Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vadí. Vadí mi smrad, vzhled, chuť (pokud zvracím já a né pes nebo chlap), vadí mi i samotnej zvuk, kterej dávení vyvolává. No naštěstí pes má grcky malý a chlap když už, tak ví, že do záchodu a úklid je taky na něm
Jo a těžko říct, jestli radši zvracet sama nebo někoho vidět, záleží koho. No, snad budu mít neblicí dítě, ale po psovi úklid zvládám, tak snad to nebude o tolik horší??? Mmch. nejlepší psí grcka je u dveří na koberci ![]()
Mě moje zvracení vadit nemůže, bo bych nemohla být podruhé těhotná, ale je fakt že jsem to po sobě nemusela nikdy uklízet
muset to uklízet po někom, přidám k tomu nejspíš i svůj obsah žaludku a vlastní dítě nevyjímaje
naštěstí mám štěstí
@Seizdra nám pes taky blije u dveří na koberec, a když jde někdo z venku tak to krásně rozmázne
a jestli teda můžu
tak psí blití, je oproti dětskému chuťovka, tak si to užívej, protože s dětského se mi chce blít taky ![]()
Vadí. U sebe už jsem nato zvykla. Obě těhotenství jsem zvracela skoro do 6 měsíce ze začátku i 30×denně, špitál, kapačky, no radosti. ![]()
To je teda diskuze na zvracení
![]()
Já osobně to teda nesnáším u kohokoli. Syn ublinkával více než do roka. Když blinkal jen mlíčko, tak to šlo, i když mě někdy zeblil od hlavy až k patě a běžně jsem to měla i za podprdou. Ale jak začal příkrmy, tak to byl děs. Jogurt začal dostávat až kolem 3/4 roku a dvě hodiny natrávenej jogur (i cokoli jiného) je teda extra kekel a ta podlaha, no fuj ![]()
@K.Black píše:
@Seizdra nám pes taky blije u dveří na koberec, a když jde někdo z venku tak to krásně rozmáznea jestli teda můžu
tak psí blití, je oproti dětskému chuťovka, tak si to užívej, protože s dětského se mi chce blít taky
Dětský je horší? Hm, aspoň nějakej předboj
jo, ona zvrací zásadně tam, protože čeká, že ji pustíme ven
Vadí mi to slyšet či vidět, naštěstí jsme dnes shodou okolnosti konstatovali, že naše starší ještě nikdy nezvracela.
Jednou zvracelo dítě v rodině, kde jsem byla jako aupair a to jsem myslela, že z toho budu taky.
U mne mi to taky vadí, ale vždycky se mi potom uleví, což je dobře. Naštěstí je to velmi zřídka, tak jednou za 3-5 let.
Psa nemáme.
Vadí mi smrad, zvuk ani ne, po nikom kromě syna který je malý a ještě nedoběhne na zachod neuklízím, vždy to jde tam kde má. A pak ještě pejsek když jednou za rok zvrací, když mu někdo dá to co nemá, ale toho je málo a je to na plovoučce utřu a hotovo.
@K.Black
vadí mi veškeré blití..
a to dětské je nejlepší.. hlavně po koupání půl žaludku Sunaru -
![]()
Holky a u bliti u sebe samé vám vadí co přesně? To dávení? Mně asi to, a pak taky ten pocit, že to za chvíli vyletí. Jeden z důvodů, proč nepiju a když, tak max dvojku vína, abych předešla bliti
a co uklízení po např. totálně zničeným chlapovi, nebo třeba po někom v práci, např. pokud jste uklízečka ve školce, baru…
@Seizdra kdyby chlap došel domů jako dělo tak spí venku na rohožce..
nejsem povinná jeho zvratky uklízet ![]()
@jenny.fields píše:
Vadí mi to slyšet či vidět, naštěstí jsme dnes shodou okolnosti konstatovali, že naše starší ještě nikdy nezvracela.
Jednou zvracelo dítě v rodině, kde jsem byla jako aupair a to jsem myslela, že z toho budu taky.
U mne mi to taky vadí, ale vždycky se mi potom uleví, což je dobře. Naštěstí je to velmi zřídka, tak jednou za 3-5 let.
Psa nemáme.
To mi říkala kámoška, že si jako aupair zvykla rychle a ani ji to nevadilo uklízet, ten kluk blil vždycky při každé cestě autem. Ona pak uklízela. Děcku bylo tak 7
Hezkou sobotu přeji
Vadí vám, když někdo (dítě, dospělej, pes, kočka, slon…) zvrací? Jak zvládáte úklid? A co zvracení u vás samých? Snášíte líp koukání nebo zvracení?