Proč chcete víc dětí? Tři a více :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3493
8.7.12 11:48

Proč chcete víc dětí ? Tři a více :-)

Zajímalo by mě, z jakého důvodu byste chtěli nebo už máte více dětí. Nemyslím tím tedy jedno nebo dvě děti, ale od tří nahoru.
Peníze ale neřešte, tím mám na mysli, psát že byste víc dětí chtěli, ale nemáte na ně peníze. Na kroužky, sporty, dovolené apod.

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
8.7.12 11:50

U nás asi protože naše rodiny stojí za kulový a dětem bych chtěla dát budoucnost s rodinou, sourozenci a pocitem, že se mají na koho obrátit, mít s kým prožívat svoje radosti i starosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5453
8.7.12 11:52

To mě teda taky zajímá :mrgreen:.Mám 3 a už bych do toho nikdy v životě nešla, ani kdyby by mi za to platili :mrgreen:.Poslední dcera je totiž neskutečná prudička, prudí od rána (5:30) do večera :cert: :cert: :cert:.Ta kdyby byla první dítě, tak je jedináček, další už bych rezolutně odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
8.7.12 11:54

Soph, krásně napsaný!!!

Já nad tím právě taky přemýšlím a je pravda, že já svoje všechny sourozence miluju a jsem za ně šťastná. Vím, že jim můžu kdykoliv zavolat a svěřit se s číkoliv a přestože se nevidíme třeba nějakej měsíc, je to jako bychom spolu mluvili včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
8.7.12 11:54

Mně přijde skvělé mít velkou rodinu. Jen musí být pevný řád, výchova a vše organizované, jinak by byl hrozný chaos. Třeba časem změním názor na to, kolik chci dětí, ale v tuhle chvíli vím, že chci velkou rodinu. Každé dítě je velký zázrak, ale i obrovská zodpovědnost, abychom z něj vychovali dobrého člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.7.12 11:55

@kamikaa nejmladší vstává v 5, okamžitě chce jíst :nevim: spát chodí kolem 21.30

• Citovat
  • Upravit
1376
8.7.12 11:56

@Markytka01 me ty dve cacorky tak rychle vyrostly.. chtela jsem treti na „stara kolena“ po velmi spatne zkusenosti necekame a uz se snazime o treti, je to krasne mit velkou rodinu, videt uspechy nasich deti… radost je nekolikanasobna!!
A hlavne, jednou mi umre mamka a zustala jsem sama na svete… (nepocitam svou rodinu, kterou ted mam) ale z me strany uz nikdo nebude, rada bych, aby holky mohly po nasi smrti mit nekoho blizkeho, komu budou moc hlavu polozit na rameno.
Samozrejme mam nej kamaradku, ale krev je krev ;)
PS: po narozeni dcery jsem chtela jen jedno, manzel chtel dve…nakonec jsme prisli na to, jak jsou ty deti krasne a smyslem zivota, po tom, co nam umrel syn je to posileni jen toho, ze opravdu chceme vice deti :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
8.7.12 11:58
@triada píše:
Mně přijde skvělé mít velkou rodinu. Jen musí být pevný řád, výchova a vše organizované, jinak by byl hrozný chaos. Třeba časem změním názor na to, kolik chci dětí, ale v tuhle chvíli vím, že chci velkou rodinu. Každé dítě je velký zázrak, ale i obrovská zodpovědnost, abychom z něj vychovali dobrého člověka.

Holky, vy krásně perlíte :srdce:

Kamik,
no jo, ty mimča jsou nááááročnýýý, teda některý určitě:-))) Taky si pamatuju, že jsem byla hotová. Teď už si ani nevzpomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
8.7.12 12:01
@cihajda87 píše:
@Markytka01 me ty dve cacorky tak rychle vyrostly.. chtela jsem treti na „stara kolena“ po velmi spatne zkusenosti necekame a uz se snazime o treti, je to krasne mit velkou rodinu, videt uspechy nasich deti… radost je nekolikanasobna!!
A hlavne, jednou mi umre mamka a zustala jsem sama na svete… (nepocitam svou rodinu, kterou ted mam) ale z me strany uz nikdo nebude, rada bych, aby holky mohly po nasi smrti mit nekoho blizkeho, komu budou moc hlavu polozit na rameno.
Samozrejme mam nej kamaradku, ale krev je krev ;)
PS: po narozeni dcery jsem chtela jen jedno, manzel chtel dve…nakonec jsme prisli na to, jak jsou ty deti krasne a smyslem zivota, po tom, co nam umrel syn je to posileni jen toho, ze opravdu chceme vice deti :* :srdce:

:srdce :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: ano, já to vidím podobně. :hug: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.7.12 12:06

Protože mám děti ráda. Sama jsem vyrůstala jako jedináček a pořád byla sama doma. A hrozně mě to mrzelo a taky mi vadilo to ticho. Proto jsem vždycky chtěla velkou rodinu. Aby byl v domě smích. Zatím máme děti 2, ale nevylučuji někdy v budoucnu další. Moc bych chtěla. Hrozně mě mateřství naplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
8.7.12 12:08

@sophinka @Markytka01 no jo holky, ale ona pořád řve a když říkám pořád tak fakt pořád, pokud není na ruce. už jsem z ní zoufalá :zed:.A to se ještě minimálně 3 krát za noc vzbudí. Kdyby vstávala v těch půl šestý a spala celou noc, tak ani neceknu, ale tohle je už moc. To nemluvím o tom, že se má zdokonalovat v pohybu, ale jak???Když jí položím, tak začne řvát a chce se chovat :cert: :cert: no děs. Už aby jí to přešlo, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
8.7.12 12:09

Anoli, já často v okolí vidím, že jedináčci právě mají taky jen jedno dítko. Přestože si na to celé dětství stěžovali, že jsou sami a záviděli druhým sourozence, nakonec udělají to samé.
Proto mám radost, že ty to vidíš jinak.

Já sama bych chtěla tak nějak třeba čtyři děti, zatím máme jen dvě, to mě přijde zoufale málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
8.7.12 12:14

My jsme si s manželem plánovali tři děti, ale chtěli jsme si třetího pořídit až tak kolem čtyřicítky jako mazla, ale při „výrobě“ druhého dítěte se nám tam to třetí připletlo jako bonus na víc :lol: A musím říct, že kdybych fakt nemusela řešit peníze(protože ať se mi to líbí nebo ne, tak náklady fakt rostou),tak bych šla i do čtvrtýho dítěte. Sice je to někdy náročný s těma třema, ale je to taky úžasný. Jen můj manžel mi řekl, ať už s mazlem kolem čtyříctky nepočítám, že by byly zase dvojčata a to už fakt nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.7.12 12:17

@kamikaa nemusíš se omlouvat, veliká rodina není pro každého :hug: u nás se v noci budí stále 2 nejmladší občas osmiletá. tříletá s námi stále spí v posteli :mrgreen: a všechny děti jsme první rok doslova na rukách pronosili. Nyní se snažíme o sedmé dítě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7499
8.7.12 12:18

@Markytka01 Já mám třeba dvě sestry a s jednou máme báječný vztah a s druhou se v podstatě jen tolerujeme v přítomností naší mamky a máme to tak od jakživa, prostě se fakt nemusíme. Jsem fakt ráda, že mám ještě tu nejstarší sestru, mít jen tu druhou, tak bych si i možná myslela, že mít víc dětí ani není nutný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová