Problém s usínáním novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
4.12.20 23:08

@AlcaBa hele uklidním te, první syn spal od porodnice celou noc a ještě v roce zvládl prospat 18 hodin denně. Fakt usnul 8 večer, vzbudil se kolem 8-9, dal si oběd, sel spat, vzbudil se, dal si svačinu, pohrál si, sel spat, vzbudil se v 7, okoupal se, najedl a sel spat. Tchyně me podezirala, ze mu dávám něco na spaní :mrgreen: jako bonus byl strašně hodný, snědl všechno, co dostal na talíři a celkově byl zlatíčko. Ted jsem zvědavá na třetí, doufám, ze bude aspoň z poloviny jako první 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
4.12.20 23:20

@Deninina :srdce: je to divný jak je každé úplně jiné… Já se asi i začnu modlit :lol: no… Ale zakladatelku jsme asi vystrašily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
5.12.20 07:26

Malej taky odpo a navečer řve. Je to děsný, oni si pro to umí vybrat tu “nejlepší” dobu :lol: :zed: Já to řeším tak, ze ho kojim, dokud chce, prebalim, a když je nakrmenej a nic už nezabírá, tak se na to už vykaslu, dam si ho na ruku a tou druhou něco poklizim a moc si ho nevsimam, jen mu třeba vykládám, co delame. Tím se on celkem zklidni, tipla bych, ze i proto, ze se uklidnim já, když se začnu soustředit na něco jiného než na jeho řev a způsob, jak ho utisit.

Pak ho dam muži a ten ho tedy houpe a zpívá mu, nebo si ho jen chová u telky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.12.20 17:42

Zdravím, mám teď týdenní miminko a pročítám diskuze kvůli uspávání. Malý některé hodiny nechce zabrat, po nošení se chvíli uklidní a pak už se zase vzpírá a pláče.
Uklidní ho vždycky kojení, to saje pěkně cca 15 minut a pak by hned usnul (kojím v leže u nás v posteli). Když ho tak nechám tak vydrží spát pěkně. Ale jde mi o to, že pokud ho nechám hned spát tak je to bez odříhnutí a bez přebalení. Jenže při kojení většinou slyším jak kaká, takže ho chodím přebalit, to ho samozřejmě probere a potom nechce zabrat, brečí a natahuje hlavu zas po prsu i když je najezený.
Nechali byste miminko takhle spát hned po kojení? Doma mě straší že musím minimálně odříhnout, ale to ho taky probudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
5.12.20 18:15
@Sarkaa90 píše:
Zdravím, mám teď týdenní miminko a pročítám diskuze kvůli uspávání. Malý některé hodiny nechce zabrat, po nošení se chvíli uklidní a pak už se zase vzpírá a pláče.
Uklidní ho vždycky kojení, to saje pěkně cca 15 minut a pak by hned usnul (kojím v leže u nás v posteli). Když ho tak nechám tak vydrží spát pěkně. Ale jde mi o to, že pokud ho nechám hned spát tak je to bez odříhnutí a bez přebalení. Jenže při kojení většinou slyším jak kaká, takže ho chodím přebalit, to ho samozřejmě probere a potom nechce zabrat, brečí a natahuje hlavu zas po prsu i když je najezený.
Nechali byste miminko takhle spát hned po kojení? Doma mě straší že musím minimálně odříhnout, ale to ho taky probudí.

Nedávala jsem krknout, když usnuli. Přežili to oba :mrgreen: když se pokaka tak přebalit a uspat znova klidně i kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
6.12.20 11:25
@Sarkaa90 píše:

Mně třeba v noci dítě díky bohu usínalo hned po kojení (přes den jsem nic takového neznala), tak aspoň v tu noc jsem pak odříhnutí vůbec neřešila. Jen jsem tedy trvala na tom, že dítě spí ve své postýlce na monitoru, děsila mě představa, že se v noci začne dusit a já to prospím. Ale to už je na každém :nevim: já byla asi v tomhle ohledu úzkostlivá :lol: nicméně u nás to v noci bylo vždy bez problémů a ublinkávání i bez toho odříhnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí