Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak třeba Tě chtěl navnadit, jaký je borec, ať se časem přidáš do trojky.
![]()
@jege podle mě jednu noc dokáže vydržet každý. Ještě kdyby to jsou puberťáci někde na chatě, tak dobře. Ale 45 letý chlap v posteli potencionální tchýně
No zakladatelko je to sice poněkud trapný, ale zase bych z toho nedělala takovou kovbojku. Maminka to neslyšela, nic tak strašnýho se zase snad nestalo ![]()
Kolik Ti je prosím Tě? Trochu na mě působíš jako stará panna 40+ ![]()
@Anonymní píše: Více
To je smutný, že jsi nikdy na začátku vztahu neměla takovou vášeň, že jde sex kdekoliv.
@Cenarius nejsou na začátku vztahu. Je to nová znamost, protože s tímto u nás ještě nebyla. Podvádí ji všude chodí. Je s ním jen proto, aby nebyla sama a asi je sex jediná věc, čím si ho chce u sebe udržet, tak jí nedělá problém dovolit mu to v maminčiny posteli
@Cenarius křičel po ní, když mu neudělala kávu podle jeho představ. Když se potom rozplakala, nazval ji plačkou. Asi tolik k té vášni mezi nimi
Tak tohle jsem samozrejme parkrat zazila osobne, akorat teda doufam, ze nas nebylo slyset
A pokud by mel nekdo sex u nas v obyvaku na sedacce, tak by mi to bylo sumafuk. Ja nevim, ze se z toho sexu porad tak nadela
Se vsi uctou mi zakladatelka prijde jako stara panna, ktera zavidi ![]()
Nová známost. A podvádí ji? To nedává asi smysl. Další troll slátanina, která nedává ani hlavu a ani patu.
Tou hysterií jsi jen směšná.
@Kelsey1 co si myslíš, že lidé podvádějí jen když jsou spolu léta? Podvazují ji od začátku. Zároveň od začátku stále chodil i k jeho bývalé. Přitom stále nové ženy. Vždy mu to odpustila, protože nechce být sama a bojí se, že je stará a už si s dětmi jiného nenajde