Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zeptej se jí přímo, jestli s tebou má nějaký pracovní problém a požádej ji, aby o tobě laskavě přestala šířit drby, protože je to silně neprofesionální… ![]()
@Black Cat píše:
Zeptej se jí přímo, jestli s tebou má nějaký pracovní problém a požádej ji, aby o tobě laskavě přestala šířit drby, protože je to silně neprofesionální…
Ona se mi jiste neprizna, ano šířim o tobě drby. Ještě se mi vysměje, ze o me nemluví.
@Anonymní píše:
Ona se mi jiste neprizna, ano šířim o tobě drby. Ještě se mi vysměje, ze o me nemluví.
No tak se ti nepřizná. Důležitý je, že jí dáš jasně najevo, že tohle chování je prostě přes čáru.
@Black Cat píše:
No tak se ti nepřizná. Důležitý je, že jí dáš jasně najevo, že tohle chování je prostě přes čáru.
Děkuji, ze se mi snazis poradit
ji to právě bude ještě víc bavit a bude se usmivat jak hloupá. Když uvidí, ze mi to vadí, bude ji to hrat na duši.
![]()
@Anonymní píše:
Děkuji, ze se mi snazis poradit![]()
ji to právě bude ještě víc bavit a bude se usmivat jak hloupá. Když uvidí, ze mi to vadí, bude ji to hrat na duši.
![]()
No tak se usmívej jak sluníčko na hnoji a měj ji prostě v paži.
Na druhou stranu… Kdyby o tobě nemluvili, tak bys musela být hrozně nudná a nezajímavá osoba.
@Black Cat píše:
No tak se usmívej jak sluníčko na hnoji a měj ji prostě v paži.
Na druhou stranu… Kdyby o tobě nemluvili, tak bys musela být hrozně nudná a nezajímavá osoba.
Asi nejlepší reseni
asi jsem pro ni zajímavá. ![]()
Měla jsem kolegyni, která si mě furt brala do úst, pořád mě se všema řešila a všude pomlouvala a bylo mi to fuk ![]()
Vůbec se tím nezabývat…Já myslím, že pokud mají kolegyně mozek a nějakou soudnost, její chování berou s nadhledem..A ty kolegyně se s tebou baví a jednají normálně? Holt pracuješ tam, kde je slepičárna. Já ted taky nastoupila do práce mezi děvčata, ale s jakou mě přijali, je úžasné, a doufám, že to vydrží. Jinak bych asi neměla problém si s dotyčnou promluvit osobně..
@Lekninka91 taky se musím naučit, aby mi to bylo fuk
ona je fakt hrozná.
@pannda ano,baví a jednají semnou normálně. Jen ona porad hraje nějaké divadlo a ještě se při tom usmívá.
Přeji ti, aby to vydrželo a byla jsi v dobrem kolektivu ![]()
Já i kdybych si s ni promluvila osobně už by to věděla cela firma, ale s její verzi a ještě by byla rada, ze to řešil, ze mi její chování vadí.
Zdravím. Prosím o zachování anonymity, je to pro me citlivé téma mezilidských vztahu.

V práci je kolegyně, která se mnou stále zabývá a povídá o me ostatním, kteří k ni maji blíž než já. Zajisté mi neřeknou co o me povida a jak se mnou zabývá. Ale člověk není slepý a vidí jak se chová.
Přestěhovala se z vesnice do města a jezdí do prace stejnou linkou, kterou nás jezdí vic, opakují, ona ma k těm lidem pracovně blíž. A začalo zase z její strany divadlo.
Jak jezdim s nimi, snaží se s nimi spolcit proti me. Dokud nejezdila, vše bylo v klidu a v pořádku. Ale člověk vidí jak ona se chová, podle gest, mimiky, atd..ze jezdim stejnou linkou, je z toho hotova. Typu-ona jezdí s nama, atd..
Co s ni? Jak se bránit?