Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misiicka píše:
Zdravim holky. Vidim, ze nejsem v tom sama, ze mam pritele s takovyma naladama.Uz jste to nektera nejak vyresila?
Tohle podle mě nejde řešit jinak než rozchodem. Pokoušela jsem se to řešit několik let, když jsem ještě byla mladá a blbá, stejně jsem nakonec odešla. Tohle je v povaze.
@marzanna píše:
Tohle podle mě nejde řešit jinak než rozchodem. Pokoušela jsem se to řešit několik let, když jsem ještě byla mladá a blbá, stejně jsem nakonec odešla. Tohle je v povaze.
Na zacatku takovy vubec nebyl, tak nechapu posledni dobou takove chovani
staci rict neco jinak nez chcete nebo mu nevyhovet v jeho skoro kazdodeni chuti po sexu a nalada je tu.
@misiicka píše:
Na zacatku takovy vubec nebyl, tak nechapu posledni dobou takove chovanistaci rict neco jinak nez chcete nebo mu nevyhovet v jeho skoro kazdodeni chuti po sexu a nalada je tu.
No to je preci uplne jasny. Uz te sbalil a dostal kam chtel, tak nema zadny duvod se pretvarovat a neco hrat - chova se ted prirozene, jak je mu vlastni.
Priprav se, ze nenalad a blbych kecu bude vyrazne pribyvat a bude to jen horsi. Souhlas, ze vyresit se to da jen rozchodem, pokud se nechces stat pipinkou bez nazoru, ktera musi vzdy poslechnout hlas sveho Pana. ![]()
@misiicka kdyby takovy ze zacatku byl, tak bys odesla. Takhle te vmanevroval tam, kam chtel. A bude to jen horsi. Je mi lito. Klasicka metoda pomalu varene zaby.