Chlapi věkem zvládnou méně kol sexu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.9.25 23:02

Chlapi věkem zvládnou méně kol sexu?

Pro někoho tohle bude trapná otázka, ale hledala jsem i na google a nenašla jsem o tom nic. Tak se zeptám zkušenějších, případně i chlapů. Je to tak, že chlapi věkem zvládnou méně kol sexu? Konkrétněji tak, že je to už bolí. Mám po letech nový vztah, takže i partner je starší a rozdíl v počtu kol je citelný.
Je to věkem nebo to je individuální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5623
15.9.25 23:16

A kolik těch kol potřebuješ? :think: Za mě lepší jedno kolo kvalitně, než pětkrát minuta jako králíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 00:00

@Lil Kitkatt asi bych už nezvládla 5-6 jako v minulosti, ale alespoň 3 bych potřebovala

• Citovat
  • Upravit
28
16.9.25 00:28
@Anonymní píše: Více

Já bych hlasoval, že je to individ nebo naopak u mě např čím jsem starší a mám na to víc času, tedy i víc myšlenek, zvládám více kol, než před lety. Spíš je to o změně a stereotypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.9.25 00:33
@Lil Kitkatt píše: Více

S tím mohu jen souhlasit, ale záleží jak to kolo dlouho trvá. Taková rychlovka, která nestaci ženu ani rozehrát natož přivést k orgasmus se musí opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
16.9.25 00:33

Pochopitelně, že je to individuální, stejně jako zdravotní stav, od kterého se to logicky odráží. Tím nechci psát, že věk na to nemá žádný vliv, jen není jednoznačně daný.

• Citovat
  • Upravit
28
16.9.25 00:38

Pokud ty kola nejsou osizena a chlap je dotáhne do konce, potřebuje chvilku zregenerovat, aby mohl potěšit dal ve stejné kvalitě. Lepší je nespechat a počkat si nejprve na orgasmus partnerky a pak teprve kolo uzavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.9.25 00:48

Tak už vím proč ženy hledají na sex může max do 55. Protože mají představu, že dal už to není kvalitní a neuspokojive. Pravda je, že není uz tvrdý jako skála, ale potěšit dovede většinou i více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
16.9.25 00:52
@Medvidek33 píše: Více

Nehledě na to, že neuspokojení ženy může být i její vadou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.25 00:55

@Medvidek33 to že se zeptám, jak to funguje u chlapů, znamená že mám nějakou představu? Kdyby mám představu, tak se nic neptám, ale stojím si jen za svým přesvědčením.

• Citovat
  • Upravit
6626
16.9.25 07:55

Kol??? Prosím tě, vyjadřuj se konkrétně o co ti jde. Někdo může mít sex pětiminutový a pětkrát za sebou, někdo zvládne mít sex jednou denně, ale zase dvě hodiny v kuse. Dvacetiletej kluk může být chcípák, padesátiletej k neutahání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35464
16.9.25 08:27

Starší už něco zažili a viděli, takže je jenom tak něco nevzruší, takže když už se jím postaví, tak vydrží déle, třeba i hodinu. A pokud pak dostanou náležitou pauzu, tak to klidně ještě párkrát zopakují. Potřebuješ víc než 3-4 hodiny sexu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 08:37

@jege odsexováno má už dost a přesto většinou vydrží 2-3 minuty. Mně to nestačí, protože mě to jen rozdráždí. To by mi už bylo lepší raději žádný sex, protože málokdy zvládne druhý

• Citovat
  • Upravit
35464
16.9.25 08:42

Tak to je fakt slabota, za 2-3 minuty se ženská nestačí ani naladit, a ne udělat. Kdyby to bylo aspoň 15-20 minut, a po nějaké kratší pauze repete, tak neřeknu, ale tohle asi neuspokojí žádnou ženu. 8o :think:

A kolik Vám je? Jemu i Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 08:43

Já mám partnera co ma 43 let. Zvládne stezi jedno. Respektive trpí zrejme predcasnou ejakulaci. Udělá mě, já se ho ani moc nedotýkám, kolikrat se stane že ani nezasune, a je hotovej. Nevím z čeho. Snad se to časem zlepší. Buď ráda za jedno kvalitní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová