Vadí Vám zvracení?

K.Black
16.2.13 17:46

Vadí Vám zvracení?

Hezkou sobotu přeji :kytka:

Vadí vám, když někdo (dítě, dospělej, pes, kočka, slon…) zvrací? Jak zvládáte úklid? A co zvracení u vás samých? Snášíte líp koukání nebo zvracení? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
16.2.13 17:47

Vadí. Vadí mi smrad, vzhled, chuť (pokud zvracím já a né pes nebo chlap), vadí mi i samotnej zvuk, kterej dávení vyvolává. No naštěstí pes má grcky malý a chlap když už, tak ví, že do záchodu a úklid je taky na něm :D Jo a těžko říct, jestli radši zvracet sama nebo někoho vidět, záleží koho. No, snad budu mít neblicí dítě, ale po psovi úklid zvládám, tak snad to nebude o tolik horší??? Mmch. nejlepší psí grcka je u dveří na koberci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.2.13 17:48

Mě moje zvracení vadit nemůže, bo bych nemohla být podruhé těhotná, ale je fakt že jsem to po sobě nemusela nikdy uklízet :D muset to uklízet po někom, přidám k tomu nejspíš i svůj obsah žaludku a vlastní dítě nevyjímaje ;-) naštěstí mám štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.2.13 17:51

@Seizdra nám pes taky blije u dveří na koberec, a když jde někdo z venku tak to krásně rozmázne :lol: a jestli teda můžu ;) tak psí blití, je oproti dětskému chuťovka, tak si to užívej, protože s dětského se mi chce blít taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5575
16.2.13 17:52

Vadí. U sebe už jsem nato zvykla. Obě těhotenství jsem zvracela skoro do 6 měsíce ze začátku i 30×denně, špitál, kapačky, no radosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
16.2.13 17:53

Nic mi nevadí, jen ten smrad :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
16.2.13 17:54

To je teda diskuze na zvracení :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já osobně to teda nesnáším u kohokoli. Syn ublinkával více než do roka. Když blinkal jen mlíčko, tak to šlo, i když mě někdy zeblil od hlavy až k patě a běžně jsem to měla i za podprdou. Ale jak začal příkrmy, tak to byl děs. Jogurt začal dostávat až kolem 3/4 roku a dvě hodiny natrávenej jogur (i cokoli jiného) je teda extra kekel a ta podlaha, no fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.2.13 17:54
@K.Black píše:
@Seizdra nám pes taky blije u dveří na koberec, a když jde někdo z venku tak to krásně rozmázne :lol: a jestli teda můžu ;) tak psí blití, je oproti dětskému chuťovka, tak si to užívej, protože s dětského se mi chce blít taky :mrgreen:

Dětský je horší? Hm, aspoň nějakej předboj :think: jo, ona zvrací zásadně tam, protože čeká, že ji pustíme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.2.13 17:55

Vadí mi to slyšet či vidět, naštěstí jsme dnes shodou okolnosti konstatovali, že naše starší ještě nikdy nezvracela.
Jednou zvracelo dítě v rodině, kde jsem byla jako aupair a to jsem myslela, že z toho budu taky.
U mne mi to taky vadí, ale vždycky se mi potom uleví, což je dobře. Naštěstí je to velmi zřídka, tak jednou za 3-5 let.
Psa nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240

Vadí, ale co naděláš. Nejhorší je ten pach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucyhavirov@seznam.cz

Vadí mi smrad, zvuk ani ne, po nikom kromě syna který je malý a ještě nedoběhne na zachod neuklízím, vždy to jde tam kde má. A pak ještě pejsek když jednou za rok zvrací, když mu někdo dá to co nemá, ale toho je málo a je to na plovoučce utřu a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
16.2.13 17:56

@K.Black :zed: :zed: vadí mi veškeré blití.. :poblion: a to dětské je nejlepší.. hlavně po koupání půl žaludku Sunaru - :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
21848
16.2.13 17:57

Holky a u bliti u sebe samé vám vadí co přesně? To dávení? Mně asi to, a pak taky ten pocit, že to za chvíli vyletí. Jeden z důvodů, proč nepiju a když, tak max dvojku vína, abych předešla bliti :mrgreen: a co uklízení po např. totálně zničeným chlapovi, nebo třeba po někom v práci, např. pokud jste uklízečka ve školce, baru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.2.13 17:58

@Seizdra kdyby chlap došel domů jako dělo tak spí venku na rohožce.. :roll: nejsem povinná jeho zvratky uklízet :poblion:

• Citovat
  • Upravit
21848
16.2.13 17:59
@jenny.fields píše:
Vadí mi to slyšet či vidět, naštěstí jsme dnes shodou okolnosti konstatovali, že naše starší ještě nikdy nezvracela.
Jednou zvracelo dítě v rodině, kde jsem byla jako aupair a to jsem myslela, že z toho budu taky.
U mne mi to taky vadí, ale vždycky se mi potom uleví, což je dobře. Naštěstí je to velmi zřídka, tak jednou za 3-5 let.
Psa nemáme.

To mi říkala kámoška, že si jako aupair zvykla rychle a ani ji to nevadilo uklízet, ten kluk blil vždycky při každé cestě autem. Ona pak uklízela. Děcku bylo tak 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová