Problémy s kolegyněmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
4.10.20 12:32

Drzte se, fandim vam, namisto tech kvokajicich se syndromem vyhoreni, umite zaky zaujmout a daleko vice si odnesou, kez by vas bylo vice :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.10.20 12:32
@lucenka píše:
A ty staré zapšklé baby, které jen kritizují, jsou dle tebe lepší pedagožky? 8o bja bych tedy pro své dítě brala mnohem radši takovou učitelku, jako je zakladatelka.

Já nevím, jestli jen kritizují. Možná jsou lepší pedagožky, možná nejsou, neznám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.10.20 12:33
@Anonymní píše:
@terien tak hlavne je potreba si uvedomit, ze ja nikam osvetu neprinasim. Ja si jen delam to svoje a nikomu nedavam rady, co ma jak delat, protoze ja to takhle delam a tak je to dobre. A pokud mas potrebu me napadat, aby sis poskadlila svoje ego, tak prosim. Ale tve komentare jsou zbytecne a nemaji pro me naprosto zadnou informacni hodnotu.

Na tobě si ego honit opravdu nepotřebuju. Ale nechápu, proč tedy řešíš kolegyně, když jsi si svou výukou tak jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216

Konečně někdo, kdo se nebojí učit jiným způsobem, obzvláště předměty, které nejsou přijímací…moc Vám fandím…za nás na základce bylo jen biflovani a učení se nazpaměť a následně papouskovani u tabule…a dneska si z toho většinu ani člověk nepamatuje..nenechte se odradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Anonymní píše:
@lucenka dekuji :kytka:

Nemáš za co :hug: hlavně se nenech otrávit. Snad bude brzy v českém školství většina učitelů jako ty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 12:34

@Lisianne dekuji, snazim se. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
25897
4.10.20 12:37
@Anonymní píše:
@terien a ja si myslela, ze se kvalita ucitele hodnoti podle jinych kriterii. Vychazeni s kolegy bych tam teda fakt nezaradila :think:

Tak to já si myslím opak. Nemusíš mít kolegyně ráda, ale měla bys s nimi v rámci pracovních kontaktů vycházet. Ono to totiž tu práci dost zpříjemňuje. A taky to vypovídá o osobnosti člověka, jestli se srovná s jinými lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 12:37

@andreabak dekuji, moc si toho vazim. Je to obcas tezke, snazim se „jet si to svoje“, ale bohuzel konkretne nase skola na to zatim neni pripravena. Teda vedeni je, ale nektere kolegyne nejsou uplne nadsene a snazi se mi vse znechutit.

• Citovat
  • Upravit
6161
4.10.20 12:38

Jako ja fakt cumim, co je tady klovajicich kurů domacich. Zakladatelce je tricet, ne osmnáct, a nezaskoluje se na kase na brigádě, ale už čtvrtým rokem dělá svou práci. Kolegyně ji neradi, ale kritizujou za něco, co dělá jen jinak, ne hůře. Nesnáším argumentaci, ze ony maji oduceno a ona ne. To je jaksi logické, kdyz se narodily dřív. Věk může jako zbraň použít jenom blbec. Fakt nechapu, co vas na ni tak irituje. Jestli je to to, ze si dělá věci po svém, tak ja ji naopak fandim. Kopírovat starý struktury, aby byly spokojené, to je traparna. Pak má to školství nějak vypadat. :roll:
Jenom se jí posmivate, jste jak ty jeji kolegyně. Protivné zapskle jedule. Az pujdou moje deti do skoly, tak doufám, ze tam takovych reditelek zeměkoule potkaji co nejmíň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 12:42

@divine woman vsak ja nemam problem s nimi vychazet. Ale prece nemusim snaset jejich komentare, nevyzadane rady a co mi nejvic vadi, blbe pripominky pred zaky. Pomluvy az tak neresim, to je mi jedno. Ale pokud mi jde kolegyne na hospitaci, tak bychom si pak mely sednout v soukromi a rada si vyslechnu jeji nazor. Ale reseni techto veci na chdobe nebo v hodine pred zaky mi fakt vadi. A kdyz se ozvu, tak me sjede, ze ona to bude resit kdy chce a kde chce. Tak nevim, jestli to znamena, ze ja nebo ona jsme spatne ucitelky. Osobne si myslim, ze neznamena.

• Citovat
  • Upravit
34473
4.10.20 12:45
@Anonymní píše:
@andreabak dekuji, moc si toho vazim. Je to obcas tezke, snazim se „jet si to svoje“, ale bohuzel konkretne nase skola na to zatim neni pripravena. Teda vedeni je, ale nektere kolegyne nejsou uplne nadsene a snazi se mi vse znechutit.

Jsou na stejné úrovni jako ty, takže ti můžou akorát políbit… V našem školství se 30 let nic nezměnilo, je to pořád stejná katastrofa a naplno se to projevilo právě v této době. Jestli ty máš metody, jak to změnit, tak fajn, ale pokud nemáš koule na to si to uhájit, tak je to všem prd platný. Tak přestaň fňukat, že je na tebe někdo fujky a postav se za sebe a svůj styl výuky. Jestli na to nemáš, tak jdi třeba do Lidlu, tam budeš platná víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.10.20 12:45

No takhle-pokud se drzis skolnich osnov, je jen na tobe, zda s detmi modelujes, kreslis nebo to do nich drtis jinak. Klidne to takhle i kolegynim rekni. Ze je pro tebe hlavni, aby deti vyuka bavila a skutecne si neco zapamatovaly, nez aby neco nabiflovaly zpameti a za tyden si nepamatovaly ani N. Zvlast pokud se jedna o prirodni vedy a ne prijimaci predmety. Drz se a porad mysli na to, ze babky maji duchod za par :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
4.10.20 12:49
@Anonymní píše:
@vokishka ano, psala. Tehdy jsem videla veci jinak. Zdalo se mi i hrozne zazemi skoly, ale zvykla jsem si. Nakonec je opravdu jediny problem ty kolegyne :oops:

Držím Ti palce. Já bych chtěla takovou učitelku hned. No prostě jim narušuješ zaběhlý stereotyp. Jediná šance je jedním uchem tam a druhým uchem ven a myslet si něco o pr. Obhajovat se, vysvětlovat cokoliv je jen ztráta času a energie, nebudeš si s nimi rozumět zřejmě nikdy, ale to je jen dobře. Zůstaň svá. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 12:50

Já radu nemám, nejsem z oboru. Ale jen vám chci říct, že podle určitě dobrá učitelka jste a budete. Už jenom podle toho jak popisujete svou výuku. Je to pro ty děcka zpestření. Já sama si moc dobře vzpomínám, jak mě i všechny ostatní spolužáky nebavili dlouhosahle zbytečné poznámky, co se vlastně i hůře učili. A tady o této diskuzi se držte, bude to tu najednou samý pedagog a odborník a vy děláte samo sebou vše špatně. :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25897
4.10.20 12:51

Tak seber odvahu a řekni kolegyním, že až budeš potřebovat poradit, tak se zeptáš. A pokud tvoje uvádějící učitelka řeší tvůj styl výuky před žáky a není ochotná se s tebou domluvit na rozhovoru v soukromí, tak s ní před obecenstvem a nemluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat