Problémy s kolegyněmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
4.10.20 12:05
@divine woman píše:
Jsi nejmladší a kolegyně to myslí dobře. Měla bys být ráda, že se ti snaží poradit. Jejich rady se ti nemusí líbit, ale na rozdíl od tebe mají dlouhou praxi. Tak jim to odkývej a budeš mít klid a práci si dělej podle svého. A jak ony ví, co se děje v tvých hodinách? 8o To tě jako špehujou?

Se zepta, kdyz bude chtít poradit, ne? Neučí prvni rok. Nevyžádaný rady taky nesnáším. A navic to nejsou rady, ale blbý řeči. Co je jim po tom, ze neřeší učebnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 12:08

@vokishka tak jasne, jen tu nekdo psal, ze to nemam resit, ze bude distancni vyuka. Na to se proste neda spolehat. Stejne jako se neda spolehat na to, ze skoly pobezi. Nikdo nevi, co bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:09

Zakladatelko chápu, nejsem učitelka, ale moje dobrá kamarádka ano.. Řeší podobné co ty, je skvělá učitelka s detma to umí, není líná učit jinak, děti i rodiče ji mají rádi, ale většině kolegynim leží v žaludku. Dost učitelek jsou zapskle otrávené ženské, pro které jsou děti haranti a víc než co děti naučí je zajímaj drby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:12

@terien psala jsem, ze se pise rodicum. Mame elektronicke zk, takze se jim napise zprava, ze opakovane nenosi ucebnici/sesit/pomucky. Nevidim duvod psat poznamku, kdyz jednou zapomene. Jsem jen lidi proboha.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:14
@Anonymní píše:
Zakladatelko chápu, nejsem učitelka, ale moje dobrá kamarádka ano.. Řeší podobné co ty, je skvělá učitelka s detma to umí, není líná učit jinak, děti i rodiče ji mají rádi, ale většině kolegynim leží v žaludku. Dost učitelek jsou zapskle otrávené ženské, pro které jsou děti haranti a víc než co děti naučí je zajímaj drby.

Dekuji, prave s takovymto typem kolegyn ted trochu bojuji. Nejhorsi je, ze mam svoji praci rada, bavi me. Ale kazde rano je mi blbe, protoze cekam, co zas bude. A nejde si toho nevsimat.

• Citovat
  • Upravit
34473
@Anonymní píše:
@terien psala jsem, ze se pise rodicum. Mame elektronicke zk, takze se jim napise zprava, ze opakovane nenosi ucebnici/sesit/pomucky. Nevidim duvod psat poznamku, kdyz jednou zapomene. Jsem jen lidi proboha.

Já se taky nebavím o jednom zapomenutí. Ale slyším poprvé, že se to řeší výhradně přes třídního učitele, to neumíš napsat sama? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
@Anonymní píše:
Samozrejme to neni tak, ze by vsechny kolegyne byly spatne. Jen 5 kolegyn, se kterymi se bohuzel dost potkavam a ucim jejich tridy mi docela ztrpcuji zivot. Ostatni kolegyne jsou normalni a da se s nimi normalne domluvit ohledne vseho.

Já bych si rady vyposlechla, co by se mi zdálo dobré, z toho bych si něco vzala a jinak bych si dál jela po svém, pochybuju taky, že kolegyni bude dlouho bavit oxidovat pořád na tvých hodinách. Jinak kdybys tu napsala, že do vaší školy přišla nová mladá učitelka, která má jiné metody, které se starším nelíbí, to bys dostala zase sodu, že si zapšklá stará struktura, která neví nic o moderní výuce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.10.20 12:15
@Anonymní píše:
Dekuji, prave s takovymto typem kolegyn ted trochu bojuji. Nejhorsi je, ze mam svoji praci rada, bavi me. Ale kazde rano je mi blbe, protoze cekam, co zas bude. A nejde si toho nevsimat.

Tak na to povolání asi nemáš, když si neumíš uhájit svůj styl vyučování před pár kolegyněmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 12:16

@terien mame pokyn, ze to ma resit tridni. Stejne jako vychovne problemy. Na minule skole jsem to resila sama. Ale jina skola, jina pravidla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:18

@mojara dik za komentar :palec: konecne neco, co mi pomohlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:19

@terien a ja si myslela, ze se kvalita ucitele hodnoti podle jinych kriterii. Vychazeni s kolegy bych tam teda fakt nezaradila :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
4.10.20 12:24
@Anonymní píše:
@terien a ja si myslela, ze se kvalita ucitele hodnoti podle jinych kriterii. Vychazeni s kolegy bych tam teda fakt nezaradila :think:

Učitel musí být hlavně osobnost. Ufňukaná pančelka z Prahy, která se hroutí z toho, že jí pár kolegyní neplácá po ramenou za osvětu, kterou sebou přinesla, mi jako kvalitní pedagog nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.10.20 12:30
@terien píše:
Učitel musí být hlavně osobnost. Ufňukaná pančelka z Prahy, která se hroutí z toho, že jí pár kolegyní neplácá po ramenou za osvětu, kterou sebou přinesla, mi jako kvalitní pedagog nepřipadá.

A ty staré zapšklé baby, které jen kritizují, jsou dle tebe lepší pedagožky? 8o bja bych tedy pro své dítě brala mnohem radši takovou učitelku, jako je zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:30

@terien tak hlavne je potreba si uvedomit, ze ja nikam osvetu neprinasim. Ja si jen delam to svoje a nikomu nedavam rady, co ma jak delat, protoze ja to takhle delam a tak je to dobre. A pokud mas potrebu me napadat, aby sis poskadlila svoje ego, tak prosim. Ale tve komentare jsou zbytecne a nemaji pro me naprosto zadnou informacni hodnotu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:31

@lucenka dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat