Vadí Vám zvracení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
16.2.13 23:31
@Jitka1976 píše:
U dcery to nesnáším…psychicky…že jí nemůžu pomoc :(…u mě samotné mi to nevadí-vím, že příde úleva, když to půjde ven… :poblion: a v práci??? Někdo to po těch dětech musí ve třídě uklidit, že jo??? :mrgreen:

A to nedělají uklízečky? 8o a stává se to často? A kolik si jich řekne zavčas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
16.2.13 23:33
@Seizdra píše:
Ttj, já myslela že i další :D a kočka blije co?

To radši nechtěj vědět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.2.13 23:35
@anoli30 píše:
To radši nechtěj vědět. :mrgreen:
:lol: :mrgreen: já znám akorát chlupy, z pohádek. Takovej ten smotek :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
16.2.13 23:40

@Seizdra Bohužel ne…pokud to nestihne na WC, uklízím já ve třídě…než bych běhala po školce a scháněla školnici, tak mi to ve třídě dětičky roznosí na bačkůrkách…a nemůžu odejít ze třídy, když mi tam zvrací dítě (co kdyby se začalo dusit nebo tak něco)a posílat čtyřleťáka hledat někoho na úklid je taky nereálný…odpoledne jsem třeba v celé budově školky sama…takže uklízím já…jinak jsem nezažila, že by dítě stihlo doběhnout ze třídy na WC…ono to u malých dětí jde strašně rychle…a většinou zvrací obloukem…ohodí všechno v okolí jednoho metru…A jak často? No…někdy třeba půl roku nikdo a pak 3-4 děti během dne…takové ty střevní virozy v kolektivu…

• Citovat
  • Upravit
23864
16.2.13 23:40
@Seizdra píše: :lol: :mrgreen: já znám akorát chlupy, z pohádek. Takovej ten smotek :D

Zlatý chlupy. :mrgreen: :mrgreen:
Já znám hodně rozkousaný myši a natrávenou konzervu, která se pak všude rozleje. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.2.13 23:43
@Jitka1976 píše:
@Seizdra Bohužel ne…pokud to nestihne na WC, uklízím já ve třídě…než bych běhala po školce a scháněla školnici, tak mi to ve třídě dětičky roznosí na bačkůrkách…a nemůžu odejít ze třídy, když mi tam zvrací dítě (co kdyby se začalo dusit nebo tak něco)a posílat čtyřleťáka hledat někoho na úklid je taky nereálný…odpoledne jsem třeba v celé budově školky sama…takže uklízím já…jinak jsem nezažila, že by dítě stihlo doběhnout ze třídy na WC…ono to u malých dětí jde strašně rychle…a většinou zvrací obloukem…ohodí všechno v okolí jednoho metru…A jak často? No…někdy třeba půl roku nikdo a pak 3-4 děti během dne…takové ty střevní virozy v kolektivu…

Tak to tleskám že ještě nepridáš 8o tak ono je fakt, že nic jinýho nezbyde, ale ne každej na to má žaludek. A tobě to nikdy nevadilo, nebo sis prostě zvykla? Zvracení ‚obloukem‘ je tu docela často zmiňovaný, radši nevědět, co si pod tím pojmem představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.2.13 23:45
@anoli30 píše:
Zlatý chlupy. :mrgreen: :mrgreen:
Já znám hodně rozkousaný myši a natrávenou konzervu, která se pak všude rozleje. :roll: :mrgreen:

No fuj. Zlatý blitky naši psice, ta většinou dřevo, když ji nesedne :D teď naposled ji zaskočila kost, tak to hodila ven s žaludeční šťávou, párkrát sušenou plici, co má jako pamlsek, granule a konzervu taky občas. Myš naštěstí ne, ble :D zas lepší vyblita než živá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
16.2.13 23:51

@Seizdra Tobě dítě nikdy nezvracelo obloukem? Moje dcera je teda přeborník v hodu do dálky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tedy spíš byla…už zvrací normálně…ale malé děti to většinou „hází“ obloukem…
Nikdy mi to nedělalo problém…že by se mi z toho dělalo zle nebo tak něco…(jen u dcery ten psychický stav, že jí to nemůžu ulehčit…že trpí a já nemůžu nic dělat)a ve školce na to není čas…rychle to uklidit…umýt dítě…volat rodičům…zabavit ostatní děti…to ani nevnímáš…kolikrát to není jen zvracení…jde to zároveň i spodem a to je teprve mazec… :D

• Citovat
  • Upravit
21848
16.2.13 23:53
@Jitka1976 píše:
@Seizdra Tobě dítě nikdy nezvracelo obloukem? Moje dcera je teda přeborník v hodu do dálky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tedy spíš byla…už zvrací normálně…ale malé děti to většinou „hází“ obloukem…
Nikdy mi to nedělalo problém…že by se mi z toho dělalo zle nebo tak něco…(jen u dcery ten psychický stav, že jí to nemůžu ulehčit…že trpí a já nemůžu nic dělat)a ve školce na to není čas…rychle to uklidit…umýt dítě…volat rodičům…zabavit ostatní děti…to ani nevnímáš…kolikrát to není jen zvracení…jde to zároveň i spodem a to je teprve mazec… :D

Hele je mi 21 a moje dítě začne zvracet nejdřív za 2 měsíce (doufám) :mrgreen: a ostatní děti to zvládají v pohodě? Nikdo ti nepřidal? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.2.13 23:54

Trochu fekál topic tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
17.2.13 00:05

@Seizdra :mrgreen: Aha…tak to jo…tak to ti raději nebudu říkat, jak mě jednou dcera v noci celou pozvracela a když jsem jí nesla umýt (a sebe taky) do koupelny, tak mě i pos***la… :mrgreen: Sakra…už jsem to řekla…promiň… :D Děti celkem jo…většinou i pomáhají…přinesou ručník…vlhký ubrousky…podají telefon…zatím se nestalo, že by to spustilo zvracecí lavinu… :poblion: :poblion: :poblion:
Spíš rodiče se vždycky omlouvají, že jsem to MUSELA uklízet…jako by za to to dítě mohlo…nebo to udělalo schválně…tak je ještě uklidňuju, že se to přece může stát…

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
17.2.13 00:07

@Seizdra Hele…co ty víš, co tam „uvnitř“ to tvoje dítě dělá??? :D

• Citovat
  • Upravit
16906
17.2.13 07:55

Jste mi připomněly (pěkně po snídani), že nenávidim ten stav před tim, než to přijde. Jak je mi horko, rychle mi buší srdce, potim se a ČEKÁM, až to budu moct vyhodit ven. A třeba 10× za noc letim k záchodu s dobrou náladou, že se mi uleví…a ono zas nic. Jednou jsem si tam prst (do krku) taky strčila a bylo to ok. Ale opakovat se mi to nechce.

Jinak tahání čínskejch nudlí ze žaludku :pankac: :pankac: :pankac:

Máme fenku z útulku, je to hrozný tornádo, sežere, co vidí. Ani to nemusí bejt k jídlu, do tý držky strčí všechno. Žere strašně rychle a nepřemejšlí co. Jednou jsme si udělali hezkej večer u sushi a jeli do kina. K sushi jsme dostali pořádnej kus wasabi - takovou kouli velikosti větší hopsakoule. Přítel to ani nejedl, že je fakt brutální. No co se nestalo, ta naše raketa to zblajzla. Si ani neumim představit, jak jí muselo bejt. Je malá. Já nesnim ani kousek wasabi, bych se po…a ona to do sebe narvala celý. Pak blila a blila…ale myslim, že jí to klidně mohlo zabít, kdyby měla třeba slabší srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.2.13 09:34
@Jitka1976 píše:
@Seizdra Hele…co ty víš, co tam „uvnitř“ to tvoje dítě dělá??? :D

Nechci vědět :D ale nemusím to uklízet :D dcera dobrý no, chudák malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.2.13 09:36
@Izzz píše:
Jste mi připomněly (pěkně po snídani), že nenávidim ten stav před tim, než to přijde. Jak je mi horko, rychle mi buší srdce, potim se a ČEKÁM, až to budu moct vyhodit ven. A třeba 10× za noc letim k záchodu s dobrou náladou, že se mi uleví…a ono zas nic. Jednou jsem si tam prst (do krku) taky strčila a bylo to ok. Ale opakovat se mi to nechce.

Jinak tahání čínskejch nudlí ze žaludku :pankac: :pankac: :pankac:

Máme fenku z útulku, je to hrozný tornádo, sežere, co vidí. Ani to nemusí bejt k jídlu, do tý držky strčí všechno. Žere strašně rychle a nepřemejšlí co. Jednou jsme si udělali hezkej večer u sushi a jeli do kina. K sushi jsme dostali pořádnej kus wasabi - takovou kouli velikosti větší hopsakoule. Přítel to ani nejedl, že je fakt brutální. No co se nestalo, ta naše raketa to zblajzla. Si ani neumim představit, jak jí muselo bejt. Je malá. Já nesnim ani kousek wasabi, bych se po…a ona to do sebe narvala celý. Pak blila a blila…ale myslim, že jí to klidně mohlo zabít, kdyby měla třeba slabší srdce.

To čekání taky nesnáším! A takovej borec abych si pomohla zas nejsem :D wasabi? Se divím, že jen blila! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová