Neznámý muž po nás chce přes sociální sítě fotky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
13.1.21 15:40

@riccius Bohužel v tomto případě je to u chlapů neomezeno věkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
13.1.21 15:46

Nebo použije Tvůj obličej (když se mu bude líbit), přifotomontuje jiné nahé tělo a je to ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
13.1.21 16:11

Treba si potrebuje vytvorit fakovej profil, ze kteryho pak bude lakat jine obeti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 16:13

Co neznámý, ale po mně chtěl. mezinsvatky ženatý soused fotky :poblion: :poblion: :poblion: doma manželku a dvě děti…prase

• Citovat
  • Upravit
13.1.21 16:16
@Anonymní píše:
Co neznámý, ale po mně chtěl. mezinsvatky ženatý soused fotky :poblion: :poblion: :poblion: doma manželku a dvě děti…prase

Tak to je něco teda!!! :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 16:20
@SvetlanaNav píše:
Tak to je něco teda!!! :pocitac: :zed:
:poblion: :poblion: jako vyloženě mi napsal Ahoj, nechceš si posílat nahé fotky? Hned to snaží, víš zpříjemnit si den. :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.21 16:21

Smažu

• Citovat
  • Upravit
56505
13.1.21 16:48
@Anonymní píše:
:poblion: :poblion: Chudák manželka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
13.1.21 17:12

@tini Tohle mě napadlo jako první :mrgreen: Jinak si posíláme fotky s kamarády taky. Normální fotky. Ze začátku po mě chtěl i můj partner normální fotky, že se mu stýská, nevídali jsme se denně. Ale cizímu člověku bych asi neposílala normální fotky, natož hambaty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
13.1.21 18:08
@Anonymní píše:

Tak soused tě může kdykoli vidět naživo, ne? Pokud nemyslíš nahotinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
15.1.21 18:47

Ne, rozhodně nikdy nic takovyho neposílám a už určitě ne člověku, kterého dobře neznám.
Svoje fotky bych poslala max. rodině nebo dobrým známým, které znám naživo, nebo přátelům a to fotky typu dovolená. nebo sportovní akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová