Problém se sousedy po nastěhování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
334
2.8.15 16:28

Problém se sousedy-po nastěhování

Ahoj. mám takový problém. Před týdnem jsem si pronajala byt.Byt se nachází 3 min. od centra takže ideální, ale všimla jsem si, že sousedi jsou převážně asiati… :think:.To jsem samozřejmě nevěděla. No a problém je v tom že jsou v noci hodně aktivní. Každý den pod našim oknem grilují, takže po dvou dnech jsem měla záclony úplně černý a ještě k tomu jsou strašně hlučný. A já jakožto v novém nájmu a s hodně malou dcerou (12 měs.) nevím jestli si mám vyskakovat. Docela mě to štve, ale když jsem tom novém nájmu, tak si zase nechci dělat problémy…Poradíte někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9556
2.8.15 16:37

Po 22 h volat policii, jinak změnit pronájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
2.8.15 16:37

Můžeš leda oponovat rušením nočného klidu, tedy požádat je, aby nerušili noční klid, ale to je tak všechno.
Jasně že můžeš ještě volat policii v případě rušení nočn. klidu, ale to mi přijde trochu přes čáru.

Pokud jsou sousedé tak zvyklí, nezmůžeš nic–Bud si na to zvyknout (dítě si zvykne, prostě zavřeš okno), a nebo hledej nový byt…

Grilovačky ale budou jen v létě, takže zhruba do měsíce je klid..

• Citovat
  • Upravit
25123
2.8.15 16:49

@ViolaGrunge mno hledala bych si nový nájem, hodně štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.8.15 17:04

Asiati..a to až nebude na grilování venku, budou dělat žranice uvnitř…a hlučet budou dál a dál. Špatná volba podnájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
2.8.15 17:11

Je pravda, že blízko mě byli v pronájmu asiati..a dělali strašný hluk po ceý rok. Hlučeli, do bytu se jich každý večer vešlo tak 20..nakonec jim majitel neprodloužil nájemní smlouvu..

• Citovat
  • Upravit
72725
2.8.15 17:23

@ViolaGrunge přestěhovat se, nebo pořád po 22. h volat pčr.. někoho to bavit přestane, otázka koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
2.8.15 19:03

@ViolaGrunge pokuď to vdí jen Tobě tak s tím asi moc neuděláš (jo můžeš volat pčr ale pak budeš muset skousnout komplet naštvaný sousedy ( takže buď si na to zvykneš )jak Ty aj dcera) a nebo budeš hledat nový podnájem a poučena touto situací se budeš nejprve informovat na sousedy a pak až se budeš stěhovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.8.15 19:36

Po 22.hod bych volala policii a jinak bych milé sousedy pravidelně budila, když budou po probdělé noci dospavat.

• Citovat
  • Upravit
1281
3.8.15 05:12

Odstehovat se, lepsi rada neni. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
17.7.16 15:27

@ViolaGrunge
Tak to ti nezávidím, ale nechtěj bydlet v baráku se samejma „romama“ - ti. lidé co nutně potřebují pomoc pracujících skrze dávky, ale jim je slovo „práce“ cizí a dělají jen bordel okolo a místo zpětného pozdravení ti vyhrožují „cikánského férovkou“ tzn. Tobě je 20 tak jich je na tebe taky 20 :-D (nemyslím tím všechny). Btw co máš proti asiatům?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
17.7.16 16:43

Odstěhovat se. Řešení pomocí policie je naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný