Sex na návštěvě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.9.25 15:38

Sex na návštěvě

Měli jste někdy sex na návštěvě u cizích lidí, u kterých jste byli poprvé? Pokud ne, jaký máte názor, když to někdo udělá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.9.25 15:45

Taková diskuze už tady určitě minimálně jednou byla.
Ne a přijde mi to nechutný… Jak navíc mohou být dva 5 - 10 minut jinde, aby měli dostatek soukromí a aby to nebylo nápadný? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101424
14.9.25 15:48
@Anonymní píše: Více

No, jednak nevim proč by nekdo mel chodit na návštěvu k cizim lidem, pak s kym a proc by tam mel mit sex, ale hlavně nechapu pro zakládat diskuzi o takove ptákovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
14.9.25 15:52

Tak si představ, že k tobě na návštěvu někdo přijde poprvé a začne ti to tam dělat. Jakej máš na to asi tak názor? :lol: A ne neměla jsem sex na návštěvě u cizích lidi. Jsem totiž normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15558
14.9.25 15:52

Myslíš návštěvu i s přespávačkou nebo si jen tak od kafča odskočit do koupelky? :mrgreen:
Ne to jsem asi neměla…
Jestli se do toho teda nepočítá první návštěva u partnerových rodičů s přespáním. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
14.9.25 16:02

Ne a říkám si, jak se někdo při nedělním odpoledni musí nudit, když vymýšlí takové ptákoviny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 16:05

@Černá Madonna byli tady na noc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 16:06

@teroonka kéž bych něco takového mohla jen vymýšlet. Je mi z toho špatně už druhý den

• Citovat
  • Upravit
33129
14.9.25 16:07

Ne, a ani by mě to nenapadlo teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
14.9.25 16:07

Ono záleží, o koho jde: pokud jde o přespávačku u kamaráda/ky z vejšky, kde jsem s druhou půlkou, mají pokoj pro hosty, umím si sex představit. Pokud jde o nedělní návštěvu na bábovce u rodičů, tak je soulož nevhodná. Pokud tazatelka myslela soulož před někým, tak ne a je to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 16:09

Tak s přespáním je to něco jiného. A to byly přátelé, pilo se nebo?
Jako my jsme na dovolené, kdy jsme měli ubytování (2generační dům se samostatnými vchody) u cizích lidí sex měli.
Pak taky když jsme přespávali u příbuzných, ale ti nesplňují podmínku cizích. :lol:
Jinak mě fakt nepadá, proč bych přespávala někde u cizích lidí.

• Citovat
  • Upravit
33129
14.9.25 16:11

Takže návštěva souložila u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 16:17

sestra s novou známostí. Bydlí zde i naše máma, ale ta spí tvrdě, takže to naštěstí neslyšela. Přišli v noci. Ani se neseznámil ani nic. Šli rovnou spát a ráno už měli sex. Povlečení lze vyprat, i všechno. Ale nedokážu si představit přijít k potencionální tchýni a sexovat dokonce v její posteli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 16:18
  • Citovat
  • Upravit
1976
14.9.25 16:22

Jako že měli sex a maminka spala ve stejné posteli??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit