Problém s přítelem - má změny nálad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1079
28.4.20 16:40
@misiicka píše:
Zdravim holky. Vidim, ze nejsem v tom sama, ze mam pritele s takovyma naladama.Uz jste to nektera nejak vyresila?

Tohle podle mě nejde řešit jinak než rozchodem. Pokoušela jsem se to řešit několik let, když jsem ještě byla mladá a blbá, stejně jsem nakonec odešla. Tohle je v povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.4.20 08:04
@marzanna píše:
Tohle podle mě nejde řešit jinak než rozchodem. Pokoušela jsem se to řešit několik let, když jsem ještě byla mladá a blbá, stejně jsem nakonec odešla. Tohle je v povaze.

Na zacatku takovy vubec nebyl, tak nechapu posledni dobou takove chovani :,( staci rict neco jinak nez chcete nebo mu nevyhovet v jeho skoro kazdodeni chuti po sexu a nalada je tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
29.4.20 09:10
@misiicka píše:
Na zacatku takovy vubec nebyl, tak nechapu posledni dobou takove chovani :,( staci rict neco jinak nez chcete nebo mu nevyhovet v jeho skoro kazdodeni chuti po sexu a nalada je tu.

No to je preci uplne jasny. Uz te sbalil a dostal kam chtel, tak nema zadny duvod se pretvarovat a neco hrat - chova se ted prirozene, jak je mu vlastni.

Priprav se, ze nenalad a blbych kecu bude vyrazne pribyvat a bude to jen horsi. Souhlas, ze vyresit se to da jen rozchodem, pokud se nechces stat pipinkou bez nazoru, ktera musi vzdy poslechnout hlas sveho Pana. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
29.4.20 10:11

@misiicka kdyby takovy ze zacatku byl, tak bys odesla. Takhle te vmanevroval tam, kam chtel. A bude to jen horsi. Je mi lito. Klasicka metoda pomalu varene zaby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí