Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dita01 píše:
Všechny maminky od více dětí obdivuji a snad se mi to taky jednou podaří.
Ale mám jeden „trapný“ dotázeksnad mě neukamenujete, že řeším kraviny, zbytečnosti, pitomosti. Ale dotaz stíháte být při více dětem „ŠIK“ prostě pěkně elegantně oblečené, namalované, atraktivní? (namyslím dlouhé nehty, podpatky, silikonová prsa)
![]()
nebo jedete jen ve sportovní a tedy praktické modě
ja stiham i kazdy den cvicit 90min
HOLKY ja mam dotaz,
obcas mi z deti hrabe, dokazi me vytocit a to jsem byvala flegmatik. Jak resite naval hnevu, vzteku? Nikdo jiny nez hodnematky nevi o cem mluvim, tak se ptam tady. Proste kdyz vas vytoci do bela, jak to udelat, abych nejecela, nezurila, neklela nebo nekoho neplacla.
@jizvíková píše:
HOLKY ja mam dotaz,
obcas mi z deti hrabe, dokazi me vytocit a to jsem byvala flegmatik. Jak resite naval hnevu, vzteku? Nikdo jiny nez hodnematky nevi o cem mluvim, tak se ptam tady. Proste kdyz vas vytoci do bela, jak to udelat, abych nejecela, nezurila, neklela nebo nekoho neplacla.
Já odcházím na balkon na cigárko.. ![]()
@jizvíková já s tím mám taky strašně moc problém, hrabe mi dost často, kor když jsou děti nemocný, nebo už je toho všeho na mě moc, nejvíc mě deptá, když pořád dokla jenm uklízím… už 5 let nekouřím, a e to mívám chuť si jít zapálit ven a nechat je tam, ať se třeba umlátěj ![]()
POkud jste na deti casto samy, neni se cemu divit. Pokud zapojujete chlapy/babicky apod/,jde to prezit bez navalu. Pokud ale jedete stale na plny plyn, neni se cemu divit.
Ale deti maji narok videt/vedet, ze jste mamy se vsema svyma chybama a nedostatkama. Ne stroje… ![]()
@farska mě chlap pomáhá hodně, spíš mě irituje to neustáléuklízení, péče o děti mě baví, miluju je, jen kdyby tu enbyl pořád ten bordel, ráno začnu, večer skončím a když vyšůruju a madam si vyhází skříň, že něco hledala, vidím rudě ![]()
@jizvíková ja uz mam nervy tak zhuntovany ze kdyz me stvou odchazim z mistnosti. reseni sporu nechavam manzelovi. pokud se nevrazdi neresime vubec. momentalne me uz 14 dnu nervuje dcera. chce ponika
opakuje to cca co 5 minut -neprehanim opravdu po 5 minutach cely den
reseni? vypnout usi
@aničkakytička píše:
@farska mě chlap pomáhá hodně, spíš mě irituje to neustáléuklízení, péče o děti mě baví, miluju je, jen kdyby tu enbyl pořád ten bordel, ráno začnu, večer skončím a když vyšůruju a madam si vyhází skříň, že něco hledala, vidím rudě
Přesně..neustálý bordel mě dokáže rozbrečet spolehlivě..to je prostě nikdy nekončící opruz.. ![]()
Ooo, tak to chaPU…
Bydlime ve dva plus jedna. A prave chystame stehovani:-))
@jizvíková píše:
ja stiham i kazdy den cvicit 90min
COŽE A KDY PROSÍM? VEČER KDYŽ DĚTI USNOU?
ten nával vzteku taky mám, pokud je velké zlobení, takže se snažím rychle najít novou činnost která mě od toho všeho odvede, ale někdy to vždy nejde a to mám jenom dvě děti ![]()
Ty jo holky super diskuse musím vás určitě pročíst
zrovna přemlouvám manžela ke třetímu a nějak se mi nedaří
i když by na to docela přistoupil ale teď řešíme bydlení a hypotéku a muž se bojí že to neutáhneme když budu zase na mateřské ![]()
@Pavla23 Poslala bych ti mojeho chlapa, toho jsem přemlouvat nemusela. Jen ještě tak sebe…
Hypo máme taky, počítala jsem to tak do maturity mladšího dítěte (to je narozeno 09/2012), ale tak časem se přeci žena z rodičáku vrátí do práce. Chce to pak počítat a počítat no.
Anonymní: Jako občas žehrám na autosedačku, když se dítě kroutí, že chce ven, ale mají svá opodstatnění. Už to tu někdo psal. Jezdí se mnohem rychleji, provoz hustý.
A když už jsem jednou psala jako anonym, tak musím zas.
F.
@Pavla23 tak mu nedávej číst téma návaly vzteku ![]()
@peggy.sl
nazvala si to přesně, řekla bych, že to mě ubíjí úplně ze všeho nejvíc…
Holky, super se to rozjelo:-)) Já se o tom snažím nemluvit, manžel to ze mě cítí ale. Říkám si, že času dost, nic se nestane když by bylo příští rok, bude me 34, ale nejradši bych chtěla hned ted. Jak už tady zaznělo, dvě jsou prostě málo ![]()
jasne ze je lepsi nez nakladak
danovi bude 18 a vetsinou uz s nami stejne nejezdi. tak nas zas bude jen 7 do auta