Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kolik těch kol potřebuješ?
Za mě lepší jedno kolo kvalitně, než pětkrát minuta jako králíci ![]()
@Lil Kitkatt asi bych už nezvládla 5-6 jako v minulosti, ale alespoň 3 bych potřebovala
@Anonymní píše: Více
Já bych hlasoval, že je to individ nebo naopak u mě např čím jsem starší a mám na to víc času, tedy i víc myšlenek, zvládám více kol, než před lety. Spíš je to o změně a stereotypu.
@Lil Kitkatt píše: Více
S tím mohu jen souhlasit, ale záleží jak to kolo dlouho trvá. Taková rychlovka, která nestaci ženu ani rozehrát natož přivést k orgasmus se musí opakovat.
Pochopitelně, že je to individuální, stejně jako zdravotní stav, od kterého se to logicky odráží. Tím nechci psát, že věk na to nemá žádný vliv, jen není jednoznačně daný.
Pokud ty kola nejsou osizena a chlap je dotáhne do konce, potřebuje chvilku zregenerovat, aby mohl potěšit dal ve stejné kvalitě. Lepší je nespechat a počkat si nejprve na orgasmus partnerky a pak teprve kolo uzavřít.
Tak už vím proč ženy hledají na sex může max do 55. Protože mají představu, že dal už to není kvalitní a neuspokojive. Pravda je, že není uz tvrdý jako skála, ale potěšit dovede většinou i více.
@Medvidek33 píše: Více
Nehledě na to, že neuspokojení ženy může být i její vadou.
@Medvidek33 to že se zeptám, jak to funguje u chlapů, znamená že mám nějakou představu? Kdyby mám představu, tak se nic neptám, ale stojím si jen za svým přesvědčením.
Kol??? Prosím tě, vyjadřuj se konkrétně o co ti jde. Někdo může mít sex pětiminutový a pětkrát za sebou, někdo zvládne mít sex jednou denně, ale zase dvě hodiny v kuse. Dvacetiletej kluk může být chcípák, padesátiletej k neutahání.
Starší už něco zažili a viděli, takže je jenom tak něco nevzruší, takže když už se jím postaví, tak vydrží déle, třeba i hodinu. A pokud pak dostanou náležitou pauzu, tak to klidně ještě párkrát zopakují. Potřebuješ víc než 3-4 hodiny sexu? ![]()
@jege odsexováno má už dost a přesto většinou vydrží 2-3 minuty. Mně to nestačí, protože mě to jen rozdráždí. To by mi už bylo lepší raději žádný sex, protože málokdy zvládne druhý
Tak to je fakt slabota, za 2-3 minuty se ženská nestačí ani naladit, a ne udělat. Kdyby to bylo aspoň 15-20 minut, a po nějaké kratší pauze repete, tak neřeknu, ale tohle asi neuspokojí žádnou ženu.
![]()
A kolik Vám je? Jemu i Tobě?
Já mám partnera co ma 43 let. Zvládne stezi jedno. Respektive trpí zrejme predcasnou ejakulaci. Udělá mě, já se ho ani moc nedotýkám, kolikrat se stane že ani nezasune, a je hotovej. Nevím z čeho. Snad se to časem zlepší. Buď ráda za jedno kvalitní.
Pro někoho tohle bude trapná otázka, ale hledala jsem i na google a nenašla jsem o tom nic. Tak se zeptám zkušenějších, případně i chlapů. Je to tak, že chlapi věkem zvládnou méně kol sexu? Konkrétněji tak, že je to už bolí. Mám po letech nový vztah, takže i partner je starší a rozdíl v počtu kol je citelný.
Je to věkem nebo to je individuální?