to „uz dela dlouho“… A nakonec ja rezignovala o orgac se ani sama nesnazila a slo to do kopru… Pak vypravel svym kamosum, ze ho to se mnou v posteli nudi a ze mam „problem“… ja, JA! Ze mam problem…
Zajimave bylo, ze s nikym jinym jsem ten problem nemela… ![]()
@Zlutapaprika1 Me jako dokaze udelat vaginalne.Ale pres klitoris ne.To mi ho prstem moc dre, je to neprijemne-ale takto me nikdo neudelal
.A kdyz mi dela oral a prsti me u toho, tak me se to libi pomalu a on jede rychle. Pritom mu rikam, ze pomalu se mi to libi.On na to rekne, ze to veri a jede jak cvok, pak ze nemuze a jde na me
.Jednou sem moc mokra, kontroluje pak stav pode mnou, zda nema mokre prosteradlo. Jindy sem uzka.To rekne ze je to dobre
.Nekdy mu nejde se udelat oralne, tak rekne tak divne, ze si mam lehnout na bok. Prijdu si pak neschopna.Do toho on rekne, jestli uz sem
.Divne je, ze to ma radsi oralne.Ale nekdy se neudela, musi byt sex. Jindy zas pri sexu nic a musim ho dodelat. Nikdy sem se tak nenadrela fakt
.A ja nedokazat se udelat vaginalne, tak mam smulu.On si mysli, ze me bude prstit 5min. a budu. Jeste to obkecavani jeho-porad nic? Jako kdyz ladi televizi
.Ja fakt nevim uz.To sem byla rada ze mam chlapa, co se neudela za 5minut a hotovo, ze mu nevadne-s tim mam taky zkusenosti s byvalyma
.
@Anonymní píše:
@Zlutapaprika1 Me jako dokaze udelat vaginalne.Ale pres klitoris ne.To mi ho prstem moc dre, je to neprijemne-ale takto me nikdo neudelal.A kdyz mi dela oral a prsti me u toho, tak me se to libi pomalu a on jede rychle. Pritom mu rikam, ze pomalu se mi to libi.On na to rekne, ze to veri a jede jak cvok, pak ze nemuze a jde na me
![]()
.Jednou sem moc mokra, kontroluje pak stav pode mnou, zda nema mokre prosteradlo. Jindy sem uzka.To rekne ze je to dobre
.Nekdy mu nejde se udelat oralne, tak rekne tak divne, ze si mam lehnout na bok. Prijdu si pak neschopna.Do toho on rekne, jestli uz sem
.Divne je, ze to ma radsi oralne.Ale nekdy se neudela, musi byt sex. Jindy zas pri sexu nic a musim ho dodelat. Nikdy sem se tak nenadrela fakt
.A ja nedokazat se udelat vaginalne, tak mam smulu.On si mysli, ze me bude prstit 5min. a budu. Jeste to obkecavani jeho-porad nic? Jako kdyz ladi televizi
![]()
.Ja fakt nevim uz.To sem byla rada ze mam chlapa, co se neudela za 5minut a hotovo, ze mu nevadne-s tim mam taky zkusenosti s byvalyma
.
No tvl
tak už konečně jsi, ať mám super pocit, jakej jsem samec???
S takovým materiálem se snad ani udělat nelze.
@Anonymní píše:
@Zlutapaprika1 Me jako dokaze udelat vaginalne.Ale pres klitoris ne.To mi ho prstem moc dre, je to neprijemne-ale takto me nikdo neudelal.A kdyz mi dela oral a prsti me u toho, tak me se to libi pomalu a on jede rychle. Pritom mu rikam, ze pomalu se mi to libi.On na to rekne, ze to veri a jede jak cvok, pak ze nemuze a jde na me
![]()
![]()
.
Připadá mi, že ženská která si chce jako ty pořádně v sexu užít, zkoušet nové věci, bavit se na toto téma je fakt vzácnost. A je to věčná škoda že nejsi s někým, kdo by toto náležitě ocenil. Vždyť tohle je mrhání talentem! ![]()
Zdravím, omlouvám se za anonymní dotaz, ale je to dost osobní, tak snad to pochopíte. Mám přítele už 2 roky. Začali jsme spolu spát až od 7 měsíce, kdy jsme spolu začali chodit. Byl to můj první, takže jsme čekali až budu připravená. Poprvé to bylo bolestivé, i přesto, že přítel byl nejohleduplnější, jak mohl být. Podruhé to taky nebyla žádná sláva. Nakonec to začalo jít lépe, ale i přesto to nebylo ono a cítila jsem bolest. Mysleli jsme s přítelem, že se to zlepší po nějaké době a asi budu potřebovat jen více času. Bohužel se to zlepšilo jen do takové podoby, že to bolí,,jen" ze začátku. Abych pravdu řekla, poslední dobou máme problémy a cítím z obou stran, že to není ono. A od té doby se to jen zhoršilo. Už nevím, co mám dělat. Myslím, že stejně bude nejlepší řešení rozchod (ne jen kvůli sexu, ale jeho chování), ale bojím se, aby se mi to nestalo s dalším partnerem.
Moc děkuju za rady nebo vaše zkušenosti.