Proč babičky, nechtějí být babičkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
29.7.24 11:06

@Radúzka1234 tvé subjektivní nastavení ovšem nemůže být obecně platnou normou. Pokud se chceš doživotně věnovat dětem, jistě můžeš, jen si dej pozor, abys to nepřehnala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.24 11:09
@andrasteia píše: Více

Nevidím ve svém projevu nic špatného. Bavím se slušně. Když je na mě někdo nepříjemný jsem také. Učili mě se chovat k lidem stejně jako oni ke mě.
Ale chápu, že je někdo ješitný a nepochopí, když používám stejnou míru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5192
29.7.24 11:13
@Anonymní píše: Více

Tvl. Moje děti žádnou babičku nemají a žijou :potlesk: Za to mají dědu, to se tu nějak opomíjí… samá babička a děda asi nikde neextuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
29.7.24 11:15
@ibis píše: Více

Diskuze je o babičkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
29.7.24 11:15

Ja ale mluvila o prvním prispevku🙈.

A co se dalsi diskuze tyce. Proc reagujes na neprijemne komentare tim, ze jen prilejes olej do ohne? Proc mas pocit, ze se musíš hajit? Proč do vsech prispevku propadujes nejakou urazku, hodnoceni, pasivni agresi? Zmenit muzes jenom sebe a svoji reakci, ne ostatni lidi. A na hlupaky narazis vsude. Ostatni diskutujici delaj vizitku sami sobe.

• Citovat
  • Upravit
5192
29.7.24 11:19
@Pidulka1991 píše: Více

Tak to pardón. Není otec a není děda, fajn :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.24 11:19

@Pidulka1991 Nehledě že by nějaký dědeček měl sám od sebe zájem nehrozí (teda v naší rodině, jeden dědek jednou za čas příjede sedne si a vykládá jak se má blbě) A druhý je velký pan manažer, který se nebude nikomu nikdy příspůsobovat a pokud dítě neposlechne na první dobrou tak je dítě „vadný“. A ani jeden si nesedne k vnoučátům že by si s nimi šel kreslit, stavět lego… prostě nic…

• Citovat
  • Upravit
56334
29.7.24 11:21

Co blbnes? Výraz babička si nahrad výrazem prarodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.24 11:21
@Magical-eyes píše: Více

To si myslíš ty. Vždy záleží jak se na to díváš. Bylo to s nadsázkou.

Ale ano, většinou si za výběr partnera můžou ženy sami. :think:

• Citovat
  • Upravit
150066
29.7.24 11:25

Třeba není, to nevíme. My jsme měli jen jednu babičku, ostatní prarodiče se nedožili, takže nebyl žádný děda. :nevim:
Naše děti měli taky jenom jedny prarodiče, druzí už nežili když jsme se s mužem brali.
A hlídal jenom můj tatínek, nikdo jiný.
Tobě se něco stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38284
29.7.24 11:31

Takovej správnej děda, nebo starý strejda, to je terno! :pankac:
Vždcky jsem litoval, že mi, vlastně předčasně, umřeli. O to víc, že mi mrtvice vlastně vzala tátu. :?
A když jsem se později dozvěděl, co to bylo za řízky… :roll: :P
:think: Možná proto něco neumím, někde mi kousek chybí. :nevim:

Příspěvek upraven 29.07.24 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475

@DaM2 bohužel co jsem viděla Ldn, bylo to všude stejně ošklivé. Velké pokoje, spousta lůžek, smrsd, a celkem nezájem sester. Maximálně otočit, třikrát za den prebalit, podat jídlo a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018

Ale přeci o tom to není, ne?
Moji rodiče jsou rozvedení. Mamky přitel by se sám o děti fakt nepostaral, proč taky nejsou jeho. Na druhou stranu mámě pomůže, když tam jsou. Tedy od doby, co jsou větši (aktuálně 7 a 4).
Můj táta se po rozvodu docela odmlčel, ale občas se sházíme a v nouzi, taky pohlídal.
Tchán chodí do práce a dojíždí daleko, když to jde o vnoučata se postará, ale tchyně je doma, takže je to o tom, že je zabaví, než tchyně uvaří a tak. Zase děckám na zahradě postavil hromadu prulezek, domeček a pískoviště. Sekají s ním trávu a různě mu pomahají, když to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
29.7.24 11:32
@Keyllah píše: Více

Prosímtě ženská jedináček, 2 nemohoucí rodiče, žádný chlap v rodině. Jo, jo protože takhle to má každá druhá :roll: znáš někoho takového? Já tedy ani vzdáleně :roll: ale napsat reálný příklad, to by neznělo tak dramaticky :roll: a dcera asi neví, v jaké je situaci, aby místo pomoci jí ještě strkala děti :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.7.24 11:32

Můj táta byl skvělý dědeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...