Problémy a kolotoč kolem rodičů

Anonymní
17.2.13 13:07

Problémy a kolotoč kolem rodičů

Ahoj holky musím se vypsat nebo už fakt nemůžu. Přítel měl práci vzali jsme byt a kvůli těžké situaci s rodičma jsme je vzali k sobě, ale oni vůbec neposlouchají a dělají si co chtějí ted se barák kde předtím rodiče bydlely prodává a nedostane tatka nic :(( už jste zažily někdy něco podobného nemůžu je dokopat nikam pořád pijou, tady ted byt taky končí protože není práce a pochopitelně i peníze a s toho baráku nás vykoply s trvalým bydlištěm co mám dělat jsem mladá a dneska jsem se rozešla s přítelem prosím pomozte…je mi hrozně :zed: A nejhorší že je po mě smutno je to všechno kvůli prachům prosím zkuste se vžít do mě já vím nejsem jediná na světě, ale chci normální život :) a chybí mi přítel a ještě rodiče achjo děkuji :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.2.13 13:09

Prosím pište, už máte něco za sebou já fakt asi nic nenadělám s takovýma lidma :((

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.13 13:10

Píšeš hrozně zmateně.

1. kdo je vlastníkem původního domu, kde rodiče bydleli?
  2. kdo je vlastníkem bytu, kde teď bydlíte
  3. máte dluhy? u koho a kolik?
  4. kolik je vám let?
  5. máš práci?
  • Citovat
  • Upravit
35775
17.2.13 13:12

Takze nemas i s rodicema kde bydlet, nebo jak to myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.13 13:18

No tedkom vlastně ne, dluhy máme na pojištění, práci nemám, :nevim: :zed: vlastníkem je můj tatka a jeho sestra která všecko ukradla a dala to dceři, která má půl baráku neukázali ani žádný papír a prodávaj barák…a vlastně ten její přítel nás vystrnadil ještě měl dát peníze vlastně po babičce od tatky jako mamka není to přetažené za vlasy??a nic neudělám protože nemám pravomoce a s rodičema nehnu a ted ještě přítel:(děkuji moc že píšete

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.13 13:19

A byt byl přítele ale nejsou peníze omlouvám se ale psaní mi nejde, píšu rychle a jsem naštvaná.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.13 13:20

Tak si napiš plnou moc a nechej ji rodičům podepsat až budou lehce mimo. Pak můžeš začít jednat.

• Citovat
  • Upravit
neprihl. Mikajelka
17.2.13 13:24

Já z toho nechápu ani hlavu ani patu :nevim: Vůbec nevím, o čem píšeš. Zkus to napsat srozumitelněji. Vaši měli barák ale bydlí u tebe a u tvého přítele. Proč? Byt ve kterém všichni bydlíte se prodává/končí vám smlova či co?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.13 13:25

Jo jako na sociální služby?? prosím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.13 13:27

No není zaplacen takhle to myslím promin :think: a jsme tu nakvartýrovaní všichni kvůli tomu baráku jako brát si rodiče je asi nejhorší věc na světě.

• Citovat
  • Upravit
35775
17.2.13 13:27

Ja jsem mimo fakt.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.13 13:29

Na ubytovnu je nevykopu protože tam je prý verbeš, nemám kouzelnou hůlku :zed: acjo omlouvám se Vám ale občas se musím někde vylít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.13 13:30

Tak nic tak to nehte děkuji za snahu ale to psaní :nevim: nic moc

• Citovat
  • Upravit
7323
17.2.13 13:30

Přiznám se, že taky nechápu a nemá to hlavu ani patu. Píšeš, že polovina baráku byla tvého taťky, takže jeho sestra nemůže jeho polovinu bez jeho souhlasu a vědomí prodat! Vždyť je psaný jako spolumajitel na katastru nemovitostí. Proč to tvé rodiče nezajímá také nepíšeš… Jsou nemocní? Mají problém s alkoholem? Na jakém pojištění dlužíte? Myslíš na zdravotním nebo jakém? Píšeš to zmateně a chybí ti čárky ve větách, takže je to docela oříšek přelouskat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.13 13:42

Jo přesně takhle jsou alkáči a všecko hodí na mě. o nic se nestarají uplně maras.jo trosšku si to pochopila dík :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová