Problémy se srdcem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
4.5.13 08:27

Holky potreubuji radu pred 2 mesici jsem mela bronchtidu reknu vam zadna sranda to nebylo, piskani vrzani kasel dusila jsem se a pomohli az kapacky.jsem alergik a asmatik tak to bylo o to horsi.ale od te doby se mi hur dicha jako kdyby mi na hrudi nekdo lezel ztizene dychani, proste zadne vrzani piskany duseni nic takovyho.jen mne trapi to dychani ztizene a odpoledne jsem vzdy hrozne unavana a vecer uz mi je blbe kolik na zvraceni silena unava pripadam si mimo. musim si pristrikavat atroventem. a to nejdulezitejsi driv mi to nikdy tak nedelalo a tedka mi busi celkem dost srdce a mam nekdy zrychleni tep. myslite ze to je od srdce a nebo od asmatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 17:01

Meli jste nekdy pocit, ze vam blbne srdce? Ja mam pocit, jako kdyz vam chcipa auto-vite jak to myslim? Tak tohle presne mi vychazi od srdce. Pritom na ekg jsem byla nedavno a vse ok. Nevim co delat je mi zle. :,(

• Citovat
  • Upravit
7.8.17 17:03
@Anonymní píše:
Meli jste nekdy pocit, ze vam blbne srdce? Ja mam pocit, jako kdyz vam chcipa auto-vite jak to myslim? Tak tohle presne mi vychazi od srdce. Pritom na ekg jsem byla nedavno a vse ok. Nevim co delat je mi zle. :,(

No nevím, co si pod tím představit, ale řešila jsem píchání na hrudi, bušení srdce. Bylo to psychikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
7.8.17 17:04

Panická porucha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 17:08

@Iustitia omnibus ja jsem ale ok zadne problemy nemam :( jen teda ted sem z toho nestastna protoze nebim co se se mnou deje

• Citovat
  • Upravit
2896
7.8.17 17:15

Taky bych řekla, že je to panická ataka. Tyto stavy se zhoršují, když se sleduješ, bojíš o své zdraví, máš pocit, že trpíš nějakou chorobou.

Jak často ti to dělá? Měla jsi ten pocit v době, kdy ti sledovali to EKG? Pokud ano, tak by to stoprocentně zjistili. Pokud ne, můžeš pro svůj klid se nechat třeba sledovat celý den v kuse.

Jinak důležité je se uklidnit, říkat si doktoři na mě koukali, nic mi není.
Měla jsem taky panické ataky, po vážné nemoci jsem se pořád sledovala a měla pocit, že se něco děje, že se to vrací, jednou jsem tak jela i na pohotovost.

Hodně pomohlo si v tu chvíli říct: No a co, jestli mám umřít, tak umřu třeba teď, měla jsem pěkný život. Po pár aplikováních tohoto přístupu vymizely úplně.

Neboj, určitě budeš mít :srdce: v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 17:17

@BlaZenkaB dekuju za tvuj prispevek. Mela jsem i holtera a nic neukazal ale je to hrozny, mam to cim dal casteji.. mam teda hroznw problemy s pateri tak me napsdlo jeste jestli to nemuze byt neco skripleho treba.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.17 17:28

@BlaZenkaB funguje to. Rekla sem si ze jestli mam umrit umru a je mi zase dobre :) moc ti dekujuuuuu :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
1
26.3.21 12:41

Problémy se srdcem nebo jiné možné problémy

Dobrý den jsem už skoro dva roky zoufala začalo to vysokým tlakem který mi zjistili v tak že jsem hledala lékaře z důvodu obrovské bolesti hlavy pálení a bolestí oči a měla stavy na omdlení motala se mi strašně moc hlava…Měla jsem obrovský strach co semnou děje tam mě naměřili vysoký tlak následovali spoustu lékařu a dodnes nevím zda to tedy mam z krční páteře nebo ze štítne žlázy nebo mam problémy tedy se srdcem byla jsem u kardiologa a ten píše každou chvíli jiné léky a řekl mi že
to není od srdce ale zajímavější bylo že mi napsal betabokatory Tezeo 40 a rivocor 5 pulku tablety a že neví jak mi už pomoci… Už jsem zoufalá bušení srdce bolest na hrudi bolest a tlaky hlavy
bolest ramene na straně u srdce píchavá bolest z boku u srdce nahoře bolest na hrudi a i cele strany u srdce žeber jako by mě tam něco tlačilo tlaky v uších a taková bolest hlavy v zadní části a někdy přední části hlavy… na žádost čeká mě čeka vyšetření v nemocnici k vyloučení zda nemam scvrkle cevy prý…netušímá co mě na ty nukleární medicíne na kardiologii čeká snad mi tam konečně zjisti od čehokoliv ty stavy mám a pomůžu mi konečně od dlouhodobých problémů..Chci se optat zda neměl nebo nemá podobné problémy a co mu zjistili. Předem děkuji a omlouvám se zdá jsem to napsala srozumitelně a pochopí to někdo a odpoví mi na to co mě trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.22 08:42

Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat, zda máte zkušenosti s tibetskou medicínou. Máte s ní zkušenosti? Pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.22 22:15

Ještě teda… já jsem se na tu tibetskou medicínu dívala a zaujala mě ta od epam. Líbí se mi, že je to sice tradiční medicína, ale produkty jsou vyráběna z českých bylin… Tak bych byla ráda za info a zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí