Problémy s kolegyněmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@vokishka tak ve chvili, kdy jsem do skoly prisla, jsem rozhodne nebyla rozhodnuta, ze kolegyne jsou spatne. Snazila jsem se zapadnout, nikdy jsem s tim nemela problem. A v tuto chvili uz nestojim o to, aby me prijaly mezi sebe, ale aby nekomentovaly moji praci, nemely blby narazky pred zaky a proste me jen nechaly na pokoji.
No z te minule diskuze to tak vyplynulo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozrejme to neni tak, ze by vsechny kolegyne byly spatne. Jen 5 kolegyn, se kterymi se bohuzel dost potkavam a ucim jejich tridy mi docela ztrpcuji zivot. Ostatni kolegyne jsou normalni a da se s nimi normalne domluvit ohledne vseho.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@koudeluzadele vzhledem k tomu, ze neucim matematiku, jazyky ani cestinu, ale prirodni vedy, tak si myslim, ze to prijimacky neovlivni. A jak chces ucit zemepis bez map/grafu/schemat?to stejne fyzika. Zaci mnohem lepe chapou fyzikalni zakony zobrazene pomoci obrazku nez popsane textem. Plastelina je idealni na vytvoreni 3D mapy, ktera dava lepsi predstavu o terenu, ktery ovlivnuje nejen pocasi, ale take napr proc na tomto miste tece reka nebo stoji mesto. Takze asi tak k vysvetleni obrazku a plasteliny
A distancni vyuka uz nebude jako na jare. Konkretni skola se bude zavirat max na mesic. Teda alespon podle informaci, co mame.
Šla jste si pro radu, ale jakmile ji dostanete, přesvědčujete sama sebe o tom, jak jste dobrá. To je legrace. Poroučím se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koudeluzadele píše: Šla jste si pro radu, ale jakmile ji dostanete, přesvědčujete sama sebe o tom, jak jste dobrá. To je legrace. Poroučím se
Taky by me zajímalo, kdo ji zásobuje informacemi o uzavirani skol, kdyz u nas nic nevi ani ředitel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učebnice byl měl nosit každý svoje.
@Sany80s přesně tak, máte úplnou pravdu. Pamatuji si, jak mě vždycky štvalo, když jsem ještě chodila do školy, že spolužačka co se mnou seděla v lavici nenosila učebnice a vždycky jsem je musela tahat já! I když jsme se dohodly, že se v tom budeme střídat. A učitelé to neřešili, řekli ať máme alespoň jednu do lavice a bylo. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sany80s kde jsem psala, ze se pise rodicum, kdyz je to podruhe? Psala jsem opakovane. Takze je lepsi davat rovnou poznamky jako ostatni? Pardon, ale misto rady se takhle diskuze toci kolem toho, co vsechno delam spatne a proc to tak delam. Prosim nezamerujme se na styl me vyuky, ale spis na muj problem.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Sany80s kde jsem psala, ze se pise rodicum, kdyz je to podruhe? Psala jsem opakovane. Takze je lepsi davat rovnou poznamky jako ostatni? Pardon, ale misto rady se takhle diskuze toci kolem toho, co vsechno delam spatne a proc to tak delam. Prosim nezamerujme se na styl me vyuky, ale spis na muj problem.
Nedá mi to, promiňte… Ale váš problém právě spočívá ve stylu vaší výuky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koudeluzadele ja nepotrebuji sama sebe presvedcovat. Vy jste se chytla obrazku a plasteliny a psala o prijimackach
Radu jsem od vas bohuzel nedostala.
- Citovat
- Upravit
@vokishka nam reditel na porade rekl, ze zatim je situace takova, ze nechteji zavirat plosne skoly, pokud se situace vyrazne nezhorsi. Chteji je uzavirat podle situace v konretnim regionu a maximalne na mesic.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@koudeluzadele ja nepotrebuji sama sebe presvedcovat. Vy jste se chytla obrazku a plasteliny a psala o prijimackachRadu jsem od vas bohuzel nedostala.
Dobře: tak se na ty staré krávy se zkušenostmi vykašlete (zkuste na ně donášet vedení, to by mohlo pomoci) a dál modelujte s deváťáky (u nichž se snad už předpokládá nějaké abstraktní myšlení, že…).
Stačí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koudeluzadele donaset vedeni opravdu neni muj styl. Proto jsem zde chtela radu, rada bych z toho vedeni vynechala
O starych kravach jsem nic nepsala, na minule skole jsem take mela starsi kolegyne a byly skvele, spoustu veci me naucily. Tohle neni o veku, ale o pristupu.
Tak predpokladat veci muzete, ale nekdy vas realita dokaze poradne prekvapit.
- Citovat
- Upravit
Fandím ti. Konečně učitelka, která k učení přistupuje moderně. Nenech se otrávit zapsklýma babama (a tím myslím, i některé zdejší zpátečnické uživatelky). Kolegyním klidně řekni, že učíš tak, aby to ty děti bavilo a z hodin si odnesly něco, co.si budou schopné pamatovat celý život. Jo a taky nevidím nic špatného Anton, když je jedna učebnice v lavici. Těm dětem to v pohodě stačí.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@vokishka nam reditel na porade rekl, ze zatim je situace takova, ze nechteji zavirat plosne skoly, pokud se situace vyrazne nezhorsi. Chteji je uzavirat podle situace v konretnim regionu a maximalne na mesic.
Tak oni sami nevi, co bude. To bylo řeči, ze nebudou plosna opatření a jsou. Skoly se taky puvodne mely uzavirat podle semaforu. Nakonec jsou někde zavrene v zelené a v oranžové otevřené. To neni informace, kterou by se dalo řídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit