Problém se sexem, stud, panický strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
17.9.25 09:08
@Chesterka píše: Více

Takže to skončí buď velkými problémy u tebe, protože budeš mít sex nad svojí potřebu nebo problémy ve vztahu, protože nebude sex. To bude fungovat, určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.9.25 09:14
@Diagnoza2 píše: Více

Kdybych se měla řídit sebou, tak budu do smrti sama, a to samozřejmě nechci
Snažila jsem se přijít na to proč to tak mám, snažila jsem se o tom s muži mluvit, snažila jsem se to vysvětlit a snažili jsme se vždy o nějaký kompromis
Víc pro to udělat nedokážu a do konce života sama být prostě nechci
Tak se prosím mírněte s tím sarkasmem :,(, píšu to sem, protože mě to trápí a nevím co s tím a uvedomuji si co to může nebo nemusí vyvolat ale jsem už opravdu zoufalá, protože mým životním cílem je mít rodinu, bez ní se budu plácat v prázdnotě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.9.25 09:34

@Chesterka holt to budeš mít extrémně náročné při hledání partnera protože máš dost specifický nastavení kompatibility. Ale vztahy postavené na tom, že partnerům nechceš říct pravdu o poměrně zásadní věci, nebudou fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.9.25 09:34

Jenže když jsem upřímná, tak to nefunguje, tak co je teda správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.9.25 10:00

Žít s někým kdo sex nepotřebuje a kdyby bylo na něm, ho nemá, je pro člověka s běžným libidem náročné, resp. je to náročné pro oba. S problémy ve vztahu se to zesiluje. Nakonec to vede k nevěrám, rozchodům atd.

Za mě lepší upřímnost a hledat dokud nenajdeš někoho kdo třeba taky sex úplně nepotřebuje ale zároveň chce rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.9.25 10:09

Asi ano… jenže to nemusím na nikoho narazit včas… nevím, strašně mě stresuje ta představa, že když už bych někoho takového našla, že už bude pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.9.25 10:12

Ale zase si říkám… moje mamka to má podobně jako já a vždycky měla, ale táta má normální libido a jsou spolu už skoro 30 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.9.25 10:15

Tak je asi potřeba se zaptat mamky, jak to měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.9.25 10:17

Vím, jak to měli… prostě to bylo pro mamku taky náročné, asi ne tolik jako pro mě, ale zvládla to a je to zvládnutelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17660
18.9.25 18:43

Proc se libas nasilu? To nedelej. Neni obcanska poinnost se libat a neni obcanska povinnost mit sex a vztah. :)

Kdyz ti libani nic nerika a delas to nasilu, nepatrite k sobe, neni ten pravy. Podvedomi vnima, ze mu nemuzes duverovat, proto jses v kreci a stydis se, protoze se bojis, protoze v intimite mu davas pristup k tobe a jses zranitelna a bojis se, ze te ten chlap pozdeji zrani…co chlap, ktery miluje, neudela.
Potrebujes chlapa, ktery te pritahuje, muzes mu duverovat a ktery te miluje. Nejsi povinna lezt do postele s kazdym druhym joudou, co o tebe projevi zajem.
Laska se neda naplanovat, laska se stane a to nejde nasilu s kymkoli, s kym si trochu rozumis.
Do niceho se nesil, kdyz se ti nelibi libani, nedelej to… nech tomu spontannost a prirozenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.9.25 10:01

@My Melody
No, právě, že jsem se nelíbala, nakonec mi druhý den řekl, že mu přijde, že se ho štitím a přitom jsem mu vysvětlila proč jsem nechtěla… Tak se cítím jako idiot
A já to mám takhle na začátku vždycky, protože mi hlava nedovolí se uvolnit… potřebuju ho jen víc poznat…
Přesně…

No je jenže láska není věčná…

Chci tomu dát čas a nechám to přirozeně plynout, jenomže ti chlapy nemají tu trpělivost… a i když jí mají, jsem napjatá protože vím, že na mě čekají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.9.25 10:54

Ono to ani nemusi byt o tom chlapovi, muzes mit nejaky fyziologicky nebo psychicky problem a ani o nem netusis. Nebo muzes byt uplne v pohode, jen to opravdu chce extremni trpelivost a more casu. Doporucuju nic netlacit na silu, zajdi si k psychologovi a zkus si s nim o svych potizich promluvit, muze najit neco, o cem ani netusis, ze te v zivote brzdi a najednou se ti otevre uplne jiny, novy svet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.9.25 11:39
@Keron píše: Více

K psychologovi docházím každý týden
Docházela jsem také na skupinové terapie, nic nového jsem se nedozvěděla bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.9.25 12:25

Tak zkus jineho, protoze dobry psycholog by ti mel minimalne rict alespon to, ze nemas nejake zapomenute trauma, nejaky blok, psychickou nemoc, cokoli, co by branilo intimite… A od toho se da odrazit a resit to dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17660
19.9.25 13:06
@Chesterka píše: Více

Chlap, kteremu na tobe zalezi, cekat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová