Problémy s nočníkem - 15m
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Problémy s nočníkem-15m
V patnácti měsících stále odmítá chodit na nočník…Stoupá si do něj, dává si ho na hlavu, přenáší ho z místa na místo…Už si vážně nevíme rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
měli jsme taky bojkot nočníku, zkuste v klubíčku na WC a nebo na redukci na WC jako mamka/tatka.
Jo a na nočník u nás chodili jen panenky a krtek. Sama sedla až když to před měsícem viděla u dětí na dovče ![]()
hodně zdaru s nočníkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
náš 19m s ním dělá ještě horší kusy, myslím že je ještě času dost, asi nejsou ještě připraveni ![]()
- Citovat
- Upravit
Eliska123 píše:
V patnácti měsících stále odmítá chodit na nočník…Stoupá si do něj, dává si ho na hlavu, přenáší ho z místa na místo…Už si vážně nevíme rady
Jsi byla u nás, ne?
Ale já tedy neřeším, navíc mu ohromně sluší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lleennttiillkkaa píše:
V 15. měsících má na nočník ještě čas.
![]()
s naším mladým jsem to taky tak zkoušela a nebylo možné ho na něj vůbec posadit, spustil takový hysterický řev, chytil se mě za nohu a neodtrhla jsem ho, tak jsem mu s tím dala na chvíli pokoj a týden před druhýma narozeninama začal uplně sám a pak už to šlo rychle. Dítě na to musí přijít samo a nucením mu to jen zprotivíte a tím tuplem bude dělat naschvály. Doby nuceného posazování na nočník v půl roce jsou zaplaťpánbůh snad pryč, fakt t nemá dřív asi smysl. Zkusit-jo-ale pokud to nejde, nelámat přes koleno, stejně si nepomůžete a nedonutíte ho. Někdo je šikovnější a dojde na to dřív, někomu to prostě trvá dýl, taky jsem si myslela, že by se nám to mohlo povést dřív než skoro ve dvou letech, ale prostě to fakt nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15 měsíců je fakt brzo. Od roka jsem já osobně synka s nočníkem seznamovala, jednou za den nebo za dva dny jsem ho tam posadila, ale pouze, když měl náladu a chuť to vyzkoušet. No a dneska jsou synkovi 2 roky a je 2 měsíce bez plen a měsíc i v noci bez pleny. Na nočník nikdy nechtěl, vždycky chtěl na záchod a sám od sebe si začal říkat, takže jsem to měla naprosto bez práce a bez nucení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet, jeeeee, to je kouzelny!!! ![]()
Jinak koukam, ze nas asi cekaji jeste zajimave veci
Ja dnes prvne zkusila Maru posadit. Raz dva byl fuc a nocnik pouzil jako garaz pro auticko
Skoda jen, ze jsem nemela po ruce fotak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:
A dneska už to umí… Chce to čas.
JInak v 15ti měsících opravdu na nočníku nemá co dělat
- Citovat
- Upravit
Pipet píše:
A dneska už to umí… Chce to čas.
No říkám, slušivý, máme ten samý zelenkavý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsme měli doma malýho kovboje, ale v holčičím podání
![]()
V 15m na to má ještě čas. Pokud do vás někdo klavíruje něco jiného, tak ho pošlete k šípku, dítko na to musí být připravené. Naštěstí už jsou pryč ty doby, kdy nás vysazovali na nočník naše maminy už v půl roce! ![]()
Naší malé jsou dva roky a 2 týdny, nočník vzala na milost chvíli před druhými narozeninami a to jen na posazení a měla vždycky ohromnou radost, že tam NIC NENÍ!!!!
![]()
Teď už si jde i na záchod, ale bohužel si ještě sama neřekne, když ji odchytávám, tak je to dobrý, jinak je to v katích, dneska se do nich i posrandila, jako že to byla lahůdka
Musela do sprchy, jinak bych to z ní neumyla!! ![]()
Takže to určitě nehroťte, má na to času dost, až bude prcek připravený, třeba si sám nočník přinese, tak to měla kamarádka ![]()
Nočníkům zdar!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bych to nehrotila. Jsem malou dala ve 20-ti měsících a během jednoho dne to pochopila a i přes noc. I když občas byla nehoda, to je jasný. Navíc taky šla na záchod, nočník byl pro panenky.
S druhou to udělám taky tak. Teď mi ještě nepřijde vyzrálá na nočník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na milost byl nocnik vzat ve 2 letech a 2 mesicich, taky jsem si rikala, jestli teda pliny budou do maturity
Do tri let byl bez plen, na noc ve 2 letech a 8 mesicich. ![]()
Takze se na to holt bud vyprdni, nech plinky a pomalu obcas zkousej, nebo ho muzete nutit a zkouset, ale asi na to jeste nedozral a mozna mu to zhnusite…
Domca mel na nocniku zachvaty vzteku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u prvniho jsme na natlak okoli zacala kolem 10 mesice. No rikala jsem si, ze to je super, ze az mu bude rok bude bez plen - jak jsme se mylila v roce dostal totalni zachvaty jen videl nocnik. No a tak to stridave bylo az do dvou let kdy neco po druhem roce zacal na nocnik chodit uplne sam.
U druheho to neresim. Nocnik se miu sice libi - chc si sednou sam se snazi svleknout, ale sedne tam tak na 5 vterin stoupne rekne neni a je konec. To same kdyz vidi brasku jde sn im na zachod ci venku ke stromecku koukaj ka cura - rekne ciiii, alen ic neudela a je konec. Neresim to ono to proste jendou prijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit