Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, chci se zeptat, taky vám v posledních dnech blbne Messenger a Facebook?? Mně poslední dobou ano. Mizí ze seznam přátel kontakty, a poslední dobou mi příspěvky komentují cizí lidi s podivnou zprávou. Taky mi chodí žádosti od přátel od pochybných lidí.
A dotaz, když mému příteli na Facebooku zablokují účet kvůli nevhodnému příspěvku, poznám já že on má účet blokován?? Když jsem mu teď chtěla napsat na Messenger, tak mi to píše že kontakt není dostupný. Ale pár minut předtím si dal na profil citlivý příspěvek, za který by mohl mít blok. Moc tomu nerozumím, tak se ptám. ![]()
@patti22 píše:
Zdravím, chci se zeptat, taky vám v posledních dnech blbne Messenger a Facebook?? Mně poslední dobou ano. Mizí ze seznam přátel kontakty, a poslední dobou mi příspěvky komentují cizí lidi s podivnou zprávou. Taky mi chodí žádosti od přátel od pochybných lidí.A dotaz, když mému příteli na Facebooku zablokují účet kvůli nevhodnému příspěvku, poznám já že on má účet blokován?? Když jsem mu teď chtěla napsat na Messenger, tak mi to píše že kontakt není dostupný. Ale pár minut předtím si dal na profil citlivý příspěvek, za který by mohl mít blok. Moc tomu nerozumím, tak se ptám.
Nejdřív bych poprosil o překlad do jazyka našeho kmene ![]()
Jinak pokud má zablokovaný účet tak je jasné že není dostupný ![]()
Ale nechápu to mizí mi že seznamu přátel kontakty ![]()
Dle textu to spíš vidím tak že tě všichni z přátel odstraňují ![]()
Že ti někdo zmizí z přátel tak si tě mohl odstranit…a že ti příspěvky komentují cizí lidi…tak je máš asi nastavené jako veřejné…
Mě blbne Messenger v tom že se mi velmi často neukáže upozornění na zprávu…až když se tam kouknu tak vidím že někdo psal…a vím že se to stává i mým přátelům…proto.uz ho téměř nepoužívám…
@patti22 evidentně vůbec netušíš, že FB má nějaké nastavení soukromí a přístupů. Tam bych začal.
Neblbne. Kontakt ti zmizí, když si te někdo odebere z přátel. A ze je někdo nedostupný muze byt buď ze má blokly cely fb on, nebo ze si zablokoval tebe ![]()
Občas mi blbne messenger a to tak že napíšu zprávu a ta se neodešle. Ale málokdy. Zku aktualizovat, nebo odinstalovat a zase nainstalovat. ![]()
Edit: mrkni také do nastavení soukromí.
No nevím, cely Facebook je úplně k nicemu, já si ho chci odinstalovat. Už x krát jsem klikala na odkazy, ať mi neposílají ta jejich hloupá upozorneni, a stále to občas přijde
fakt se mi to už úplně zprotivilo a nejsem schopna to otevřít ani za účelem smazání, protože to bude zase salva e-mailu a potvrzování a dotazníků ![]()
@patti22 píše:
Zdravím, chci se zeptat, taky vám v posledních dnech blbne Messenger a Facebook?? Mně poslední dobou ano. Mizí ze seznam přátel kontakty, a poslední dobou mi příspěvky komentují cizí lidi s podivnou zprávou. Taky mi chodí žádosti od přátel od pochybných lidí.A dotaz, když mému příteli na Facebooku zablokují účet kvůli nevhodnému příspěvku, poznám já že on má účet blokován?? Když jsem mu teď chtěla napsat na Messenger, tak mi to píše že kontakt není dostupný. Ale pár minut předtím si dal na profil citlivý příspěvek, za který by mohl mít blok. Moc tomu nerozumím, tak se ptám.
Ne, nemám problém ani s jedním. Jestli má přítel zablokovanej profil, tak je jasný, že je nedostupnej. Nějak nechápu to mizení přátel a kontaktů?