Problém s tabletem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
4.1.15 10:44

Problém s tabletem

Mohl by mi někdo poradit, co dělat s tabletem když mi píše proces android process. media byl bohužel ukončen. Internet jde, ale třeba vložit tapetu na plochu nejde, nejde nic stáhnout z obchodu play, ani aktualizace. Tovární nastavení nepomohli. Poradí někdo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
848
4.1.15 10:46

Zkuste v nastavení aplikací mrknout do nastavení Obchod play a zrušit všechny aktualizace, které tam proběhly. Mám tablet s Androidem 4.1.2 a poslední aktualizace obchodu play se mu nějak nelíbila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.1.15 11:50

Děkuji ale nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
4.1.15 13:13

A co je to za tablet? Tovární nastavení jste dělala z vypnutého přístroje se ztrátou všech dat? Většinou to funguje tak, že pokud nepomůže aktualizace softwaru a pak obnovení továrních nastavení (hard reset), tak je to na servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.1.15 13:25

Jak z vypnutého? Mě tablet jinak jde. Tovární nastavení jsme dělali když je tablet zapnutý. No tablet je z Číny. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
4.1.15 13:27

No a data se Vám tedy všechna vymazala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.1.15 13:42

Já tomu moc ne rozumím, nejdřív jsme zálohovali mé data a automatické obnovení a pak obnovení továrních dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
4.1.15 14:00

Hmm tak v tom případě pokud nezabere aktualizace softwaru, pokud nějaká je k dispozici, tak to zkuste dát do servisu. Nemáte náhodou tablet na SIM kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.1.15 14:25

Nemám na Simku. Zítra s tím někam zajdu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie