Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím pište, už máte něco za sebou já fakt asi nic nenadělám s takovýma lidma ![]()
Píšeš hrozně zmateně.
No tedkom vlastně ne, dluhy máme na pojištění, práci nemám,
vlastníkem je můj tatka a jeho sestra která všecko ukradla a dala to dceři, která má půl baráku neukázali ani žádný papír a prodávaj barák…a vlastně ten její přítel nás vystrnadil ještě měl dát peníze vlastně po babičce od tatky jako mamka není to přetažené za vlasy??a nic neudělám protože nemám pravomoce a s rodičema nehnu a ted ještě přítel:(děkuji moc že píšete
A byt byl přítele ale nejsou peníze omlouvám se ale psaní mi nejde, píšu rychle a jsem naštvaná.. ![]()
Tak si napiš plnou moc a nechej ji rodičům podepsat až budou lehce mimo. Pak můžeš začít jednat.
Já z toho nechápu ani hlavu ani patu
Vůbec nevím, o čem píšeš. Zkus to napsat srozumitelněji. Vaši měli barák ale bydlí u tebe a u tvého přítele. Proč? Byt ve kterém všichni bydlíte se prodává/končí vám smlova či co?
No není zaplacen takhle to myslím promin
a jsme tu nakvartýrovaní všichni kvůli tomu baráku jako brát si rodiče je asi nejhorší věc na světě.
Na ubytovnu je nevykopu protože tam je prý verbeš, nemám kouzelnou hůlku
acjo omlouvám se Vám ale občas se musím někde vylít
Přiznám se, že taky nechápu a nemá to hlavu ani patu. Píšeš, že polovina baráku byla tvého taťky, takže jeho sestra nemůže jeho polovinu bez jeho souhlasu a vědomí prodat! Vždyť je psaný jako spolumajitel na katastru nemovitostí. Proč to tvé rodiče nezajímá také nepíšeš… Jsou nemocní? Mají problém s alkoholem? Na jakém pojištění dlužíte? Myslíš na zdravotním nebo jakém? Píšeš to zmateně a chybí ti čárky ve větách, takže je to docela oříšek přelouskat ![]()
Jo přesně takhle jsou alkáči a všecko hodí na mě. o nic se nestarají uplně maras.jo trosšku si to pochopila dík ![]()
Ahoj holky musím se vypsat nebo už fakt nemůžu. Přítel měl práci vzali jsme byt a kvůli těžké situaci s rodičma jsme je vzali k sobě, ale oni vůbec neposlouchají a dělají si co chtějí ted se barák kde předtím rodiče bydlely prodává a nedostane tatka nic
už jste zažily někdy něco podobného nemůžu je dokopat nikam pořád pijou, tady ted byt taky končí protože není práce a pochopitelně i peníze a s toho baráku nás vykoply s trvalým bydlištěm co mám dělat jsem mladá a dneska jsem se rozešla s přítelem prosím pomozte…je mi hrozně
A nejhorší že je po mě smutno je to všechno kvůli prachům prosím zkuste se vžít do mě já vím nejsem jediná na světě, ale chci normální život
a chybí mi přítel a ještě rodiče achjo děkuji