Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Připadá mi, že ženská která si chce jako ty pořádně v sexu užít, zkoušet nové věci, bavit se na toto téma je fakt vzácnost. A je to věčná škoda že nejsi s někým, kdo by toto náležitě ocenil. Vždyť tohle je mrhání talentem!
Ja se opravdu snazim, o to vic, ze jemu to trva dlouho. Kazdy byl se mnou hned.Nebo trvalo dele az druhe kolo.On uz druhe kolo nemuze.Ja sem ale celkove takova, ze se snazim pro chlapa delat nemozne i mimo sex.Asi fakt budu radsi sama, nez se snazit jen ja
.To me taky vecne bavit nebude, uz ted me to nebavi. Hlavne ze on rika, jak se se mnou vse super a jak sem mu sedla
.Az bude mit najekou, co bude jen lezet, jeste si na me vzpomene
.
Mě by taky něco zajímalo, snad poradíte ![]()
Mám nového přítele je mladý 29 let.
Je snaživý, zajímám ho hlavně já abych byla v posteli spokojená.
Když má přijít na sex, tak mu nestoupne ![]()
Snažím se ho hladit, kouřit, dělám co mi říká, že má rád a prostě je guma, ale totální.
Nekouří, nepije a já už fakt nevím v čem je problém?
Sex může mít jen po ránu, kdy má ranní erekce. To se nemusím ani snažit a stojí.
Ovšem já nechci jen po ránu a už si fakt nevíme rady. Sám je z toho nešťastnej. Říká, jak má chuť, jak se mu líbím, pritahuji ho a že to není mnou a snad si bude muset zajít pro nějaké léky aby fungoval.
Napadlo mě, jestli to nemůže být ještě nervozita? Jsme spolu fakt krátce.
Děkuji za rady.
@Freeandwild píše:
Ježiši. Takovýho lenocha vyměň probohaA ještě takový komentáře, moc taková, moc maková, přitom sám je milenec na dvě věci…
Ono to asi tak dopadne
.Protoze nejen, ze se snazim jen ja, tak on ma jeste dojem, ze je uzasny milenec a ja sem neschopna, ze se po par minutach neudelam, protoze on dele nemuze, boli ho jazyk, prsty…Pak jeste kdyz je hotovo, tak si pochvaluje, ze nam zase ten sex trval hodinu nebo i dele.. ale ci zasluhou
?Me prave bavi si hrat s partnerem, ale taky bych byla rada, aby to bylo vzajemne.
@Anonymní píše:
Mě by taky něco zajímalo, snad poradíte
Mám nového přítele je mladý 29 let.
Je snaživý, zajímám ho hlavně já abych byla v posteli spokojená.
Když má přijít na sex, tak mu nestoupne
Snažím se ho hladit, kouřit, dělám co mi říká, že má rád a prostě je guma, ale totální.
Nekouří, nepije a já už fakt nevím v čem je problém?
Sex může mít jen po ránu, kdy má ranní erekce. To se nemusím ani snažit a stojí.
Ovšem já nechci jen po ránu a už si fakt nevíme rady. Sám je z toho nešťastnej. Říká, jak má chuť, jak se mu líbím, pritahuji ho a že to není mnou a snad si bude muset zajít pro nějaké léky aby fungoval.
Napadlo mě, jestli to nemůže být ještě nervozita? Jsme spolu fakt krátce.
Děkuji za rady.
Jako muze byt…
Ale u 29 leteho kluka nervozita?
Tomu by mel stat jak topol… a on uz mit aspon jednu babuza sebou…
Bavili jste se o tom?
On asi vi, ze se mu to „stavalo“ i v minulosti..
@Zlutapaprika1 píše:
Jako muze byt…
Ale u 29 leteho kluka nervozita?
Tomu by mel stat jak topol… a on uz mit aspon jednu babuza sebou…Bavili jste se o tom?
On asi vi, ze se mu to „stavalo“ i v minulosti..
O minulosti jsme se ještě nebavili, ale zeptám se ho na to. Jen se toho docela bojím. Musí to pro něj být zklamání a nechci do toho ještě víc šťourat aby ho to neranilo.
Je mu ale asi jasný, že to řešit chtít budu, tak s tím možná i počítá.
Neni mi to zrovna příjemné tohle řešit.
Sám je z toho dost špatný, že se mu to stává. Ačkoliv mi to vynahradí vždy ráno a o víkendu může několikrát za sebou, ale zase jen v ranních hodinách! Tak já bych občas i jindy, hlavně večer. Hlavně to chce nějaké řešení.
@Anonymní píše:
O minulosti jsme se ještě nebavili, ale zeptám se ho na to. Jen se toho docela bojím. Musí to pro něj být zklamání a nechci do toho ještě víc šťourat aby ho to neranilo.
Je mu ale asi jasný, že to řešit chtít budu, tak s tím možná i počítá.
Neni mi to zrovna příjemné tohle řešit.
Sám je z toho dost špatný, že se mu to stává. Ačkoliv mi to vynahradí vždy ráno a o víkendu může několikrát za sebou, ale zase jen v ranních hodinách! Tak já bych občas i jindy, hlavně večer. Hlavně to chce nějaké řešení.
Ja mela takto pritele predchoziho a jeste jineho drive.Oba mohli jen rano
.Mohla sem delat vse mozne a byl meky. Zpocatku oba se stydeli, ale casem to hazeli na me.Ze malo se snazim…Mozna proto se ted snazim az moc a stejne je to jednostrane. Konecne sem rada, ze mam chlapa stojiciho a tvrdeho
.Ale zas resim jiny problem. Clovek si asi fakt nevybere
.S mekysema sem mela sex jen rano, kdyz stal sam.Co sem vypozorovala, tak neslo je udelat pusou.Bud se dodelali rukou a nebo do me.Ale kdyz behem sexu vadnul, musel ho vzdy nahonit a pak byl zas chvili sex nez ochabnul
.Ach jo.
@Anonymní píše:
Ja mela takto pritele predchoziho a jeste jineho drive.Oba mohli jen rano.Mohla sem delat vse mozne a byl meky. Zpocatku oba se stydeli, ale casem to hazeli na me.Ze malo se snazim…Mozna proto se ted snazim az moc a stejne je to jednostrane. Konecne sem rada, ze mam chlapa stojiciho a tvrdeho
.S mekysema sem mela sex jen rano, kdyz stal sam.Co sem vypozorovala, tak neslo je udelat pusou.Bud se dodelali rukou a nebo do me.Ale kdyz behem sexu vadnul, musel ho vzdy nahonit a pak byl zas chvili sex nez ochabnul
.Ach jo.
Takže se to nesrovnalo ani po čase? To bych teda nerada. Řekli ti nějaký důvod, proč to tak mají? Jestli zdravotní problém, nebo něco jiného? U lékaře byli? Prosím o odpověď, moc mě zajímá co se s tím dá dělat a jestli vůbec. Děkuji
@Anonymní píše:
Ja mela takto pritele predchoziho a jeste jineho drive.Oba mohli jen rano.Mohla sem delat vse mozne a byl meky. Zpocatku oba se stydeli, ale casem to hazeli na me.Ze malo se snazim…Mozna proto se ted snazim az moc a stejne je to jednostrane. Konecne sem rada, ze mam chlapa stojiciho a tvrdeho
.Ach jo.
Já teda můžu kdykoliv, ale ráno je to asi tak milionkrát lepší než večer. A večer úplně před spaním, to je totálně o ničem.
@Pan Dan píše:
Já teda můžu kdykoliv, ale ráno je to asi tak milionkrát lepší než večer. A večer úplně před spaním, to je totálně o ničem.
Zajímalo by mě, proč je to o ničem? Já mám raději šero, takže večer pro mě lepší než ráno a ráno to teď navíc zažívám poprvé ![]()
Není to špatný, ale večer po koupeli je to za mě nejlepší.
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, proč je to o ničem? Já mám raději šero, takže večer pro mě lepší než ráno a ráno to teď navíc zažívám poprvé
Není to špatný, ale večer po koupeli je to za mě nejlepší.
No a V tom je jeden z rozdílů mezi mužem a ženou. Já jsem se o tom bavil s manželkou proč skoro nikdy nechce ráno a ona mi říkala že takhle to mají všechny její kámošky. Že je jejich chlapi se sexem otravují ráno ale ony chtějí zase večer. Prostě chap a ženská jsou asi jiný živočišný druh. ![]()
Ráno jsem odpočatý, plný energie, v posteli je to vyhřáté a prostě ta vůně ženy. ((nemyslím teď její dech) Není lepší způsob jak začít skvělý den.
Kdežto zdaleka nejhorší varianta je večer když už se jde spát a když už zhasnu. Večer tak nějak sedíme u televize, kolem ještě občas proběhnou děti a do postele jdu už jen spát. Prostě až jsem fakt moc unavený. Samozřejmě že je možné si jít lehnout dřív, ale to málokdy vyjde a i když si to slíbíme se ženou přes den, stejně nakonec uléháme totálně KO.
@Pan Dan píše:
No a V tom je jeden z rozdílů mezi mužem a ženou. Já jsem se o tom bavil s manželkou proč skoro nikdy nechce ráno a ona mi říkala že takhle to mají všechny její kámošky. Že je jejich chlapi se sexem otravují ráno ale ony chtějí zase večer. Prostě chap a ženská jsou asi jiný živočišný druh.![]()
Ráno jsem odpočatý, plný energie, v posteli je to vyhřáté a prostě ta vůně ženy. ((nemyslím teď její dech) Není lepší způsob jak začít skvělý den.
Kdežto zdaleka nejhorší varianta je večer když už se jde spát a když už zhasnu. Večer tak nějak sedíme u televize, kolem ještě občas proběhnou děti a do postele jdu už jen spát. Prostě až jsem fakt moc unavený. Samozřejmě že je možné si jít lehnout dřív, ale to málokdy vyjde a i když si to slíbíme se ženou přes den, stejně nakonec uléháme totálně KO.
Děkuji za vysvětlení ![]()
@Anonymní píše:
Takže se to nesrovnalo ani po čase? To bych teda nerada. Řekli ti nějaký důvod, proč to tak mají? Jestli zdravotní problém, nebo něco jiného? U lékaře byli? Prosím o odpověď, moc mě zajímá co se s tím dá dělat a jestli vůbec. Děkuji
Jeden partner mel pourazovou epilepsii a bral nejake prasky na tu epilepsii. Nevim do jake miry to mohlo ovlivnit problem s erekci
.Prasky bral od detstvi, takze nemel srovnani.Ten to tak mel stale a k dr.nechtel.Pry mel problemy i s jinyma zenama. Takze mnou to snad nebylo.Sex mohl but jednou tydne, aby mu vubec ztvrdnul alespon castecne a to byl mlady- tou dobou 24let mel.Dala sem s nim 2 roky
.Rozchod byl teda kvuli jeho zarlivosti.On se zase snazil me udelat rukou a to umel uzasne. Druhy partner byl o hodne let ode me starsi a ten mel zkraje problemy s erekci, jak byl nervozni, ze budu zklamana a tak.Pak se to srovnalo a roky nebyl problem.Ale pak byly problemy ve vztahu, hadky, vycitky, odcizeni…A erekce sla do kytek.Sex byl malokdy, on priznal, ze si honi, kdyz sex vic nebyl nez byl…Rikal, ze si na sex odvykl, ze mu to nejde. K dr. odmital jit.Ja zas odmitala obcasny sex a jeste s poruchami erekce a jeho vztekani se, ze ho mam nejak nazhavit atd. Hazel to na me a tak jsme spolu uz pak nespali vubec.Ale u nas to byl dusledek dlouhodobych problemu ve vztahu, ktere jsme nejak neresili. Nakonec jsme se rozesli, jelikoz jsme se hadali atd. Takze ani jeden chlap problem nevyresil s erekci.
Dobrý den všem, potřebovala bych poradit a napadlo mě napsat sem, třeba měl někdo někdy podobný problem ![]()
Jsem teď nově ve vztahu (měsíc a půl) s klukem (22, mně je 20). On měl za život přítelkyni jen jednou a to pet let zpět. Byla to jeho jediná sexuální partnerka vůbec (ošklivý rozchod, od te doby blok).
Poprvé co jsme spolu měli sex prý vyvrcholil normálně, i když já si toho nevšimla
. Od te doby to ale nedokáže z normálního sexu, ani z žádných různých poloh. Dokáže to jen když (pardon za tak osobní záležitosti) ho uspokojim pusou a rukou, to jde bez problému během peti minut. Mluvili jsme o tom a mě napadlo, ze to bude asi tím jak je na ruku zvyknuty za ta léta - ale on ze i když si to děla rukou sám, stejně mu to trvá delší dobu.
Pak nás ještě napadlo ze by to mohl být fyzicky problem, protože prý když se narodil, doktor mu místo pupeční šňůry omylem uřízl kousek předkožky
.
Nakonec jsme ale došli k tomu, ze prý mu zneprijemnuje požitek to, že u toho musí dělat fyzickou aktivitu - jenže když žádnou nedělá a ja jsem “nahoře” taky to nejde…
Ještě padlo to, že se ohledně toho predemnou stydí, ze není zvyklý, což respektuju. Je to na něm videt i když ho udělám pusou, hned jde od tématu a není na něm videt ze by si to nějak “užil” - ale to jen občas.
Nevím si rady a hodně moc mě to mrzí. Vím ze to není moje chyba protože vím ze ho vrusuju dostatečně - předehra a energie mezi nami je opravdu 10/10..
![]()
Zkouseli jsme to tak, ze jsem začala pusou a rukou a kdyz skoro byl, sedla jsem si na nej - ale to stejně neslo a musela jsem ho dodělat rukou…
Co máme dělat? Máme nějak trénovat? Nebo má jít k doktorce?
Moc moc prosím… za všechny rady budu vděčná ![]()
Uz mi to trva dele a dele nebo vubec
.Me ty keci prve nevadily.Mela sem pred nim chlapa, co mi zas hlasil ze uz bude at rychle jsem
.Kdyz sem to nestihla, mela sem smulu. S pritelem, to aspon trva dele a prislo mi, ze ma zajem i o me
.Ted uz si to vykladam tak, ze na me specha, at rychle sem, at me ma z krku a resi se jen on. Potrebovala bych asi ujistit, ze existuje i chlap, se kterym mi to bude fungovat lepe
.Ale kde ho najit a jeste aby fungoval celkovy vztah ne jen sex.