Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. mám takový problém. Před týdnem jsem si pronajala byt.Byt se nachází 3 min. od centra takže ideální, ale všimla jsem si, že sousedi jsou převážně asiati…
.To jsem samozřejmě nevěděla. No a problém je v tom že jsou v noci hodně aktivní. Každý den pod našim oknem grilují, takže po dvou dnech jsem měla záclony úplně černý a ještě k tomu jsou strašně hlučný. A já jakožto v novém nájmu a s hodně malou dcerou (12 měs.) nevím jestli si mám vyskakovat. Docela mě to štve, ale když jsem tom novém nájmu, tak si zase nechci dělat problémy…Poradíte někdo???
Můžeš leda oponovat rušením nočného klidu, tedy požádat je, aby nerušili noční klid, ale to je tak všechno.
Jasně že můžeš ještě volat policii v případě rušení nočn. klidu, ale to mi přijde trochu přes čáru.
Pokud jsou sousedé tak zvyklí, nezmůžeš nic–Bud si na to zvyknout (dítě si zvykne, prostě zavřeš okno), a nebo hledej nový byt…
Grilovačky ale budou jen v létě, takže zhruba do měsíce je klid..
Asiati..a to až nebude na grilování venku, budou dělat žranice uvnitř…a hlučet budou dál a dál. Špatná volba podnájmu.
Je pravda, že blízko mě byli v pronájmu asiati..a dělali strašný hluk po ceý rok. Hlučeli, do bytu se jich každý večer vešlo tak 20..nakonec jim majitel neprodloužil nájemní smlouvu..
@ViolaGrunge přestěhovat se, nebo pořád po 22. h volat pčr.. někoho to bavit přestane, otázka koho.
@ViolaGrunge pokuď to vdí jen Tobě tak s tím asi moc neuděláš (jo můžeš volat pčr ale pak budeš muset skousnout komplet naštvaný sousedy ( takže buď si na to zvykneš )jak Ty aj dcera) a nebo budeš hledat nový podnájem a poučena touto situací se budeš nejprve informovat na sousedy a pak až se budeš stěhovat ![]()
Po 22.hod bych volala policii a jinak bych milé sousedy pravidelně budila, když budou po probdělé noci dospavat.
@ViolaGrunge
Tak to ti nezávidím, ale nechtěj bydlet v baráku se samejma „romama“ - ti. lidé co nutně potřebují pomoc pracujících skrze dávky, ale jim je slovo „práce“ cizí a dělají jen bordel okolo a místo zpětného pozdravení ti vyhrožují „cikánského férovkou“ tzn. Tobě je 20 tak jich je na tebe taky 20
(nemyslím tím všechny). Btw co máš proti asiatům?:-D