Problémy s kolegyněmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.20 13:49

@Adrasteia urcite jsem nechtela, aby to takto vyznelo. Nemyslimsi, ze tyhle kolegyne neumi ucit a ze jsou spatne ucitelky. Tak si nemyslim, ze to, jak to delam ja je jedine spravne. Co neni spravne je jejich chovani ke me. Nehodnotim jejich styl vyuky.

• Citovat
  • Upravit
8295
4.10.20 14:03
@Anonymní píše:
@Pesimistaa reditel je nadseny. A to je ten problem prave.

takze stare soudruzky maji problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
4.10.20 14:04
@bublinek píše:
Ne, myslím ty řvací, vše je problém. Hlavně po mě nic nechtějte navíc.

rakoska nebo hystricky rev,
to vyjde nastejno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
4.10.20 14:06
@Anonymní píše:
@dedrichov ja nevim, neresila jsem to s vedenim. A prave bych se chtela vyhnout nejakemu „donaseni“. To by mi v me situaci opravdu nepomohlo.

rozemne, ony se soudruzky nakonec utopi ve vlastni stave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
4.10.20 16:14
@Anonymní píše:
@Adrasteia urcite jsem nechtela, aby to takto vyznelo. Nemyslimsi, ze tyhle kolegyne neumi ucit a ze jsou spatne ucitelky. Tak si nemyslim, ze to, jak to delam ja je jedine spravne. Co neni spravne je jejich chovani ke me. Nehodnotim jejich styl vyuky.

Prosim te, neobhajuj se. V posledni dobe kdokoliv tady zalozi diskuzi, tak nektere to otoci tak, aby zakladajici byla ta nejhorsi. A kdyz to nemuzou otocit, tak si neco privymysli, co je zarucene pravda.

Jestli je reditel nadseny, tak by mohl tuto trapnou ostrakizaci ukoncit, ne? At se kolegyne nenamaha, jiste uz hodiny zvladnes i sama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
4.10.20 16:39

Šla bych se ředitele zeptat, jestli jsou ty hospitace nadále nutné, že to poněkud ruší vyučování. Ta kolegyně to má zaplacené, že se jí chce u tebe stát jak bachařka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 16:52

@stín katedrál ano, ma za to nejake male odmeny (nic moc velkyho).

• Citovat
  • Upravit
1072
10.10.20 12:51
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si k vam pro radu. Zacala jsem ted pracovat v nove praci. Driv jsem ucila v Praze na zakladni skole, ale prestehovala jsem se na mensi mesto (20 tis obyv.). Skola je fajn, zaci jsou lepsi nez v Praze, ale problem je s kolegynemi. Jsem tu nejmladsi, vetsina kolegyn ma vic nez 50 a jsou to takove „typicke ucitelky“. Vecne na*rane, decka jsou parchanti, jsou to blbci, co nic neumi atd. Kdyz mam volnou hodinu, tak naproti (mam kabinet do vnitrobloku) uci kolegyne 2. tridu a hrozne po nich rve, az je mi jich fakt lito. :roll: Ja nemam potrebu takto jecet ani na devataky. A tak je to skoro vsude. Pomalu se ani neda ucit, kdyz vedle ve tridach je neustaly rev ucitelek. Ale teda k memu problemu: tim, jak jsem nejmladsi (je mi 30), tak ostatni maji neustale pocit, ze by mi meli rikat co a jak mam delat. Ucim 4 roky, takze uz vim co a jak. Neustale kometuji moji vyuku - proc pouzivam tablety, proc neustale tisknu obrazky, proc nepiseme tolik zapisu, proc s devatakama pouzivam plastelinu (delali jsme 3D model mapy), proc neresim, ze nekdo zapomnel ucebnici (wtf? Vsak jim staci jedna do lavice, ne?!) atd. Jejich filozofie je, ze decka maji sedet, drzet pusu a psat. Ja to mam trochu jinak. Neustale posloucham jejich blby kecy. Snazim se jim vyhybat, ale uplne to nejde. Kdyz jim v klidu reknu svoje, tak to nema zadny efekt a jeste me pomluvi :roll: Co byste delali vy? Odchazet nechci, mam to blizko a deti jsou hrozne fajn.

Říct. jim, že starý postupy a kadry je potřeba předělat na lepší modernější, protože svět se změnil, měly by si to uvědomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat