Problémy doma s přítelem :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
11.7.16 09:36

A to si necháš na víkend vzít 4m dítě? Předpokládám, že tedy nekojíš, ale stejně? To si on jako dupne, že když se rozejdete, tak ti vezme dítě? Takhle to nefunguje zlato :) Myslím, že jen zneužívá tvého možná mládí a naivity… Tak o tom řekni svým rodičům, těm to nevadí? Já bych tedy byla opatrná a popřípadě zašla na tu soc. a zažádala o svěření do péče, pokud budou hádky přetrvávat. Je vidět, že přítel bude asi silnější kalibr než ty, tak abys nezaplakala a o miminko nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
11.7.16 09:50

V první řadě se koukej vzchopit. Už nejsi puberťačka, už jsi dospělá žena, co má malé dítě.

Uvědom si, z jakého důvodu se on (dle tvého popisu) chová jako pitomec.

V první řadě, přestala bych se chovat jako malá holka. Tobě je jako jedno, že víkend jsi doma sama, bez malýho dítěte? Raději nebudeš bojovat, ale necháš si přikazovat?

Na tvém místě bych se snažila s tchýní najít řeč, a rázně se chlapovi postavit. Nevidím důvod, proč by každý víkend musel být celý u jeho matky. Snad jste rodina a můžete mít i vlastní plány, ne?

Jinak bez urážky, ale z toho jak píšeš, na mě opravdu působíš docela nevyzrále, nezkušeně…

• Citovat
  • Upravit
11.7.16 09:50

Holky vím že jsem mladá ale nechtěla jsem ho dát pryč :-) :(.! Říká ji že doma nic nedělám, ale vždy když přijde má doma navřené, uklizeno, a postaráno o dítě,, chodím na procházky sedím s ním na dvorku, ale stále je ro pro nej málo, prý ho nenechám po noční vyspat, což to je naprostá lež ale jehi maminka mi ro věří :(.#! Vím neumím říct svůj názor…

Mí rodiče ho nemají rádi, celou minulost prochlastal a proseděl na diskotékách :(ted se pouze před svou mámou tváří jako důležitej táta a ukazuje jak vše moc umí, to že nechá plakat dítě 10 minut je pro me moc, občas ho poprosim aby ho pochoval, ale prý mu poplakat neuškodí…
Přijede dom z práce a první co je tak shlèdne fb pak jde za synem a nakonec jsem až Já se slovy, ahoj co jsi dnes udělala? :)
Holky bojím se,, že o něj přijdu mé příjmy jsou pouze mateřská :( on vydělává 20 000 měsíčně :(.! Ja nemám ani dostudovanou střední školu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
11.7.16 09:53

@Vendula1311 nepřijdeš o něj. jak už jsem psala dojdi na OSPOD nebo místní sociálku a oni poradí. Nech si hlavně udělat svěření do péče jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 09:56

@Padme93 když si ho nebude brát ke svojí mámě bude tam jezdit sám a já zůstanu se synem sama doma, nemám řidičák tudíž se ani sama nikam nedostanu :)..!
Bojuju, ale pouze do určité míry, nepotřebuju zůstat sama snažím se spíš hledat kompromis :(..! A jinak „promiň, že se nechávám na svůj věk, ještě nikdy jsem tak stará nebyla :) “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3567

@Vendula1311 Měla jsi dost odvahy nechat si dítě, tak teď začni bojovat za vaši budoucnost ;). Dodělej si střední školu, jde to i s miminkem, určitě tady je několik maminek, které si ji také dodělávají, rády ti poradí a můžete se navzájem podporovat. O dítě nepřijdeš, klid, jsi máma. Snaž se co nejvíce šetřit ať se můžeš postavit na vlastní nohy. Fb je zlo, ale jestli na něm nesedí 2 hodiny a pak jde za vámi, tak se to dá tolerovat. Tak pozvi tchýni k vám ať vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@Vendula1311
@hanča74 píše:
@Vendula1311 nepřijdeš o něj. jak už jsem psala dojdi na OSPOD nebo místní sociálku a oni poradí. Nech si hlavně udělat svěření do péče jak jsem psala.

Ona se bojí, že přijde o toho nabíječe, co vydělává 20 tisíc měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3567
11.7.16 09:58
@Vendula1311 píše:
když si ho nebude brát ke svojí mámě bude tam jezdit sám a já zůstanu se synem sama doma, nemám řidičák tudíž se ani sama nikam nedostanu :)..!
Bojuju, ale pouze do určité míry, nepotřebuju zůstat sama snažím se spíš hledat kompromis :(..! A jinak "promiň, že se nechávám na svůj věk, ještě nikdy jsem tak stará nebyla :) "

Proč by nemohl jezdit ke svojí mámě? A to, že nemáš řidičák neznamená, že se nikam nedostaneš, existuje přece ještě mhd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
11.7.16 09:59

Nelituj se. Že sis pro svý dítě vybrala dle tvého názoru né moc skvělýho tátu je blbý, nicméně teď s tím nic neuděláš.

Doporučuju dodělat si tu školu, dokud jsi na mateřský a máš čas. Při práci a starosti o školkový dítě už na školu ani nevzpomeneš.

Nechat občas dítě plakat není nic hroznýho, ono není dobrý hned při prvním zaplakání chovat a utěšovat, dítě si na to zvykne a je mamánek. Pokud nebrečí hlady nebo z bolesti (což pravděpodobně už poznáš), žádné trauma z desetiminutového pláče mít nebude.

Pokud on přijde z noční, tak seber dítě a na dopoledne a přes oběd jdi ven, do mateřského centra, nebo k rodičům, ke kámošce a prostě ho nech spát. Ono i když jsi doma potichu, stejně se zvukům neubráníš a pokud je nevyspalej, potom je třeba logicky protivnej.

Příspěvek upraven 11.07.16 v 10:05

• Citovat
  • Upravit
36556

@Vendula1311 : Problém je v tom, že a) ty sama jsi dítě, on je skoro dítě, b) on nemá rád tvé rodiče, u kterých bydlíte, a oni jeho, ty nemáš ráda jeho matku a naopak, což souvisí s bodem a.

Pro začátek zkus s jeho matkou najít nějakou společnou řeč. Pokud tvůj chlap vydělává dvacet čistého, není to na pětadvacetiletého cápka, co zbouchnul školačku, vůbec špatný. Asi se trochu polepšil a už jen nechlastá po diskotékách, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Takhle malé dítě, to jsem byla ráda, když mi ho někdo na hodinu dvě podrndal v kočárku. Na víkend bych ho ale pryč nedala, notabene někam, kde si nejsem jistá, jak s ním bude!

K vám oběma, táta je ještě kluk a ve vší úctě, z tebe taky nemám úplně dojem dospělého a rozumného uvažování a chování. Z toho úhlu pohledu možná tchýniny poznámky na tvoji adresu nemusí být vždy úplně mimo mísu. Ty máš malé miminko, to je pravda, ale ona nějaké to dítě už vychovala. jak, to je věc jiná, detaily neznáme, ale prostě těch zkušeností má přeci jen více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
11.7.16 10:02

@Vendula1311 Nebuď na něm závislá, prosímtě.

Že nemáš řidičák je výmluva, můžeš přece ven s kočárkem. Mám plno kamarádek, co cestují s dětma MHD, s kočárkem a opravdu to problém není.

Najdi si svojí vlastní činnost, co vlastně děláš, krom péče o dítě a domácnost?

• Citovat
  • Upravit
11.7.16 10:07

@Bábrdl nejde mi o jeho peníze jen mi jde o to, Že logicky daj dítě tomu co má penize nez kdo dostava 7000 a pak jen 4000 :-) :-) :-)…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
11.7.16 10:13

@Vendula1311 Logicky je to blbost. Doporučuju nastudovat zákony.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
11.7.16 10:16

@Vendula1311 Jsi trošku moc vysmátá, když jde o budoucnost tvého dítěte! Doufám, že nejsi trol!
Takže se vzchop a nějak jednej, školu můžeš začít dodělávat od září, určitě ti ve škole vyjdou vstříc atd. Holky ti tu radí dobře! :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML