Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Jo… jen je mi trapně tímhle vším pokaždé procházet, působím pak jak nějaká upejpavka
@Chesterka píše: Více
Na a co, z toho bych si nic nedelala, byla bych prirozena, autenticka a kdyz se ti do neceho nechce, tak to nedelala. Pockala bych si na chlapa, s kterym se ti to bude libit, budes to chtit a pokud mu na tobe zalezi, pocka si a neposle te do haje, protoze pusobis jak upejpavka.
ze se pretvarujes…jsi tak dobra herečka?
@My Melody Jo, když ono je to asi trošku složitější
Mam z toho až panický strach a nedokážu se uvolnit, proto mi nejde se do toho dostat 🫣 včera jsem mluvila s psycholožkou a vypadá to že jsem prošla traumatem, který na mě teď působí a nevim, jak se toho zbavit, jsem z toho zničena
Ahoj, mám už věk a něco za sebou, abych ti mohla říct že to co prožívás má většina žen. Opravdu i já byla strašně stydlivá a měla nervy, jestli bude koukat na špek nebo dolicky na zadku. Trvalo mi strašně dlouho než jsem se zklidnila. Dneska je mi 55let a jsem úplně v klidu.Mam milence a povídali jsme si o tom. Řikal že to máme špatně postavené, že tohle chlapi vůbec neřeší. Pokud máš tedy normálního muže a né šampóna metrosexuala 18-20let. A taky říkal že mozek před sexem u mužů vypíná a představuje si jen tu rozkoš co přijde. Prestan se tím tríznit a pokus se si to užít. Prostě vypni a mysli jen na sebe.Vim že to není lehký ale když se ti to podaří, bude ti super.
Nikdo není dokonalý a život je krátký a dost těžký. A věř že poprvé je to vždycky divný pocit, ať je ti 20nebo50let. Proste se oprostit od všeho a pokus se si to užít, myslet na sebe. Drzim ti palce to dáš ![]()
@Gumbude No casem mi to snad půjde, ale teď z toho mám úplný panické strachy. 🫣
Dekuju 😊 😊 😊
Z, a proč si myslíš že nejsi asexuální? Mám pár kamarádek co jsou taky ACE a podle mě to mají teda dost podobně. Můžeš být taky graysexuální, demisexuální. Najdi si o tom víc. Doporučuju se přidat do komunity lidí, co to mají podobně jak ty a můžeš pak najít partnera/ku, kde vám to bude vyhovovat. To, že budeš lhát o svojí sexualitě podle mě není fér. Kdyby byl muž třeba BI, chtěla bys to taky vědět, ne?
@Derparex píše: Více
Protože když se dokážu uvolnit tak mám ty potřeby normální…. Ale me brzo to ze se nedokážu uvolnit, ze nad vším hrozne přemýšlím, proto di myslim, ze nejsem asexuální
A bojím se ze kdyz chlapovi jen něco takového naznačím tak uteče napřímím si tim nejsem ani jista.
Taky si myslim ze to neni fér ale po předchozím zkušenostech uz nevim co mam dělat
@Keron ted jsem právě psycholožku změnila a ta mě navedla k tomu traumatu
Co zkusit kinezi? Mozna by tomu traumatu…treba z detstvi, ktery jsi podvedome vytesnila…prisli na kloub.
Jinak rozumim, nekteri chlapi resi na zenach uplny kraviny, stejne tak jako zeny na muzich…tomu se asi nikdo nevyhne.
Jde o to jak si celkove sednete, a pokud o tebe chlap projevuje zajem, zkus se od toho pocitu oprostit a dat tomu sanci.
Mela by sis za v duchu rikat, chci to tak zustat sama, nebo s tim neco sama udelam a zlomim to? Co je ten cil, ktereho chces dosahnout? Mit fajn chlapa, rodinu…tak tomu musis jit vstric i s pocitem, ze to treba nevyjde, protoze jinak zustanes bohuzel sama, at to zni jakkoliv tvrde a konecne…
@Andelskej_Satan píše: Více
Nevim, kineze me nenapadla, ani nevim, nikde vyhledávat
A snažím se jít vstříc tomu co chci, ale s každým hledáním nového vztahu je to těžší a těžší a ted mi to nejde vůbec překonat….