Problémy s Facebookem, jak se znovu přihlásit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2080
22.11.25 18:05

Problémy s facebookem

Řeším problém už dlouho
Nevím proč, ale Facebook se mi vypnul a chce ode mě přihlášení. Mám problém. s heslem, 16 let si to opravdu nepamatuju. Je tam sice možnost poslat si heslo na mail. Ten mail je funkční, ale ani jednou mi tam tam to heslo nebo dočasne heslo neprislo. Dala jsem jinou adresu, prý taková není spárovaná se žádným účtem. A na ten mail mi normálně pošta chodí, dokonce upozornění na emimino taky :P telefonni číslo zadáno u registrace, to už nemám
Je nějaká finta, jiný způsob, jak se přihlásit? Nerada bych se prihlsovala, naháněla přátelé a vše odznova
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
22.11.25 18:24
@Bellino píše: Více

Nemohl tě Velký Bratr Meta zablokovat? To se stalo manželovi, z jemu neznámého důvodu ho všechny Fb, Ig atd. zablokovaly. A mě nedávno bloknul seznam, jakási uživatelka mě zřejmě nahlásila za porušení pravidel (nic jsem objektivně neporušila), ale než podstupovat jakési ověření identity, nové přihlašování atd na to prostě prdím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5928
22.11.25 19:37

Mě dnes zmizely všechny zprávy na fb. Nepodařilo se mi to obnovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
22.11.25 19:43

Máš tam nějaký navrácení dle doložení občanky.

Každopádně změn přístup k těmto věcem, je to naprosto šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5325
22.11.25 19:47

@Bellino Jen pro jistotu, do složek jako „Hromadné“, „Spam“, „Nedůležité“, „Promo“, „Přečtu si to za uherský rok“ apod. jsi koukala, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
22.11.25 19:50
@TRG píše: Více

Ano, koukala jsem všechny složky, to dělám vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
22.11.25 19:58

Jasný.. ale jak máš zabezpečeny FB, to nemáš ani tucha a ani tě to nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33136
23.11.25 07:20

Jiný způsob není, žádný dočasný heslo ti ani přijt nemůže, takhle to nefunguje. Přijde ti obnovení hesla, a jestli je ten účet tvůj, tak to někde máš. Prohlédni pořádně všechny složky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.11.25 08:01

Facebook a Instagram je teď na pytel, v týdnu mě hackli, dostali se přes moji emailovou adresu, změnili emaily, hesla, odstranili telefony, přidali dvoufázové ověření, následně mým účtem sdíleli nevhodný obsah a Meta je zablokovala, při pokusu o obnovení mě smazali všechno, krom facebooku, ten to má líp hlídané a také na něm mám osobní fotky, tak jim ověření identitou stačilo… Ten zbytek je nenávratně fuč, byly to pracovní instagramy, svoje foto jsem tam neměla🤷‍♀️A nejsem jediná, komu se to v poslední době stalo, tak bacha, někdo teď útočí, radši dejte všude dvoufázové ověřování🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák